24H JUNNUILLE

24H JUNNUGOLFILLE -tapahtuma toteutetaan siis alkaen tänään perjantaina 1.7. klo 14.00 ja päättyen huomenna 2.7. lauantaina klo 14.00.

Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle, jonka jälkeen he ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle.

Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

Vielä ehdit mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko 0400-215552 tai toimisto@kuusamogolf.fi. Jälkimmäinen on helpoin ja nopein tapa, vastaa suoraan tähän viestiin!

Golfterveisin
Jukka