Auta golfklubiasi

Hyvä KuuG:n jäsen,
nyt Sinulla on jälleen erinomainen tilaisuus olla mukana tukemassa golfklubisi toimintaa. Eikä se maksa Sinulle mitään. Tutustu alla olevaan esitteeseen ja toimi siinä olevien ohjeiden mukaisesti. Äläkä unohda kertoa asiasta ystävillesi ja tutuillesi, sukulaisia unohtamatta. Laita vaikka tämä viesti laajempaankin jakeluun, eikö niin. Kiitos jo etukäteen. Mitä pikemminkin toimit, sitä enemmän klubimme hyötyy. Ja sitä nopeammin saat paremman mielet.

Tämä on harvinainen tilaisuus auttaa klubia ILMAISEKSI!!! Maailmassa ei ole paljon ILMAISTA, mutta tämä on sitä Sinulle!!! Sinä jatkat ostoksiasi kuten ennenkin (tai vaikkapa vähän enemmänkin) ja samalla Kuusamon golftoiminta hyötyy. Mikä voisi olla helpompaa ja mukavampaa kuin tämä?!

Kuusamon Golf Ry on päässyt mukaan Koillismaan Osuuskaupan kannustettaviin vuodella 2020. Voit varmasti hoitaa ilmoittautumisen TUKIJAKSI myös ostoskäyntisi yhteydessä esimerkiksi Kuusamon Prismassa. Golfterveisin ja hyvää alkanutta vuotta 2020.

———————-

Ilmoittaudu Kannustajaksi ! Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon paikallinen Kuusamo Golf saa Koillismaan Osuuskaupan 50.000 euron tukipotista. Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2020 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin. Näin ilmoittaudut: Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi tunnus. Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta. Valitse tuettavien yhteisöjen / seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta. Vuoden 2020 kannatusjakso on 1.1.– 31.12. Kannustajaksi voit ilmoittautua, jos olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen. Tässä linkki sivustolle: Kannustajat – Koillismaan osuuskauppa – S-kanavahttps://www.s-kanava.fi › web › koillismaa › kannustajat