Caddiemaster- ja kahviotoiminta

Alla oleva selvitys koskee tavallisia harjoitus- ja tasoituskierroksia. Kilpailujen yhteydessä kaikki toiminnot (ilmoittautuminen, maksaminen, kisainfo, väliaikatarjoilut ja palkintojen jako) tapahtuvat Breikissä kuten ennenkin. Yhteydet puh 0400-215552 ja toimisto@kuusamogolf.fi. Caddiemasterilla ei ole mitään tekemistä kilpailutoiminnan kanssa. 

 
Caddiemaster- ja kahviotoiminnot on siirretty Tropiikin vastaanoton yhteyteen, BREIKKI -rakennuksessa mäen päällä näitä toimintoja ei  enää ole.

Kilpailujen yhteydessä kilpailukanslia toimii Breikissä, joten kaikki kilpailijat voivat tullessaan siirtyä suoraan Breikin mäelle, missä kaikki maksut ym kilpailuun liittyvät asiat hoidetaan. 

Kaikkia pelaajia kehotetaan oman sujuvan pelaamiseen lähdön vuoksi
– lunastamaan kausikortti tai
– lunastamaan 10-kierroksen sarjakortti tai
– lunastamaan viikkokortti (kaikki nämä joko toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400 215552) tai
– varaamaan aika ja maksamaan kierros teetime.fi:n kautta.

Kausikortin, viikkokortin tai 10 kierroksen sarjakortin omaavat
voivat siirtyä suoraan avaustiin läheisyyteen, mikäli
– peliaika on varattu NexGolfissa ja
– varaus on myös vahvistettu. Vahvistuksen voi pelaaja tehdä itse aikaisintaan 2 tuntia ennen lähtöaikaa.

Teetime -varauksen tehneet ja maksun suorittaneet voivat myös pelaamaan tullessaan siirtyä suoraan avaustiin läheisyyteen, koska varauksen vahvistaminen ei ole heille mahdollista.

Kaikkien muiden pelaajien – caddiemasterilta peliajan varanneet ja hänelle maksavien  (ajanvarauksesta tai sen puuttumisesta riippumatta) on käytävä ennen pelaamaan lähtöään ilmoittautumassa caddiemasterille Tropiikin vastaanotossa, missä myös pelimaksu suoritetaan.

Kaikkia pelaajia kehotetaan huolehtimaan siitä, että ovat avaustiin välittömässä läheisyydessä hyvissä ajoin ennen omaa tiiausaikaansa ottaen kuitenkin huomioon turvalliset etäisyydet ja ryhmien suuruudet.

Tämä koskee erityisesti niitä pelaajia, joiden on käytävä Tropiikissa asioimassa. On varmasti käytännöllisintä ajaa tullessa suoraan Tropiikin vastaanoton eteen, käydä hoitamassa peliin liittyvät velvollisuudet, siirtyä pysäköintialueelle ja sen jälkeen avaustiille. Näihin toimintoihin on syytä varata riittävästi aikaa, vähintään 20 min.

Tiiausalueelle ei saa siirtyä ennen edellisen peliryhmän poistumista.