Jäsentiedote 30.12.2021

Hyvä KuuG:n jäsen,
uusi vuosi 2022 lähenee vääjäämättä. Olkoon se menestyksellinen meille kaikille. Kiitos menneestä vuodesta, joka nyt on jäämässä historiaan.

Yhdymme varmastikin kaikki kiitokseen, jonka kohdennamme ennen kaikkea heille, jotka ovat panostaneet aikaansa seuramme aktiiviseen toimintaan ja heille, jotka ovat ottaneet osaa kentän kunnossapitoon niin talkoolaisina kuin palkollisinakin. Kiitos kuuluu myös jokaiselle, joka on ehtinyt käydä pelaamassa kentällämme kuluvana vuonna.

Petäjäkankaan golfkentän hoitovastuu on poikkeuksellisesti seuramme harteilla. Toivottavasti näemme tulevan vuoden aikana kentän omistussuhteen osalta ratkaisun, joka mahdollistaa lisäresursseja kentän ylläpitoon. Seurallamme ei ole vaikutusmahdollisuutta omistusjärjestelyihin. Voimme kuitenkin osaltamme pyrkiä kasvattamaan jäsenistöämme sekä kannustamaan muiden golfkerhojen jäseniä vierailemaan Kuusamossa ja nauttimaan hyvästä kentästämme. Näin toimien kentän pelaajamäärä kasvaa ja luo kannattavuutta harrastuksen ympärille muodostuneelle liiketoiminnalle.

Toivotan kaikille jäsenillemme, sidosryhmillemme ja golf-ystäville

Hyvää Uutta Vuotta 2022 sekä onnistuneita lyöntejä.

Markus Virmasalo

Kuusamo Golf ry
Johtokunnan puheenjohtaja

———

Vuoden vaihtuessa päättyy simulaattorin syksyn 2021 pelikausi antaen tilaa kevätkaudelle 2022. Uuden kauden hinnasto, joka on lähetty jo aikaisemmin 21.12.2021, ja tarvittavat ohjeet löytyvät tästä alta. Hinnasto noudattaa kevään 2021 hintoja.

MAKSUT KEVÄTKAUDELLA 2022

– Kausikortti tammikuu-toukokuu (5 kk) maksaa 250 euroa ja oikeuttaa simulaattorin käyttöön 1.1. – 31.5.2022. Kausikortti oikeuttaa pelaamaan kaikkina aikoina, jolloin simulaattori yleensä on käytössä.
– 60 päivän kortti maksaa 160 ja oikeuttaa pelaamaan 60 peräkkäisenä päivänä kaikkina aikoina, jolloin simulaattori yleensä on käytössä.
– 30 päivän kortti
 maksaa 90 euroa ja oikeuttaa pelaamaan 30 peräkkäisenä päivänä kaikkina aikoina, jolloin simulaattori yleensä on käytössä.
– Juniorit (alle 18v) ja opiskelijat (18-25v) maksavat seuraavasti: 
90 päivää 40 euroa, 60 päivää 30 euroa ja 30 päivää 20 euroa. Juniorikortti oikeuttaa pelaamaan ko. lukumäärän (90, 60 tai 30) peräkkäisinä päivinä. Pelioikeus on voimassa kaikkina aikoina, jolloin simulaattori yleensä on käytössä.
– Tuntihinnalla pelattaessa hinta on 10 euroa / tunti / henkilö. Peliaika on se, jolloin simulaattori yleensä on käytössä.

Edellä mainittujen korttien lunastamisesta ja maksamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com).

Peliaikojen varaaminen:
– Peliajat ovat varattavissa netissä Nexgolfin kautta samoin kuin kesällä.
– Kirjaudu omilla tunnuksillasi normaaliin tapaan ja valitse pelattavaksi ”Golf simulaattori”.
– Varaa aika kesäiseen tapaan ottaen huomioon alla olevat erityisohjeet.

Pelaaminen:
– Kausikortin maksaneet saavat Alpolta avaimen, joka sopii ulko-oveen, välioveen ja WC-tilojen oveen.
– Tuntihinnalla pelaavat saavat pelaamisesta ja maksamisesta sovittuaan ovikoodin Alpolta. Koodia ei saa paljastaa kenellekään.

Aikavarauksia koskevat erityisohjeet
Jos aikomuksesi on käyttää varaamasi aika harjoitteluun, ei esimerkiksi yhden kentän normaaliin pelaamiseen, menettele seuraavasti:
– Varaa normaalilla tavalla pelivuoro itsellesi ja sen jälkeen sitten myös uudelle virtuaalijäsenelle Ahkera Harjoittelu, jonka jäsennumero on 11111. Seuran jäsenenähän voit varata pelivuoron myös toiselle seuran jäsenelle.
– Muista kuitenkin peruuttaa tuo virtuaalipelaajan ajanvaraus, jos muutat mieltäsi harjoittelun suhteen!