Jäsentiedote 31.8.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
aiemman ilmoituksen mukaisesti suoritetaan seuran jäsenrekisterin ja Golfliiton keskusrekisterin vertailuajo ensi yönä. Huomisesta alkaen eivät vuoden 2022 jäsenmaksunsa laiminlyöneet enää saa jäsen- tai muuta postia seuralta tai liitolta.

Ensi yönä siirrymme syyskuulle, joka mitä todennäköisimmin on myös Petäjälammen kentän viimeinen pelikuukausi tänäkin vuonna. Puheenjohtajan viestin mukaisesti pelaaminen saattaa tosin olla mahdollista lokakuussakin, mutta tästä informoidaan asian ollessa ajankohtainen.

Ensi viikonvaihteessa käydään kentällämme kaksi kilpailua, jotka on syytä näin erikseen vielä mainita.

– Lauantaina käydään Wetteri / Continental Open, johon liittyy kaksi poikkeusta normaaliin käytäntöön verrattuna: Ilmoittautumisaika umpeutuu perjantaina jo kello 16:00 ja itse kilpailun ensimmäiset lähdöt ovat klo 11:00.

– Sunnuntaina on vuorossa Kapteenin Malja, joka tänä vuonna käydään siten, että kapteenit jakavat ilmoittautuneet pelurit etukäteen kahteen joukkueeseen, Akin ja Tuulikin. Kilpailussa A-sarjalaiset pelaavat tasoituksellista lyöntipeliä ja B-sarjalaiset tasoituksellista pistebogipeliä, Kummankin joukkueen pelaajien saavuttamat bogipisteet (myös A-sarjalaisten) lasketaan ao joukkueen hyväksi. Ilmoittautuminen normaaliin tapaan lauantaina klo 18:00 mennessä ja kilpailu alkaa klo 10:00.

Koska sunnuntain kilpailun ilmoittautumisessa on ollut ongelmia, pyydän niiden mahdollisesta jatkumisesta ilmoituksen vastaamalla tähän viestiin.

HUOM: Näin syyskuun alkaessa toivotaan runsasta osallistumista kumpaankin kilpailuun. Varsinkin Kapteenin Malja on aiemmin kärsinyt lievää pelaajapulaa, joten nyt olisi aika ”kaikkien kynnellä kykenevien” osallistua.

Golfterveisin
Jukka