Jäsentiedote 6.7.2022, 24H JUNNUGOLFILLE

Hyvä KuuG:n jäsen,
jo perinteeksi muodostunut (nyt neljäs kerta) 24H JUNNUGOLFILLE -urakka vietiin läpi viime viikon lopulla perjantaista lauantaihin. Tai pitänee itse asiassa todeta, että urakan veivät läpi Aki Karjalainen ja Kari Määttä huoltojoukkoineen Jouni Hakala ja Antti Nieminen. Tänä vuonna saatiin tapahtumasta hyvä näkyvyys myös someen Anselmi Pitkäsen avustuksella. Suuret kiitokset heille kaikille. Hieman alle 24 tuntia kestäneen urakan aikana Aki ja Kari kiersivät yhdessä 8 kierrosta eli yhteensä kierroksia tuli siis 16. Tuloksena oli 1 eagle, 31 birdietä ja 162 par-tulosta. Aiemmin julkistetun ”myyntihinnaston” mukaisesti näistä numeroista saadaan yksityishenkilön laskun hinnaksi 48,90 euroa. Tämä on siis se summa, jolla tukijaksi ilmoittautunut tukee seuramme juniorityötä (välinehankinnat, kurssitus ym) saaden vastikkeeksi hyvää mieltä.

Välitän seuran kiitokset kaikille mukana olleille tukijoille.

Valitettavasti ilmoittautumisten perilletulossa on todistettavasti ollut hieman epäselvyyksiä ja vajeita. Tästä syystä on allekirjoittanutta pyydetty kertomaan seuraavaa:
1. Laskut tukijoille ovat lähteneet sähköpostitse tiistaina 5.7.2022, ja ainakin allekirjoittaneelle se on myös tullut perille.
2. Jos Sinä olet ilmoittautunut tukijaksi, mutta et vielä ole saanut laskua, otathan pikimmiten yhteyttä toiminnanjohtaja Alpo Leinoseen (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com.
3. Jos taas olet vasta nyt heräämässä tähän tukitoimintaan, vastaa tähän viestiin ja kerro tuetko kumpaakin sankaria vai vain toista nimeltä mainittua. Vielä on mahdollista auttaa ja samalla saada itselleen hyvää mieltä.

Tehtäväksi saaneena
Jukka Tarjanne
viestintä/KuuG