Kentän aukeaminen

  1. Kenttä avataan vain kausikorttilaisille torstaina 26.05 klo 10. Kausikorttilaisen peliajat varataan ja vahvistetaan entiseen tapaan nexgolf – ajanvarausjärjestelmään.
    Kentän avaamisesta greenfee pelaajille sekä kesägreenien käyttöönotosta informoidaan heti kun ajankohdat tarkentuvat.
  2. Väylillä on talvigreenit, liput ovat kesägreenien edessä ilman kuppia. Greenit rauhoitetaan vielä pelaamiselta, kunnes ruoho on lähtenyt kasvuun myös lumihomeen tuhoamilla alueilla.
    Väylienkin ja lyöntipaikkojen ruoho on vielä talven jälkeen heräilemässä. Kentällä on voimassa siirtosääntö ja suositeltavaa että pallo asetetaan lähimmälle  ruoholliseen kohtaan, muistathan korjata lyöntijäljet.
  3. Huomioithan kentällä liikkuvat kiireisiä kevään hoitotoimenpiteitä tekevät kentänhoitajat ja annat heille turvallisen työrauhan.
  4. Viime viikon lopulla saatiin kastelujärjestelmä toimintaan. Huomioithan että väyliä kastellaan ympäri vuorokauden myös päivisin.

Tehdyt kentänhoitotoimenpiteet

Greenit on puhdistettu, pystyleikattu, viiltoilmastettu, lannoitettu, laitettu kosteuden tasaaja, kylvetty, kertaalleen leikattu, hiekoitettu, harjattu ja jyrätty sekä kasteltu useamman kerran vuorokauden aikana.

Väylät on tasoleikkurilla ” pölläytetty”, lannoitettu sekä kasteltu päivittäin. Lyöntipaikat on puhdistettu, lannoitettu, hiekoitettu sekä kasteltu

Mukavaa pelikauden alkua !

Golfterveisin
Alpo Leinonen
Toiminnanjohtaja
Kuusamo Golf Ry