Senioritiedote 30.5.2022

Hyvä KuuG:n seniori,
kesän ensimmäiset kierrokset on Petäjäkankaan kentälle kierretty. Toivottavasti niitä tulee runsaasti lisää vuoden 2022 aikana.

Ensimmäinen yhteinen tapahtumamme on jo tulevana keskiviikkona alkaen klo 12. Tai itse asiassa jo 11.45 mennessä. Kysymyksessä on kauden 2022 ensimmäinen Keskiviikkokisailu.

Senioritoimikunnan vetäjä Mikko Luikku palaa koko kesän ohjelmaan myöhemmin, mutta hänen edeltäjänään laitan tämän viestin liikkeelle.

1. Keskiviikkokisailujen tarkoituksena on kerätä yhteen seniori-ikäisiä golfareita, myös vieraspelaajia, vaihtelevien pelimuotojen pariin. Tähän asti on pelattu lähtökohtaisesti 9 reikää, jonka jälkeen halukkaat ovat jatkaneet toiset 9 reikää. Näillä järjestetyillä aloitetaan tänäkin vuonna, mutta toki ollaan avoimet uusillekin tuulille. Näistä asioista odottavat Mikko ja allekirjoittanut yhteydenottoja ja esityksiä. Tule siis keskiviikkona 1.6. reippaasti ennen klo 12 Breikille. Päätämme ensin päivän pelimuodosta ja sitten joukkueista. Perinteisesti peritään 2 euron osallistumismaksu, mutta jätetään se vielä tällä kerralla tekemättä, koska tämän hetken tietojen mukaan pelaaminen on sallittu vain kausikortin lunastaneille.

2. Seuran seniorimestaruuskilpailut järjestetään sunnuntaina 21.8.

3. Muuta senioriohjelmaa ovat tänä vuonna perinteisen Lappi Cupin osakilpailut, joita tänä vuonna on 5 kpl. Uutena pelipaikkana on Kemi. Tässä koko sarjan kilpailuohjelma. Kutsut tulevat aikanaan, mutta merkitse päivät ohjelmaasi jo nyt.
– Kemi la 18.6.
– Tornio su 19.6.
– Levi su 10.7.
– Kuusamo su 31.7.
– Rovaniemi su 28.8.

4. Pohjoisen Suomen avoimet senioreiden mestaruuskilpailut järjestetään
– Torniossa sunnuntaina 24.7.

5. Suomen Golfsenioreiden (SGS) kilpailut, joihin pääsevät vain SGS:n jäsenet, järjestetään seuraavasti:
– SGS:n pohjoinen aluetour 1/3: ke 15.6. Paltamo
– SGS:n pohjoinen aluetour 2/3: ti 19.7. Virpiniemi
– SGS:n pohjoinen aluetour 3/3: ke 3.8. Kuusamo

6. Suomen Golfsenioreiden pohjoisen alueen scratch-mestaruuskilpailu
– la-su 13.-14.8. Rovaniemi

Terveisin ja tapaamisiin
Jukka