Kuusamon Golfkenttä Holiday Club Golf ry:n hallintaan

Hyvä Kuusamo Golf ry:n jäsen!

Kuusamon golfkenttä siirtyy Kuusamon kaupungin ja HCR:n välisellä vuokrasopimuksella HCR:n hallintaan. Kuusamo Golf ry:n ja HCR:n välisissä neuvotteluissa 21.3.2023 HCR on ilmoittanut, että Kuusamon golfkenttä siirtyy Holiday Club Golf ry:n kotikentäksi, näin ollen Kuusamo Golf ry jää ilman kotikenttää, minkä golfliitto edellyttää. Neuvotteluissa HCR:n edustajat ovat toivoneet, että Kuusamo Golf ry:n jäsenet siirtyvät Holiday Club Golf ry:n jäseneksi mahdollisimman kattavasti.

Kuusamo Golf ry piti 31.3.2023 ylimääräisen yleisen kokouksen, joka päätti johtokunnan esityksestä yksimielisesti suositella Kuusamo Golf ry:n jäseniä siirtymään Holiday Club Golf ry:n jåäseneksi.

HCG perustaisi Kuusamoon toimikuntia paikallisista jäsenistä hoitamaan mm. koulutus-, kilpailu-, juniori- ja senioritoimintaan.

HCG:n jäsenmaksu on 78 euroa ja nuoriso alle 22 v 39 euroa.

Pelikausimaksut on

– Vapaa pelioikeus HCG jäsenet 575 euroa, muut 675 euroa

– nuoriso alle 22 v 50 % alennus

– +70 v HCG jäsenet – 10 %

Lisäetuna Golfauton kierrosvuokra -15 % sekä harrastelippu 1 kpl kylpylälippu ja 1 kpl keilalippu.

Kuusamo Golf ry ei maksa enää jäsenmaksuja golfliittoon , jolloin jäsenen tulee hankkia uusi jäsenyys jostakin seurasta, jotta voi pelata tänä kesänä sekä saada vakuutuksen ja ebirdien toimimaan. Kuusamo Golf ry ei peri jäsenmaksua tänä vuonna jäseniltään. Yhdistys eroaa golfliitosta, mutta ei lakkaa olemasta, koska ry:llä on varoja. Ensi vuoden jäsenmaksusta päätetään erikseen.

Kuten yleinen kokous suosittelee, että uusi valittu seura olisi Holiday Club Golf ry, joka toimii Kuusamossa. HCG:n jseneksi haetaan täyttämällä netissä hakemus osoitteessa http://hcgolf.nexgolf.fi , sivun vasemmassa reunassa klikkaus jäsenhakemus.

Pidämme teitä jäseniä ajantasalla asioiden edetessä.

tv. Liisa Pitkänen