Lady-toiminta 2020

 Kesän 2020 toiminta käynnistyy 16.6.2020, jolloin aloitetaan ”naisten illat” ja ne jatkuvat aina tiistaisin klo 18:00 elokuun loppuun saakka.

Kentälle on ennakkoon varattu naisille 3 neljän hengen lähtöä. Ensimmäinen ryhmä lähtee klo 18:00, joten olethan ajoissa paikalla! Ryhmät jaetaan osallistujien tarpeiden mukaan. Yritetään vaihdella pelikavereita.

Naisten illassa pelataan 9 väylän kierros vaihtuvilla teemoilla. Pelit ovat hauskoja, ei perinteisiä, mutta opettavaisia.

OHJELMA

16.6.   Pelinaisten alkupallot talven jälkeen – kesäkauden avaus
23.6.   Iskeeks kipinä – kipinäilta, greensome
           – kipinäläisen kanssa suositellaan käydä rangella tekemässä muutamia lyöntejä ennen kierrokselle lähtöä
30.6.   Pisteet taskuun – pelataan henkilökohtainen pisteboygey
7.7.     Kipinästä liekkeihin – 2. kipinäilta, tutustu golfin salaisuuksiin
14.7.   BBB – bingo, bango, bongo peli
21.7.   Scramble-harjoitus – kohti Ladies Open kisa
28.7.   Mulligan -peli, jossa jokaisella väylällä voi uusia yhden epäonnistuneen lyönnin, pisteboygey
4.8.     Kolmen mailan peli
11.8.   BBB – bingo, bango, bongo
18.8.   Myyrä-peli – pakkobunkkeri
25.8.   Yhden hengen scramble ja kauden päätös

Pyritään järjestämään myös pron harjoituksia, jotka aiheesta riippuen alkavat jo klo 17:00 tai 17:30. Niistä ilmoitetaan myöhemmin.

Jos olet kiinnostunut hakemaan pelikavereita, What’s Upissa on ryhmä ”Kuusamon golfleidit”, jonka ylläpitäjä on Anne-Kaisa Olva. Saman ryhmän kautta haetaan joskus vapaaehtoisia auttamaan Breikissä kilpailujen aikana. Jos et ole vielä ryhmässä, mutta haluat siihen liittyä, ota yhteys joko Anne-Kaisaan, puh. 0405433044 tai Kirsti Ketolaan, puh. 0400206951.

Ladies Open Scramble  – perinteinen kesän huipentuma, naisten oma scramble-kisa järjestetään sunnuntaina 26.7.2020. Päivän teema on ”Jokainen päivä on juhlapäivä – koronasta selvitään”

Vapaaehtoisessa pukeutumisessa näkyy juhlapäivä jollain tavalla, esim. juhlapuku, iltapuku!!, juhlava housuasu, juhlakorut, juhlameikki, juhlalaukku. Paras asu palkitaan!

Pelimuotona on scramble arvotuin joukkuein, 2 henkilöä/joukkue (korona-epidemia huomioiden). Tunnelma on tärkeämpi kuin tulos. Kutsu tulee myöhemmin.

Naisoimikunnan jäsenet Kirsti Ketola pj, Sirpa Virranniemi, Anne-Kaisa Olva, Tuulikki Aho, Seija Kasurinen, Raita Virranniemi ja Marja-Leena Aikkila toivottavat kaikki Kuusamo Golfin naiset mukaan toimintaan. Kehitetään yhdessä pelitaitojamme ja pidetään hauskaa golfia pelaten.