Puheenjohtajan viesti 3.10.2022

Puheenjohtajan katsaus.

Hei hyvä Kuusamo Golf ry:n jäsen, kentällämme pelannut vierasjäsen sekä runsas toimintaamme tukenut kannattajajoukkomme, unohtamatta hyvän työn tehnyttä kenttämme henkilökuntaa.

Pelikausi alkaa olla lopuillaan. Jatkamme talvigreenein niin pitkään, kun säät sallivat. Asiasta tiedotetaan kotisivuillamme ja jäsentiedottein. Annammehan kenttähenkilökunnalle työrauhan, kun he laittavat kenttää hyvään talvehtimiskuntoon.

Kausi on ollut onnistunut. Kenttä on ollut erinomaisessa kunnossa, pelaajamäärä on toki pienentynyt korona-ajan huippulukemista, mutta ollut kuitenkin hieman korkeammalla tasolla, kuin ennen koronaa. Kauniita maisemia korostava kenttämme on saanut kiitosta vieraspelaajilta. Me seuran jäsenet palaamme aina vieraskenttävierailuiltamme innokkain mielin pelaamaan omalle kentällemme. Olemme luottavaisia siitä, että kentän siirryttyä HCR:n hallintaan, peliolosuhteet Kuusamon golfkentällä ovat tulevaisuudessakin erinomaiset.

Kauden kilpailukalenterimme oli aika tiivis. Kilpailut saatiin hyvin toteutettua. Kiitos kilpailutoimikunnan, talkoo- ja kenttähenkilökunnan, tukijoillemme ja kilpailuihin osallistuneille.

Simulaattorimme laitetaan jälleen toimintaan syksymmällä, ulkokauden päätyttyä. Tästä tiedotetaan myös erikseen. Simulaattorin avulla on hyvä ylläpitää ja kehittää lyöntitaitoa ja pelisilmää sekä viettää sosiaalista aikaa kavereiden kanssa. Toivon, että simulaattori on ahkerassa käytössä.

Seuramme ja HCR:n välisen yhteistyön neuvottelut jatkuvat. HCR:llä on runsaasti kentän vastuulleen ottamiseen liittyviä yksityiskohtia neuvoteltavaan eri tahojen kanssa. Olen luottavainen sen suhteen, että seuramme jatkaa toimintaansa yhteistyössä kenttää hallinnoivan uuden tahon – HCR:n kanssa.

Kiitos tästä kaudesta jäsenistöllemme, vieraspelaajille, henkilökunnallemme, tukijoillemme ja muille mukana olleille.

Markus Virmasalo