Ranskalainen vieras ja 24H JUNNUGOLFILLE

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä viestissä on kaksi tärkeätä asiaa:

1. Kentällemme tulee (alustavien suunnitelmien mukaan säävarauksella) ensi maanantaina klo 22.30 (9 reikää) ja tiistaina klo 19.30 (9/18 reikää) pelaamaan ranskalainen vieras, jota kiinnostaa yöpelaaminen. Francois on liikkeellä matkailuautolla kohti Norjaa. Suomessa hän on jo pelannut muutaman kentän ja nyt häntä kiinnostaa yötön yö. Kuusamossa Francois viipyy muutaman päivän. Hän ottaa mielellään peliseuraa ja puhuu ranskan lisäksi englantia, joten kielimuuria ei pitäisi olla. Hänen tasoituksensa on 18,4.

Nyt juuri Sinulla on hyvä mahdollisuus ranskan tai englannin kielen jatko-opintoihin joko maanantaina tai tiistaina tai vaikkapa molempina päivinä! Tämä on myös erinomainen tilaisuus seuralle näyttää suomalaista ystävällisyyttä ihan konkreettisesti. Ja muistathan: YÖPELAAMINEN JO SINÄNSÄ ON KOKEMISEN ARVOINEN ELÄMYS!

Otapa yhteyttä allekirjoittaneeseen lisätietojen saamiseksi ja asioista sopimiseksi!

2. Toinen asia koskee jo perinteeksi muodostunutta 24H JUNNUGOLFILLE -tapahtumaa. Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle  perjantaina 1.7. kello 14.00. Pelin jälkeen Aki ja Kari ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle. Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko puhelimitse (0400 587660) tai sähköpostilla (toimisto@kuusamogolf.fi) tai helpoimmin vastaamalla suoraan tähän viestiin.

Jos Sinulla on mielessä jokin yhteisö, joka voitaisiin saada mukaan tukijaksi, ota ensin yhteyttä Alpoon, jotta päällekkäisyyksiä ei pääse syntymään.

Akilta saat lisätietoja (040 7615602 tai karjalainenakipetteri@gmail.com).

Lähde siis iltayön golfkierrokselle ja juniorityön tukijaksi!
 

Golfterveisin
Jukka
040 5282819
jukkatar41@gmail.com