Testi

 • K1

  Kysymys 1: Miten määritellään golfin säännöissä “MAILAN MITTA”

  Katso vastaus täältä Vastaus 1

 • K1

  Kysymys 2: Mikä on seuraus, jos Sinulla reikää 4 pelattaessa havaitaan olevan bägissäsi 15 mailaa?

 • K3

  Kysymys 3: Määritelmän mukaan tiiausalue ulottuu tiimerkkien välisestä linjasta 2 mailanmittaa taakse päin. Kun olet lyönyt avauslyönnin, jää käyttämäsi tii paikalleen. Kaverisi huomauttaa naurahtaen, että tii on täsmälleen tiimerkkien etureunojen välisellä linjalla. Onko pallo ollut tiiattu oikein?

 • K4

  Kysymys 4: Kuinka kauan saat enintään etsiä palloasi?

 • K5

  Kysymys 5: Valmistautuessasi lyömään raffista lasket mailasi maahan. Tällöin pallosi siirtyy senttimetrin verran, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua. Pelikaverisi on tarkkana ja toteaa “Taisit ansaita rankun!”. Oliko hän oikeassa ja jos ei, mikä oli oikea ratkaisu?

Toinen

 • Kuusamo Golf ry:n kevätkokous 28.2.2023

  Kokouskutsu!

  Tervetuloa Kuusamo Golf ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 28.2.2023 klo 18:00 Ravintola talonpöytään, Kirkkotie 23. Asioina sääntömääräiset asiat sekä valtuutus johtokunnalle kenttätoiminnan neuvottelujen jatkamisesta. 

  Tervetuloa vaikuttamaan.

  Terveisin,

  Kuusamo Golf ry

  Johtokunta

 • Eagle simulaattorilla 15.2.2023

  Elmeri Heikkilä chippasi Eaglen simulaattorilla! Eagle syntyi Scottsdalen kuuluisalla par 4 17. väylällä.

  Kuusamo Golf onnittelee Elmeriä hienosta onnistumisesta!

  Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille kesän kilpailuja varten! Simulaattori palvelee torikeskuksen alakerrassa ja lisätietoa pelaamisesta saat Alpo Leinoselta alpo2804@gmail.com tai 0400 587660.

  Yst,

  Kuusamo Golf ry

  Viestintä

 • Vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi!

  Kesän 2022 keskiviikkokisailijat kokoontuivat tiistaina 7.2.2023 yhteiselle aterialle Ravintola Talonpöytään. Ateria oli Talonpöydän tapaan maittava eikä tutussa seurassakaan ollut valittamista. Jukka Tarjanne toivotti läsnäolleet tervetulleiksi todeten mm, että ”tilaisuus voi hyvinkin olla viimeinen, missä toimin senioritilaisuuden vetäjänä”. Kesän 2023 pelaamisesta ei Jukalle ollut mitään uutta kerrottavaa, joten vahva usko on edelleenkin, että Petäjäkankaan kentällä pelataan!

  Jukka julkisti myös toimikunnan yksimielisen päätöksen, että vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi. Kyösti sai sitten taputusten säestämänä vuodesta 2011 alkaen jaetun kiertopalkinnon, jonka jalustaan hän lupasi perinteiseen tapaan kaivertaa voittajan nimen – tällä kertaa siis omansa.

  Kuusamon Golf ry onnittelee Kyöstiä hienosta saavutuksesta!

   

  Terveisin,

  Kuusamo Golf ry

  Viestintä

 • Holari simulaattorilla 5.2.2023

  Viime sunnuntaina 5.2.2023 Markku Kajava teki Hole in One lyönnin simulaattorilla par 3 väylällä.

  Kuusamo Golf ry onnittelee Markkua hienosta lyönnistä ja onnistumisesta!

  Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille torikeskuksen alakertaan.

   

  Terveisin,

  Kuusamo Golf ry

  Viestintä

 • Jäsentiedote 11.1.2023, Ilmoittaudu Kannattajaksi!

  Kuusamon Golf ry / juniorit on päässyt mukaan Koillismaan Osuuskaupan kannustettaviin vuodella 2023!

   

  Ilmoittaudu Kannustajaksi !

  Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon paikallinen seura saa Koillismaan Osuuskaupan 25.000 euron tukipotista.

  Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2023 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin.

  Näin ilmoittaudut:

  1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.
  2. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi tunnus.
  3. Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta.
  4. Valitse tuettavien yhteisöjen / seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa.
  5. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta.

  Vuoden 2023 kannatusjakso on 1.1.– 31.12.

  Kannustajaksi voit ilmoittautua, jos olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen.

  Tässä linkki sivustolle:

  https://koillismaanosuuskauppa.fi/kannustajat

   

  Golfterveisin

  Alpo Leinonen

  Toiminnanjohtaja

  Kuusamo Golf Ry

  Kylpyläntie 4

  93600 Kuusamo

  0400 587660

  www.kuusamogolf.fi

 • Jäsentiedote 29.12.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  välitän tässä ja nyt Kuusamo Golf ry:n johtokunnan terveiset ja Uuden Vuoden 2023 menestystoivotukset.

  Tulevan kesän pelaamisesta ei vielä ole mitään uutta kerrottavaa, neuvottelutkin ovat olleet joulutauolla.


  Simulaattorikausi on nyt vaihtumassa ja johtokunta on päättänyt uudesta kevätkautta 2023 koskevasta hinnastosta. Se on nähtävissä sekä kotisivuillamme (ei kuitenkaan vielä johtuen teknisistä ongelmista) että simulaattoritilassa. Mitään uutta ja ihmeellistä ei ohjeistuksessa ole. Hinnastokin on sama kuin keväällä 2022. Otan tähän vain muutaman tiedon:
  – kausikortti (1.1.-31.5.) aikuinen: 250 euroa
  – kausikortti (1.4.-31.5.) aikuinen: 160 euroa
  – kuukausikortti (60 peräkkäistä päivää) aikuinen: 160 euroa
  – kuukausikortti (30 peräkkäistä päivää) aikuinen: 90 euroa
  – juniorit alle 18v ja opiskelijat 18-25 v: 90 pv – 40 euroa, 60 pv – 30 euroa ja 30 pv – 20 euroa
  – tuntihinta 10 euroa / tunti / henkilö

  Korttien lunastamisesta ja maksamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com).

  Peliaikojen varaaminen tapahtuu kesäiseen tapaan NexGolfin kautta.

  Simulaattoriterveisin
  Jukka
  tiedottaja evp
  0405282819, jukkatar41@gmail.com

 • Jäsentiedote 29.10.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 27.10.2022 Ravintola Talonpöydän tilausravintolan tiloissa osoitteessa Joukamontie 30. Paikalla oli 29 jäsentä.

  Tilaisuus alkoi maittavalla seuran kustantamalla aterialla, jonka jälkeen jaettiin seuranmestaruuskilpailujen mestaruusmitalit ja arvottiin yksi kausipelioikeus kaudelle 2023 kaikkien mestaruuskilpailuviikonvaihteeseen pe-la-su 5.-7.8.2022 osallistuneiden kesken.
   

  Tämän jälkeen aloitettiin varsinainen syyskokous.

  1. Järjestäytymisen jälkeen kuultiin toiminnanjohtaja Alpo Leinosen katsaus pelikauteen 2022 ja tilannekatsaus tulevan kauden pelijärjestelyihin.

  Mitään varsinaista uutta ei Alpolla ollut kerrottavana: Kaupunki on päättänyt ostaa kentän kenttäyhtiön konkurssipesältä, mutta tästä päätöksestä on valitettu. Näin ollen eivät myöskään HCR:n ja seuran väliset neuvottelut koskien pelikauden 2023 toimintoja ole voineet edistyä, valitettavasti. Kuusamon kaupunki on tehnyt HCR:n kanssa esisopimuksen , jonka mukaan HCR vuokraa golfkentän pitkäaikaisella vuokrasopimuksella 1.1.2023 alkaen.
   

  2. Tämän jälkeen kuultiin puheenjohtaja Markus Virmasalon esittämänä johtokunnan esitys toimintasuunnitelmaksi sekä Alpon esittämänä talousarvioesitys alkavalla toimintakaudelle. Kummankin osalta todettiin, että ne tarkentuvat, kunhan neuvottelut HCR:n kanssa saadaan suoritettua loppuun. Tarvittaessa niihin palataan helmikuun kevätkokouksessa ja mahdollisesti tarvittavassa ylimääräisessä kokouksessa. Molemmat esitykset hyväksyttiin muutoksitta.
  – Jäsenmaksut kaudella 2023 ovat siis:
     — aikuiset: 110 €
     — juniorit alle 18 v: 10 €
     — opiskelijat 18-29v: 50 € (aiemmin ikärajat olivat 18-25v)
     — kannatusjäsen: 110 €
   

  3. Seuraavana kohtana olivat aina mielenkiintoa herättävät henkilövalinnat.
  – Johtokunnassa jatkavat viime vuonna 2-vuotiskaudelle valitut Markus Virmasalo (puheenjohtaja) sekä Tuulikki Aho, Liisa Pitkänen ja Jani Jaakkola. Erovuorossa olleet Jarmo Bergbacka, Aki Karjalainen, Alpo Leinonen ja Mikko Luikku valittiin jatkamaan uudella 2-vuotiskaudella. Yleisvarajäsenenä 1-vuoden mandaatilla jatkaa Kari Määttä ja hänen kanssaan uutena valittu Jussi Holopainen.
  – Tilintarkastajana valittiin jatkamaan rovaniemeläinen KPMG ja vastuutarkastajana Juha Väärälä.

  Kokous sujui allekirjoittaneen johdolla sujuvasti kiitos hyvän kokousvalmistelun ja asiallisen kokousväen.

  Ja lopuksi:
  Olen ilmoittanut johtokunnalle, että ”työurani” Kuusamo Golfin erilaisissa tehtävissä on tullut päätökseen. Mennyt vuosi oli jo hieman kevennetty, koska en ollut mukana johtokunnan toiminnassa, joskin hoidin parin toimikunnan jäsenenä ns. juoksevia asioita.
  Haluan näin kirjallisesti kiittää kaikkia seuran jäseniä hyvästä yhteistyöstä kuluneiden vuosien aikana. Pelaamista en toki aio lopettaa, olenhan monessa yhteydessä ilmoittanut päämääränäni olevan pelata golfia vielä 90-vuotiaana! Mutta tiedottaminen, kilpailutoimintaan liittyvät eräät tehtävät ja senioritoiminnan vetäminen siirtyvät nuoremmille. Voitaneen sanoa ”jo on aikakin”! Johtokunta on varmasti kiitollinen vapaaehtoisiksi ilmoittautuville, joten….

  Golfterveisin ja näkemisiin simulaattorilla ja kentällä
  Hymyillään kun tavataan
  Jukka Tarjanne

 • Syyskokous 27.10.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  aiempien ilmoitusten mukaisesti järjestetään seuran syyskokous 27.10.2022 alkaen klo 18.00. Paikka on Ravintola Talonpöydän kokoustila osoitteessa Joukamontie 30, Kuusamo.

  Tilaisuus aloitetaan ruokailulla, johon ilmoittautuminen tapahtuu 23.10. mennessä seuran sihteerille liisap2212@gmail.com.

  Ruokailun jälkeen, jonka kustannuksista vastaa seura, jaetaan kauden mestaruuskilpailun palkinnot. Tämän jälkeen alkaa varsinainen kokous.

  Kokouskutsu on julkaistu KoillisSanomien numerossa 19.10.2022 sivun 17 seuratoimintapalstalla. Kokouksessa käsitellään syyskokoukselle sääntömääräisesti kuuluvat asiat ja lisäksi valtuuksien antaminen johtokunnalle kauden 2023 toimintaan liittyvien neuvottelujen käymiseen.

  Golfterveisin ja tapaamisiin
  Jukka

 • Kenttä -ja syyskokoustiedote 17.10.2022

  SYYSKOKOUS 27.10.2022
  Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 27.10.2022 klo 18.00 Ravintola Talonpöydän kokoussalissa, osoite Joukamontie 30.
  Tilaisuus aloitetaan ruokailulla ja jatketaan mestaruuspalkintojen jaolla, tämän jälkeen pidetään syyskokous.

  Ruokailuun tulee ilmoittautua, jotta tiedetään varata ruokaa tarvittava määrä. Ilmoittautuminen sähköpostiin liisap2212@gmail.com 23.10.2022 mennessä.

  KENTTÄ on suljettu 18.10.2022 alkaen talven ajaksi.

  SIMULAATTORI on ollut käytettävissä keskiviikosta 5.10.2022 klo 07.00 alkaen.
  – Varaukset tehdään entiseen tapaan nexgolfin kautta
  – Pelaaminen on mahdollista maanantaista lauantaihin klo 07.00 – 21.00 ja sunnuntaina / pyhäpäivisin klo 09.00 – 21.00. Simulaattoritilaan saa mennä aikaisintaan 15 min ennen aamun aloitusaikaa ja sieltä on poistuttava viimeistään 15 minuutin kuluttua illan loputusajan jälkeen. Muuten aiheutat hälytyksen. HUOM: Tunnin pituinen aikaistava muutos keväisiin ilta-aikoihin johtuen yläkerran liiketilojen aikaisemmasta sulkemisesta.

  Pelaaminen edellyttää tietenkin maksamista ja sen sopimisesta Alpo Leinosen kanssa (0400-587660 tai alpo2804@gmail.com):
  – aikuisten kausikortti syyskaudelta (5.10.-31.12.2022) maksaa 150 euroa ja 30 päivän kortti (30 peräkkäistä päivää) 75 euroa
  – juniorit alle 18 v ja opiskelijat 18-25 maksavat kausikortista 75 euroa ja 30 päivän kortista 40 euroa0
  – tuntihinnalla pelattaessa on maksu 10 euroa /hlö/tunti.

  Kausi- ja 30 päivän korteista ja tuntipelaamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa. Alpo antaa tarvittavat avaimet/ohjeet.
  – Järjestely on sellainen, että Alpolta saa koodinumeron, jolla saa auki Torikeskuksen kirkon puolella olevan lastauslaiturilla sijaitsevan oven vieressä olevan avainboksin. Boksissa on avain, jolla ulko-ovi aukeaa. Avain on välittömästi laitettava takaisin boksiin seuraavaa käyttäjää varten.
  – Kausipelaajat saavat Alpolta avaimen, joka sopii rakennuksen sisällä portaitten alapäässä olevan simulaattoritilan oveen ja myös WC-tilojen oveen.
  – Tuntipelaajat löytävät saman avaimen em avainboxista, jonne avain on palautettava pelaamisen päätyttyä.

  Kaikki em. ohjeet samoin kuin laitteiston käyttöohjeet löytyvät simulaattoritilasta ja myös kotisivuiltamme polusta PALVELUT -> SIMULAATTORI

  Tervemenoa pelaamaan, se on kivaa ja opettavaista. Se tarjoaa myös pehmeän siirtymisen kesästä talveen.

  Muistathan että on olemassa virtuaalipelaaja, jonka jäsennumero on 11111. Jos haluat vain harjoitella (ei pelata tiettyä kenttää), voit varata itsesi lisäksi peliajan tälle Ahkera Harjoittelu -nimisellä pelaajalle. Silloin muut tietävät harjoittelusta eivätkä varaa itselleen peliaikaa Sinun kanssasi kysymättä Sinulta lupaa.

  Palataan asioihin tarpeen vaatiessa ja tilaisuuden salliessa.

  Terveisin
  Jukka

 • Kenttä- ja syyskokoustiedote 10.10.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen ja / tai Petäjäkankaan kentän pelaaja!
   

  1. Petäjäkankaan kenttä on edelleen käytettävissä aiempien tiedotteiden mukaisesti.

  2. Sihteeri Liisa Pitkänen tiedottaa seuraavaa:

  ENSITIEDOTE JÄSENISTÖLLE SYYSKOKOUKSESTA
  Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 27.10.2022 klo 18.00 Ravintola Talonpöydän kokoussalissa, osoite Joukamontie 30.
  Tilaisuus aloitetaan ruokailulla ja jatketaan mestaruuspalkintojen jaolla, tämän jälkeen pidetään syyskokous.

  Ruokailuun tulee ilmoittautua, jotta tiedetään varata ruokaa tarvittava määrä, ilmoittautuminen sähköpostiin liisap2212@gmail.com 23.10.2022 mennessä.

  ———-

  Terveisin
  Jukka

Kolmas

 • Kuusamo Golf ry:n kevätkokous 28.2.2023

  Kokouskutsu!

  Tervetuloa Kuusamo Golf ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 28.2.2023 klo 18:00 Ravintola talonpöytään, Kirkkotie 23. Asioina sääntömääräiset asiat sekä valtuutus johtokunnalle kenttätoiminnan neuvottelujen jatkamisesta. 

  Tervetuloa vaikuttamaan.

  Terveisin,

  Kuusamo Golf ry

  Johtokunta

 • Eagle simulaattorilla 15.2.2023

  Elmeri Heikkilä chippasi Eaglen simulaattorilla! Eagle syntyi Scottsdalen kuuluisalla par 4 17. väylällä.

  Kuusamo Golf onnittelee Elmeriä hienosta onnistumisesta!

  Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille kesän kilpailuja varten! Simulaattori palvelee torikeskuksen alakerrassa ja lisätietoa pelaamisesta saat Alpo Leinoselta alpo2804@gmail.com tai 0400 587660.

  Yst,

  Kuusamo Golf ry

  Viestintä

 • Vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi!

  Kesän 2022 keskiviikkokisailijat kokoontuivat tiistaina 7.2.2023 yhteiselle aterialle Ravintola Talonpöytään. Ateria oli Talonpöydän tapaan maittava eikä tutussa seurassakaan ollut valittamista. Jukka Tarjanne toivotti läsnäolleet tervetulleiksi todeten mm, että ”tilaisuus voi hyvinkin olla viimeinen, missä toimin senioritilaisuuden vetäjänä”. Kesän 2023 pelaamisesta ei Jukalle ollut mitään uutta kerrottavaa, joten vahva usko on edelleenkin, että Petäjäkankaan kentällä pelataan!

  Jukka julkisti myös toimikunnan yksimielisen päätöksen, että vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi. Kyösti sai sitten taputusten säestämänä vuodesta 2011 alkaen jaetun kiertopalkinnon, jonka jalustaan hän lupasi perinteiseen tapaan kaivertaa voittajan nimen – tällä kertaa siis omansa.

  Kuusamon Golf ry onnittelee Kyöstiä hienosta saavutuksesta!

   

  Terveisin,

  Kuusamo Golf ry

  Viestintä

 • Holari simulaattorilla 5.2.2023

  Viime sunnuntaina 5.2.2023 Markku Kajava teki Hole in One lyönnin simulaattorilla par 3 väylällä.

  Kuusamo Golf ry onnittelee Markkua hienosta lyönnistä ja onnistumisesta!

  Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille torikeskuksen alakertaan.

   

  Terveisin,

  Kuusamo Golf ry

  Viestintä

 • Puheenjohtajan terveiset 12.1.2023

  Hei hyvä Kuusamo Golf ry:n ystävä.

  Toivotan kaikille rauhallista ja antoisaa alkanutta vuotta 2023.

  Golf talvikaudestamme on nyt kulunut noin puolet. Toivottavasti kevät suosii Kuusamoa ja saamme kenttämme taas auki kesäkuun alkupäiville. Ulkokautta odotellessamme on meillä onneksi käytössämme simulaattorimme. Simulaattorin avustuksella voimme harjoitella ja jopa kehittää lyöntitekniikkaamme. Samalla pelitilamme mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisemme pelitovereittemme kanssa. Kotisivuiltamme löydät lisätietoa simulaattoriin liittyen.

  Odotamme kaikki kiinnostuneina Kuusamon Kaupungin ja Holiday Club Resortin välisen kentän vuokraamiseen liittyvän esisopimuksen edistymistä lopulliseksi sopimukseksi. Kenttätoiminnan vastuun siirtyminen HCR:lle sisältää moninaisen määrän neuvotellen sovittavia yksityiskohtia. Tietojemme mukaan HCR käy vakavin mielin ja perinpohjaisesti näitä neuvotteluja ja selvityksiä asiaan liittyvien eri tahojen kanssa. Kuusamo Golf ry:n johtokuntana toivomme, että kenttätoiminnan uudet järjestelyt selviävät alkuvuoden kuluessa. Tarpeen vaatiessa, suhtaudumme kuitenkin avoimin mielin myös siihen vaihtoehtoon, että kenttätoiminnan operatiivinen vastuu jatkuu vielä ensi pelikautena ennallaan. Tärkeintä on kuitenkin, se, että Kuusamossa on toiminnassa Petäjäkankaan kaunis ja hyväkuntoinen arvostettu täysimittainen Golfkenttä palveluineen.

  Terveisin: 

  Markus Virmasalo

  Kuusamo Golf ry. Pj.

 • Jäsentiedote 11.1.2023, Ilmoittaudu Kannattajaksi!

  Kuusamon Golf ry / juniorit on päässyt mukaan Koillismaan Osuuskaupan kannustettaviin vuodella 2023!

   

  Ilmoittaudu Kannustajaksi !

  Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon paikallinen seura saa Koillismaan Osuuskaupan 25.000 euron tukipotista.

  Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2023 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin.

  Näin ilmoittaudut:

  1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.
  2. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi tunnus.
  3. Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta.
  4. Valitse tuettavien yhteisöjen / seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa.
  5. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta.

  Vuoden 2023 kannatusjakso on 1.1.– 31.12.

  Kannustajaksi voit ilmoittautua, jos olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen.

  Tässä linkki sivustolle:

  https://koillismaanosuuskauppa.fi/kannustajat

   

  Golfterveisin

  Alpo Leinonen

  Toiminnanjohtaja

  Kuusamo Golf Ry

  Kylpyläntie 4

  93600 Kuusamo

  0400 587660

  www.kuusamogolf.fi

 • Jäsentiedote 29.12.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  välitän tässä ja nyt Kuusamo Golf ry:n johtokunnan terveiset ja Uuden Vuoden 2023 menestystoivotukset.

  Tulevan kesän pelaamisesta ei vielä ole mitään uutta kerrottavaa, neuvottelutkin ovat olleet joulutauolla.


  Simulaattorikausi on nyt vaihtumassa ja johtokunta on päättänyt uudesta kevätkautta 2023 koskevasta hinnastosta. Se on nähtävissä sekä kotisivuillamme (ei kuitenkaan vielä johtuen teknisistä ongelmista) että simulaattoritilassa. Mitään uutta ja ihmeellistä ei ohjeistuksessa ole. Hinnastokin on sama kuin keväällä 2022. Otan tähän vain muutaman tiedon:
  – kausikortti (1.1.-31.5.) aikuinen: 250 euroa
  – kausikortti (1.4.-31.5.) aikuinen: 160 euroa
  – kuukausikortti (60 peräkkäistä päivää) aikuinen: 160 euroa
  – kuukausikortti (30 peräkkäistä päivää) aikuinen: 90 euroa
  – juniorit alle 18v ja opiskelijat 18-25 v: 90 pv – 40 euroa, 60 pv – 30 euroa ja 30 pv – 20 euroa
  – tuntihinta 10 euroa / tunti / henkilö

  Korttien lunastamisesta ja maksamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com).

  Peliaikojen varaaminen tapahtuu kesäiseen tapaan NexGolfin kautta.

  Simulaattoriterveisin
  Jukka
  tiedottaja evp
  0405282819, jukkatar41@gmail.com

 • Jäsentiedote 29.10.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 27.10.2022 Ravintola Talonpöydän tilausravintolan tiloissa osoitteessa Joukamontie 30. Paikalla oli 29 jäsentä.

  Tilaisuus alkoi maittavalla seuran kustantamalla aterialla, jonka jälkeen jaettiin seuranmestaruuskilpailujen mestaruusmitalit ja arvottiin yksi kausipelioikeus kaudelle 2023 kaikkien mestaruuskilpailuviikonvaihteeseen pe-la-su 5.-7.8.2022 osallistuneiden kesken.
   

  Tämän jälkeen aloitettiin varsinainen syyskokous.

  1. Järjestäytymisen jälkeen kuultiin toiminnanjohtaja Alpo Leinosen katsaus pelikauteen 2022 ja tilannekatsaus tulevan kauden pelijärjestelyihin.

  Mitään varsinaista uutta ei Alpolla ollut kerrottavana: Kaupunki on päättänyt ostaa kentän kenttäyhtiön konkurssipesältä, mutta tästä päätöksestä on valitettu. Näin ollen eivät myöskään HCR:n ja seuran väliset neuvottelut koskien pelikauden 2023 toimintoja ole voineet edistyä, valitettavasti. Kuusamon kaupunki on tehnyt HCR:n kanssa esisopimuksen , jonka mukaan HCR vuokraa golfkentän pitkäaikaisella vuokrasopimuksella 1.1.2023 alkaen.
   

  2. Tämän jälkeen kuultiin puheenjohtaja Markus Virmasalon esittämänä johtokunnan esitys toimintasuunnitelmaksi sekä Alpon esittämänä talousarvioesitys alkavalla toimintakaudelle. Kummankin osalta todettiin, että ne tarkentuvat, kunhan neuvottelut HCR:n kanssa saadaan suoritettua loppuun. Tarvittaessa niihin palataan helmikuun kevätkokouksessa ja mahdollisesti tarvittavassa ylimääräisessä kokouksessa. Molemmat esitykset hyväksyttiin muutoksitta.
  – Jäsenmaksut kaudella 2023 ovat siis:
     — aikuiset: 110 €
     — juniorit alle 18 v: 10 €
     — opiskelijat 18-29v: 50 € (aiemmin ikärajat olivat 18-25v)
     — kannatusjäsen: 110 €
   

  3. Seuraavana kohtana olivat aina mielenkiintoa herättävät henkilövalinnat.
  – Johtokunnassa jatkavat viime vuonna 2-vuotiskaudelle valitut Markus Virmasalo (puheenjohtaja) sekä Tuulikki Aho, Liisa Pitkänen ja Jani Jaakkola. Erovuorossa olleet Jarmo Bergbacka, Aki Karjalainen, Alpo Leinonen ja Mikko Luikku valittiin jatkamaan uudella 2-vuotiskaudella. Yleisvarajäsenenä 1-vuoden mandaatilla jatkaa Kari Määttä ja hänen kanssaan uutena valittu Jussi Holopainen.
  – Tilintarkastajana valittiin jatkamaan rovaniemeläinen KPMG ja vastuutarkastajana Juha Väärälä.

  Kokous sujui allekirjoittaneen johdolla sujuvasti kiitos hyvän kokousvalmistelun ja asiallisen kokousväen.

  Ja lopuksi:
  Olen ilmoittanut johtokunnalle, että ”työurani” Kuusamo Golfin erilaisissa tehtävissä on tullut päätökseen. Mennyt vuosi oli jo hieman kevennetty, koska en ollut mukana johtokunnan toiminnassa, joskin hoidin parin toimikunnan jäsenenä ns. juoksevia asioita.
  Haluan näin kirjallisesti kiittää kaikkia seuran jäseniä hyvästä yhteistyöstä kuluneiden vuosien aikana. Pelaamista en toki aio lopettaa, olenhan monessa yhteydessä ilmoittanut päämääränäni olevan pelata golfia vielä 90-vuotiaana! Mutta tiedottaminen, kilpailutoimintaan liittyvät eräät tehtävät ja senioritoiminnan vetäminen siirtyvät nuoremmille. Voitaneen sanoa ”jo on aikakin”! Johtokunta on varmasti kiitollinen vapaaehtoisiksi ilmoittautuville, joten….

  Golfterveisin ja näkemisiin simulaattorilla ja kentällä
  Hymyillään kun tavataan
  Jukka Tarjanne

 • Syyskokous 27.10.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  aiempien ilmoitusten mukaisesti järjestetään seuran syyskokous 27.10.2022 alkaen klo 18.00. Paikka on Ravintola Talonpöydän kokoustila osoitteessa Joukamontie 30, Kuusamo.

  Tilaisuus aloitetaan ruokailulla, johon ilmoittautuminen tapahtuu 23.10. mennessä seuran sihteerille liisap2212@gmail.com.

  Ruokailun jälkeen, jonka kustannuksista vastaa seura, jaetaan kauden mestaruuskilpailun palkinnot. Tämän jälkeen alkaa varsinainen kokous.

  Kokouskutsu on julkaistu KoillisSanomien numerossa 19.10.2022 sivun 17 seuratoimintapalstalla. Kokouksessa käsitellään syyskokoukselle sääntömääräisesti kuuluvat asiat ja lisäksi valtuuksien antaminen johtokunnalle kauden 2023 toimintaan liittyvien neuvottelujen käymiseen.

  Golfterveisin ja tapaamisiin
  Jukka

 • Kenttä -ja syyskokoustiedote 17.10.2022

  SYYSKOKOUS 27.10.2022
  Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 27.10.2022 klo 18.00 Ravintola Talonpöydän kokoussalissa, osoite Joukamontie 30.
  Tilaisuus aloitetaan ruokailulla ja jatketaan mestaruuspalkintojen jaolla, tämän jälkeen pidetään syyskokous.

  Ruokailuun tulee ilmoittautua, jotta tiedetään varata ruokaa tarvittava määrä. Ilmoittautuminen sähköpostiin liisap2212@gmail.com 23.10.2022 mennessä.

  KENTTÄ on suljettu 18.10.2022 alkaen talven ajaksi.

  SIMULAATTORI on ollut käytettävissä keskiviikosta 5.10.2022 klo 07.00 alkaen.
  – Varaukset tehdään entiseen tapaan nexgolfin kautta
  – Pelaaminen on mahdollista maanantaista lauantaihin klo 07.00 – 21.00 ja sunnuntaina / pyhäpäivisin klo 09.00 – 21.00. Simulaattoritilaan saa mennä aikaisintaan 15 min ennen aamun aloitusaikaa ja sieltä on poistuttava viimeistään 15 minuutin kuluttua illan loputusajan jälkeen. Muuten aiheutat hälytyksen. HUOM: Tunnin pituinen aikaistava muutos keväisiin ilta-aikoihin johtuen yläkerran liiketilojen aikaisemmasta sulkemisesta.

  Pelaaminen edellyttää tietenkin maksamista ja sen sopimisesta Alpo Leinosen kanssa (0400-587660 tai alpo2804@gmail.com):
  – aikuisten kausikortti syyskaudelta (5.10.-31.12.2022) maksaa 150 euroa ja 30 päivän kortti (30 peräkkäistä päivää) 75 euroa
  – juniorit alle 18 v ja opiskelijat 18-25 maksavat kausikortista 75 euroa ja 30 päivän kortista 40 euroa0
  – tuntihinnalla pelattaessa on maksu 10 euroa /hlö/tunti.

  Kausi- ja 30 päivän korteista ja tuntipelaamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa. Alpo antaa tarvittavat avaimet/ohjeet.
  – Järjestely on sellainen, että Alpolta saa koodinumeron, jolla saa auki Torikeskuksen kirkon puolella olevan lastauslaiturilla sijaitsevan oven vieressä olevan avainboksin. Boksissa on avain, jolla ulko-ovi aukeaa. Avain on välittömästi laitettava takaisin boksiin seuraavaa käyttäjää varten.
  – Kausipelaajat saavat Alpolta avaimen, joka sopii rakennuksen sisällä portaitten alapäässä olevan simulaattoritilan oveen ja myös WC-tilojen oveen.
  – Tuntipelaajat löytävät saman avaimen em avainboxista, jonne avain on palautettava pelaamisen päätyttyä.

  Kaikki em. ohjeet samoin kuin laitteiston käyttöohjeet löytyvät simulaattoritilasta ja myös kotisivuiltamme polusta PALVELUT -> SIMULAATTORI

  Tervemenoa pelaamaan, se on kivaa ja opettavaista. Se tarjoaa myös pehmeän siirtymisen kesästä talveen.

  Muistathan että on olemassa virtuaalipelaaja, jonka jäsennumero on 11111. Jos haluat vain harjoitella (ei pelata tiettyä kenttää), voit varata itsesi lisäksi peliajan tälle Ahkera Harjoittelu -nimisellä pelaajalle. Silloin muut tietävät harjoittelusta eivätkä varaa itselleen peliaikaa Sinun kanssasi kysymättä Sinulta lupaa.

  Palataan asioihin tarpeen vaatiessa ja tilaisuuden salliessa.

  Terveisin
  Jukka