Testi

 • K1

  Kysymys 1: Miten määritellään golfin säännöissä “MAILAN MITTA”

  Katso vastaus täältä Vastaus 1

 • K1

  Kysymys 2: Mikä on seuraus, jos Sinulla reikää 4 pelattaessa havaitaan olevan bägissäsi 15 mailaa?

 • K3

  Kysymys 3: Määritelmän mukaan tiiausalue ulottuu tiimerkkien välisestä linjasta 2 mailanmittaa taakse päin. Kun olet lyönyt avauslyönnin, jää käyttämäsi tii paikalleen. Kaverisi huomauttaa naurahtaen, että tii on täsmälleen tiimerkkien etureunojen välisellä linjalla. Onko pallo ollut tiiattu oikein?

 • K4

  Kysymys 4: Kuinka kauan saat enintään etsiä palloasi?

 • K5

  Kysymys 5: Valmistautuessasi lyömään raffista lasket mailasi maahan. Tällöin pallosi siirtyy senttimetrin verran, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua. Pelikaverisi on tarkkana ja toteaa “Taisit ansaita rankun!”. Oliko hän oikeassa ja jos ei, mikä oli oikea ratkaisu?

Toinen

 • Viikkotiedote 15.-21.8.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä perinteinen viikkotiedote.


  Lisäys alkuperäiseen tiedotteeseen: KuuG:n Alpo Leinonen teki SGS:n scr-mestaruuskilpailussa 14.8. ensimmäisen Hole in One -tuloksensa. Tapahtumapaikka oli SantaGC:n 2-väylä, joka lyödään muutaman metrin korkuiselle tasanteelle, joten lyöjä ei tulostaan näe. Väylän kolme tiiauspaikalle kiivenneet pelaajat kyllä paljastivat saavutuksen huudoillaan. Onnittelut Alpolle!

  1. GALLAWAY SUPER SOFT -palloja Kuusamo Golfin logolla
  – Breikin automaatista: 3 pallon pakkaus / 8 euroa
  – toimjoht Alpo Leinoselta: 12 pallon laatikko / 30 euroa

  2. Tavalliset viikkotapahtumat toteutuivat normaaliin tapaan eikä viikolla ollut kilpailukalenterin mukaisia kilpailuja.

  3. Lähtöjen vahvistamiset näyttävät unohtuneen erinäisiltä kuusamolaisilta golfareilta, vaikka asiasta on selvästi informoitu ja asia löytyy selväsanaisesti sanottuna myös kotisivuiltamme. SIIS: Peliajan varaus ja sen VAHVISTAMINEN ovat yksiselitteisesti edellytyksenä sille, että pelioikeuden omaava (kausikortti, kymppikortti) voi mennä pelaamaan ilman ilmoittautumista caddiemasterille. Sama oikeus on henkilöllä, joka on varannut ja maksanut kierroksensa teetime-sovelluksessa. Varaus ja vahvistaminen ovat kaksi eri asiaa, jos joku ei sitä vielä tiedä. Vahvistamisen voi tehdä vasta tunnin verran ennen tiiausaikaa ja se näkyy varaussivustolla värin muuttumisena vihreäksi. Kaikkien on siis helppo todeta, onko ao jäsen toiminut ohjeistuksen mukaisesti!

  4. Mennyttä: Viikonvaihteessa 13.-14.8. ratkottiin Rovaniemellä Suomen Golfsenioreiden pohjoisen alueen SCR-mestaruudet. Mukaan olivat lähteneet M60-sarjan Kyösti Salmirinne (T7), Alpo Leinonen (T10), Raimo Määttä (T10) ja Tarmo Mustonen (T22). Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n golfboxista.

  5. Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  15.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  16.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kolmen mailan peli.
  17.8. keskiviikko klo 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
  17.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  18.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  20.8. lauantai klo 10.00: Puumiesten SM-golf Open. Ilmoittautumisaika umpeutuu pe 19.8. klo 18.   OPEN=KILPAILU ON AVOIN KAIKILLE, EI VAIN PUUMIEHILLE!
  21.8. sunnuntai klo 10.00: Senioreiden seuranmestaruuskilpailut. Kaikissa sarjoissa tasoitukseton lyöntipeli. Ilmoittautumisaika umpeutuu la 20.8. klo 18.00. Kaikki seniorit, siis vuonna 2022 vähintään 50 vuotta täyttäville.

  6. Lisäksi on syytä huomata tulevaa ohjelmaa:
  27.8. lauantai: Yhden pelaajan scramble
  28.8. sunnuntai
  : LappiCupin osakilpailu 5/5 Rovaniemellä

  Golfterveisin
  Jukka

 • Viikkotiedote 8.8.-14.8.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä perinteinen viikkotiedote.

  Aluksi jäsenmaksuasiaa. Elo-syyskuun vaihteessa suoritetaan jälleen Golfliiton jäsentietojen tarkistus, johon liittyen poistetaan jäsenrekisteristä ne jäsenet, jotka eivät ole maksaneet kuluvan kauden jäsenmaksuaan. Niinpä pyydänkin niitä henkilöitä, jotka eivät ole maksaneet vuoden 2022 jäsenmaksuaan Kuusamo Golfiin, ilmoittamaan erostaan esimerkiksi vastaamaan tähän viestiin. Tämä ilmoitus helpottaa jäsenrekisterin pitäjän työtä, mutta automaattinen poisto tapahtuu kuitenkin 31.8.2022 tilanteen mukaisesti.

  Tavalliset viikoittaiset tapahtumat toteutuivat lukuun ottamatta senioreiden Keskiviikkokisailua, koska samana päivänä kentän täyttivät aamusta iltaan SGS:n aluetourin osallistujat.
  – Keskiviikon 3.8. ohjelmassa oli siis SGS: aluetourin kilpailu, johon osallistui yhteensä 121 kilpailijaa, joista 18 kuusamolaisia. Naisten sarjoja oli 3 ja miesten sarjoja 5. Kuusamolaisten parhaat sarjakohtaiset sijoitukset olivat:
    — N60: 2. Ulla Määttä
    — N70: 1. Tellervo Tahkola
    — M50: 15. Jani Jaakkola
    — M60: 5. Hannu Virranniemi
    — M65: 1. Kyösti Salmirinne
    — M70: 4. Jouko Virranniemi
    — M75: 9. Kyösti Tammi
          Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n kilpailukalenterista ja kaikki kuusamolais-sijoitukset omilta kotisivuiltamme polusta Pelaamaan->Kilpailut->Kilpailutuloksia muualta

  – Perjantaista sunnuntaihin oli kilpailtiin A- ja B-mestaruuksista sekä naisten että miesten puolella. Lisäksi oli ohjelmassa junioreiden mestaruustaistot kahdessa sarjassa. Naisten kaksipäiväiseksi suunniteltu kilpailu kutistui sattuneista syistä yksipäiväiseksi. Voittajiksi selvisivät
    — Naiset A-sarja (scratch): Anne Alho
    — Naiset B-sarja (hcp): Ulla Määttä
    — Miehet A-sarja (scratch): Aki Karjalainen
    — Miehet B-sarja (hcp): Tapio Selkälä voitti selvällä erolla muut kaksi loppuun pelannutta
    — Juniorit alle 12v (scratch): Lenni Karjalainen
    — Juniorit 12-21v (scratch): Luka Karjalainen
         Täydelliset tulokset löytyvät omasta kilpailukalenteristamme ja kotisivuiltamme.

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  8.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  9.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kipinäilta. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  10.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
  10.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  11.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruuskilpailu Rovaniemellä. Ilmoittautumiset 2-päiväiseen kisaan kutsun mukaisesti, viimeistään 10.8.

  Golfterveisin
  Jukka

 • Seuranmestaruuskilpailut

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tiedottaminen on joskus haastavaa. Sen pitäisi olla yksiselitteistä ja ajantasaista sekä kerralla kaiken kattavaa. Tällä kertaa on informaation kulussa kilpailutoimikunnalta tiedottajalle kuitenkin ollut hieman kitkaa. Niinpä tässä viestissä on hieman tarkennusta aiempiin kutsuihin.

  1. Sekä naisten että miesten kilpailuissa sarjajako on tulkittava seuraavasti:
  – Pelaaja voi omasta tasoituksestaan riippumatta ilmoittautua A-sarjaan tai B-sarjaan. Sarjajako ei siis ole kytköksissä pelaajan henkilökohtaiseen tasoitukseen.
  – Naisten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä punaiselta teeltä.
  – Naisten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä punaiselta teeltä.
  – Miesten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä valkoiselta teeltä.
  – Miesten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä keltaiselta teeltä.

  2. Ilmoittautumiset
  – Miesten ilmoittautumiset viimeistään torstaina 4.8.2022 klo 18:00 mennessä
  – Naisten ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 5.8.2022 klo 18:00 mennessä

  Koska tämä ilmoitus tulee valitettavan myöhäisessä vaiheessa, pyydän kaikkia osallistujia ilmoittautumaan sähköisesti suoraan allekirjoittaneelle vastaamalla tähän viestiin. Kilpailukalenterin kautta tapahtuva ilmoittautuminen ei välttämättä toimi.

  3. Kaikkien mestaruuskilpailuviikonlopun kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan yksi palkinto eli KAUSIPELIOIKEUS KAUDELLE 2023.

  Terveisin
  Jukka

 • Holari ja seuranmestaruuskilpailut

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  kesän toinen holari näki päivänvalon tänään 2.8.2022 väylällä 5. Onnellisena tekijänä oli Golf Talman Sisko Salomaa. Onnittelut!!

  Toisena asiana: Muistathan ensi viikonvaihteen seuranmestaruuskilpailut: Miehet pelaavat 3 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen perjantaina, naiset 2 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen lauantaina ja juniorit kahdessa sarjassa 9 reikää sunnuntaina.

  Nyt kipin kapin ilmoittautumaan kilpailukutsujen mukaisesti!!

  Golfterveisin
  Jukka

 • Viikkotiedote 1.-7.8.2922

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
   

  Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
  – Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
    — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
    — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
    — M50: ei kuusamolaisia
    — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
    — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
  Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
  LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.
   

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
  3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
  3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
  4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
  6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
  7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
   

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
   

  Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
  – Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
    — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
    — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
    — M50: ei kuusamolaisia
    — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
    — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
  Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
  LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.

   

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
  3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
  3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
  4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
  6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
  7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
   

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.
   

  Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

  JA VIELÄ ERÄS ASIA:
  Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 

  Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
   

  Golfterveisin
  Jukka


  Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

  JA VIELÄ ERÄS ASIA:
  Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 


  Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
   

  Golfterveisin
  Jukka

 • Ilmoittautumiset kilpailuihin

  Hyvä  KuuG:n jäsen,
  muistathan lähiaikojen kilpailut Kuusamossa ja niiden ilmoittautumisajat:

  – to 28.7. Kuusamon Yrittäjät Open 2002: ilm. viimeistään ke 27.7. klo 18:00
  – la 30.7. Ravintola Talonpöytä Open: ilm. viimeistään pe 29.7. klo 18:00
  – su 31.7. Senioreiden LappiCup Open: ilm. viimeistään pe 29.7. klo 18:00
  – ke 3.8. SGS:n pohj aluetour: ilm. viimeistään to 28.7. klo 18:00

  Kolmeen ensin mainittuun ilmoittautuminen tapahtuu helpoimmin vastaamalla tähän viestiin. Aluetourin kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu SGS:n golfboxin kautta.

  Olethan myös huomannut, että seuran mestaruuskilpailut käydään viikonvaihteessa 5.-7.8.2022 siten, että 
  – miehet pelaavat 3×18 reikää pe-la-su
  – naiset pelaavat 2×18 reikää la-su
  – juniorit pelaavat 9 reikää sunnuntaina.

  Golfterveisin
  Jukka

 • Holari 25.7.2022

  Antero Suitiala (SantaGC) teki tänään kesän ensimmäisen holarin Petäjäkankaan kentällä. Tapahtumapaikkana oli väylä 5 ja pallo lähti siniseltä tiiltä. Onnittelut!

 • Viikkotiedote 25.-31.7.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas ”viikkokatsaus” sekä menneeseen ja tulevaan.

  Menneellä viikolla (18.7.-24.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin lauantaina Ladies Open Scramble, johon valitettavasti oli saatu vain 14 pelaajaa. Heidät arvottiin sitten seitsemään 2-naisiseen pariin. Voittajaksi selvisi selvällä 6 bogipisteen erolla ja hyvällä tuloksella 43 bp pari Ulla Määttä / Anne-Kaisa Olva. Seuraavat sijat menivät pareille Tuulikki Aho / Elmi Hakala ja Tuula Graroth / Leena Virranniemi.   Parhaasta SPORT-aiheisesta asusta palkittiin Anne-Kaisa Olva, joka myös löi lähimmäksi lippua. Pisimmän draivin löi nimiinsä Tiina Lämsä ja Tikkakisan voittivat Liisa Etelämäki ja Marja-Leena Maikku.

  Suomen Seniorigolfareiden aluetourin kilpailu käytiin Virpiniemen hyväkuntoisella kentällä tiistaina. Varsinkin griinit tuottivat kyllä aikamoista päänvaivaa kuusamolaisille, joita oli mukana kaikkiaan 11 pelimiestä. Kuusamolaisten parhaan sarjakohtaisen sijoituksen (7.) pelasi itselleen sarjassa M65 Alpo Leinonen. Kuusamolaisten sijoitukset ja tulokset löytyvät kotisivuiltamme polusta PELAAMAAN -> KILPAILU -> KILPAILUTULOKSIA MUILTA KENTILTÄ. Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n golfboxista.

  Alkava viikko on kilpailujen sävyttämän Petäjäkankaan kentällä. Torstaina pelataan Kuusamon Yrittäjät Open, lauantaina Ravintola Talonpöytä Open ja sunnuntaina seniorien LappiCupin Kuusamon osakilpailu. On hienoa päästä näyttämään runsaalle vieraspelaajajoukolle huippukunnossa olevaa Petäjäkankaan kenttää, eikö vaan.

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  25.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  26.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pelimuoto. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  27.7. keskiviikko klo 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista. Pelataan YHDEN HENGEN SCRAMBLE.
  27.7. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  27.7. keskiviikko klo 18.00: Ilmoittautumisaika seuraavan päivän eli torstain Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailuun päättyy
  28.7. torstai klo 14.00: Kuusamon Yrittäjät Open, sarjat A (lyöntipeli) ja B (pistebogi). Kilpailukutsu kotisivut ja nexgolf
  28.7. torstai 18.00 klo: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  29.7. perjantai klo 18.00: Ilmoittautumisaika lauantain Ravintola Talonpöytä Open -kilpailuun päättyy. Kts kotisivut ja nexgolf
  29.7. perjantai klo 18.00: Ilmoittautumisaika sunnuntain LappiCupin osakilpailuun Kuusamossa päättyy. Kts kilpailukutsu
  30.7. lauantai klo 10.00: Ravintola Talonpöytä Open -kilpailu
  31.7. sunnuntai klo 10.00: LappiCupin Kuusamon osakilpailu.

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  3.8. keskiviikko: SGS:n aluetour 3/3 Kuusamo. Kutsun mukaisesti ilmoittautumisaika Golfboxissa 13.7. klo 08.00 – 28.7. klo 18.00.
  5.-7.8. perjantai-sunnuntai: Kuusamo Golfin Seuranmestaruuskilpailut: miehet pe-su, naiset la-su, juniorit su. Kaikki ilmoittautumiset viimeistään torstaina 4.8. klo 18.00

  Golfterveisin
  Jukka

 • Viikkotiedote 18.-24.7.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.
   

  Mutta aloitetaan pyynnöillä.
  1. Kuten kaikki Petäjäkankaan kentällä pelanneet varmasti ovat havinneet, on kenttä todella hyvässä kunnossa. Ja paranee tunnetusti kohti syksyä. Niinpä on syytä kehua kenttää myös sosiaalisessa mediassa, jotta tieto leviää ja saamme lisää vieraspelaajia, joita ei todellakaan ole ollut liikaa. Siispä kaikki somen käyttäjät, kuvia ja tekstejä liikkeelle.

  2. Toinenkin asia liittyy kentän oivalliseen kuntoon. Kaikillahan meillä on käytännössä kamera mukanamme ja kaipaamme kovasti hyviä yleis- ja tilannekuvia eri väyliltämme. Kotisivujen väyläkuvat ovat jo aika vanhoja, joten uutta materiaalia kaivataan nyt, kun hyviä kuvia on saatavissa kaikilta väyliltä. Kamearat laulamaan ja kuvat sähköpostitse joko toimiston osoitteella toimisto@kuusamogolf.fi tai allekirjoittaneelle osoitteella jukkatar41@gmail.com. Kuvia tullaan käyttämään lähinnä kotisivuilla, kiitos.

  3. Tämän päivän kierroksella oli väylillä havaittavissa suuri määrä irronneita lättyjä, jotka olivat jääneet palauttamatta lähtöasemiinsa. Eiköhän sovita, että jos lyöjä itse ei ole täyttänyt velvollisuuttaan, meistä jokainen voi korjata havaitsemansa vahingot? Samoin on hyvä muistaa greeneilla, että ”paikkaa oman pallosi alastulojälki ja vähintään kaksi muuta”!
   

  Menneellä viikolla (11.7.-17.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin omalla kentällä lauantaina 16.7. Äijien Lauantai ja vieraissa sunnuntaina Naisten Seuraottelu Siikajoella Raahen Tienoon Golfin kentällä.
  Äijien Lauantai oli uutuus: 18 reikää hcp keltaisten teen tasoituksella yhdessä sarjassa. Jokaisen pelaajan tuli pelata oman valintansa mukaan 6 väylää valkoiselta, 6 väylää keltaiselta ja 6 reikää punaiselta. Mukaan oli uskaltautunut 20 pelaajaa, joista parhaimman tuloksen saavuttivat
  1. Jukka-Pekka Tahkola 71 lyöntiä 
  2. Alpo Lämsä 72 lyöntiä
  3. Tapio Selkälä 73 lyöntiä
  Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista Pelaamaan->Kilpailut

  Siikajoelle oli Kuusamosta lähtenyt 5 leidiä, joiden muodostama joukkue sijoittui 11 seuran joukossa sijaluvulle 6. Henkilökohtaisesti oli Anne-Kaisa Olva 3 tuloksella 37 bp, Tuulikki Aho 10. tuloksella 36 bp ja Liisa Pitkänen 16. tuloksella 35. Joukkueen täydensivä Tiina Lämsä ja Riitta Wedman. Onnittelut ja kiitokset hyvin suoritetusta edustamisesta.

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  18.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  19.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kipinäilta. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  20.7. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
  20.7. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  21.7. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  22.7. perjantai klo 16.00: Ilmoittautumisaika lauantain Ladies Open -kilpailuun päättyy
  23.7. lauantai klo 10.00:  Ladies Open Scramble arvotuin joukkuein Teemana on SPORT
   

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  19.7. tiistai: SGS aluetour 2/3 Virpiniemi. Ilmoittautumisaika on umpeutunut 13.7. Mukaan on lähtemässä kymmenkunta kuusamolaista.
  30.7. lauantai: Ravintola Talonpöytä Open. Ilmoittautumisaika umpeutuu perjantaina 29.7. klo 18.00.
  31.7. sunnuntai: Lappi Cup Open, Kuusamo. Ilmoittautuminen kutsun mukaisesti viimeistään perjantaina 29.7.2022 klo 18.00
  3.8. keskiviikko: SGS:n aluetour 3/3 Kuusamo. Kutsun mukaisesti ilmoittautumisaika Golfboxissa 13.7. klo 08.00 – 28.7. klo 18.00.
   

  Golfterveisin
  Jukka

 • KuuG: Viikkotiedote 11.-17.7.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

  Ensin yksi viime viikon tulos Virpiniemestä. Siellä käytiin 2.7. lauantaina 34 joukkueen välinen Pentik Ladies Open, 2 pelaajan scramble, jossa KuuG:n joukkue Team Hakala (Elmi Hakala + Tellervo Tahkola) oli hienosti 3. Sijaluvulta 15 löytyy Team Ruka (Marja-Leena Aikkila + Ritva Välimaa ja sijaluvulta 16 Team Tako (Anne-Kaisa Olva + Tuulikki Aho). Kiitos seuran edustamisesta ja onnittelut hyvistä tuloksista! Tästä löytyvät täydelliset tulokset:  https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/27125.
   

  Olisi oikein mukava, jos Kuusamon ulkopuolella kilpailuissa kävijät kertoisivat matkoistaan etu- tai jälkikäteen. Näin voitaisiin näitäkin tuloksia kertoa pienemmällä viiveellä, kiitos.
   

  Menneellä viikolla (4.7.-10.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin omalla kentällä lauantaina 9.7. LähiTapiola Open (tulokset omassa kilpailukalenterissa) ja sunnuntaina 10.7. Levillä senioreiden LappiCupin 3. osakilpailu (tulokset osoitteessa santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaents.nxg)
  LähiTapiolan parhaat olivat:
  – A-sarjassa (lyöntipeli hcp)(20 pelaajaa): 1.Mikko Luikku 71 lyöntiä, 2. Jukka Soini 72 lyöntiä, 3. Alpo Leinonen 72 lyöntiä
  – B-sarjassa (pistebogi hcp)(12 pelaajaa): 1. Tapio Selkälä 39 bp, 2. Kyösti Tammi 36 bp ja 3. Jukka Tarjanne 34 bp
  Levillä parhaat kuusamolaiset eri sarjoissa olivat: 
  – N50: 3. Anne-Kaisa Olva, 7. Tuulikki Aho
  – N60: 5. Tellervo Tahkola
  – M60: 8. Alpo Leinonen, 10. Tapio Selkälä, 19. Raimo Määttä 
  – M70: 3. Jouko Virranniemi, 16. Tauno Tahkola, 23. Jukka Tarjanne
   

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  11.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  12.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Norjalainen (yksi lyönti heittämällä golfpalloa/väylä)
  13.7. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
  13.7. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  13.7. keskiviikko klo 18.00: Ilmoittautumisaika SGS:n aluetourin osakilpailuun 19.7. Virpiniemessä päättyy (ilmoittautumiset golfboxin kautta)
  14.7. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  15.7. perjantai klo 18.00: Ilmoittautumisaika Äijien Lauantai -kilpailuun umpeutuu
  16.7. lauantai klo 12.00: Äijien Lauantai -kilpailu. Kutsu nähtävissä ilmoitustaululla ja kilpailukalenterissa. Pelaajan on pelattava 6 väylää valkoiselta, 6 väylää keltaiselta ja 6 väylää punaiselta tiiltä.Tiivalinnat tekee kilpailija itse. TÄMÄ ON UUTTA. Kannattaa varmasti tulla kokeilemaan!! Huom: Kilpailu ei vaikutu tasoituksiin!
  17.7. sunnuntai: Naisten seuraottelu, Raahentienoon Golf. Kutsu kilpailukalenterissa. Ilmoittautumiset seuran ladykapteenille (Tuulikki Aho, 050 3820898 tai tuulikkiaho@netti.fi)
   

  Golfterveisin
  Jukka

Kolmas

 • Viikkotiedote 15.-21.8.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä perinteinen viikkotiedote.


  Lisäys alkuperäiseen tiedotteeseen: KuuG:n Alpo Leinonen teki SGS:n scr-mestaruuskilpailussa 14.8. ensimmäisen Hole in One -tuloksensa. Tapahtumapaikka oli SantaGC:n 2-väylä, joka lyödään muutaman metrin korkuiselle tasanteelle, joten lyöjä ei tulostaan näe. Väylän kolme tiiauspaikalle kiivenneet pelaajat kyllä paljastivat saavutuksen huudoillaan. Onnittelut Alpolle!

  1. GALLAWAY SUPER SOFT -palloja Kuusamo Golfin logolla
  – Breikin automaatista: 3 pallon pakkaus / 8 euroa
  – toimjoht Alpo Leinoselta: 12 pallon laatikko / 30 euroa

  2. Tavalliset viikkotapahtumat toteutuivat normaaliin tapaan eikä viikolla ollut kilpailukalenterin mukaisia kilpailuja.

  3. Lähtöjen vahvistamiset näyttävät unohtuneen erinäisiltä kuusamolaisilta golfareilta, vaikka asiasta on selvästi informoitu ja asia löytyy selväsanaisesti sanottuna myös kotisivuiltamme. SIIS: Peliajan varaus ja sen VAHVISTAMINEN ovat yksiselitteisesti edellytyksenä sille, että pelioikeuden omaava (kausikortti, kymppikortti) voi mennä pelaamaan ilman ilmoittautumista caddiemasterille. Sama oikeus on henkilöllä, joka on varannut ja maksanut kierroksensa teetime-sovelluksessa. Varaus ja vahvistaminen ovat kaksi eri asiaa, jos joku ei sitä vielä tiedä. Vahvistamisen voi tehdä vasta tunnin verran ennen tiiausaikaa ja se näkyy varaussivustolla värin muuttumisena vihreäksi. Kaikkien on siis helppo todeta, onko ao jäsen toiminut ohjeistuksen mukaisesti!

  4. Mennyttä: Viikonvaihteessa 13.-14.8. ratkottiin Rovaniemellä Suomen Golfsenioreiden pohjoisen alueen SCR-mestaruudet. Mukaan olivat lähteneet M60-sarjan Kyösti Salmirinne (T7), Alpo Leinonen (T10), Raimo Määttä (T10) ja Tarmo Mustonen (T22). Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n golfboxista.

  5. Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  15.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  16.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kolmen mailan peli.
  17.8. keskiviikko klo 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
  17.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  18.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  20.8. lauantai klo 10.00: Puumiesten SM-golf Open. Ilmoittautumisaika umpeutuu pe 19.8. klo 18.   OPEN=KILPAILU ON AVOIN KAIKILLE, EI VAIN PUUMIEHILLE!
  21.8. sunnuntai klo 10.00: Senioreiden seuranmestaruuskilpailut. Kaikissa sarjoissa tasoitukseton lyöntipeli. Ilmoittautumisaika umpeutuu la 20.8. klo 18.00. Kaikki seniorit, siis vuonna 2022 vähintään 50 vuotta täyttäville.

  6. Lisäksi on syytä huomata tulevaa ohjelmaa:
  27.8. lauantai: Yhden pelaajan scramble
  28.8. sunnuntai
  : LappiCupin osakilpailu 5/5 Rovaniemellä

  Golfterveisin
  Jukka

 • Viikkotiedote 8.8.-14.8.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä perinteinen viikkotiedote.

  Aluksi jäsenmaksuasiaa. Elo-syyskuun vaihteessa suoritetaan jälleen Golfliiton jäsentietojen tarkistus, johon liittyen poistetaan jäsenrekisteristä ne jäsenet, jotka eivät ole maksaneet kuluvan kauden jäsenmaksuaan. Niinpä pyydänkin niitä henkilöitä, jotka eivät ole maksaneet vuoden 2022 jäsenmaksuaan Kuusamo Golfiin, ilmoittamaan erostaan esimerkiksi vastaamaan tähän viestiin. Tämä ilmoitus helpottaa jäsenrekisterin pitäjän työtä, mutta automaattinen poisto tapahtuu kuitenkin 31.8.2022 tilanteen mukaisesti.

  Tavalliset viikoittaiset tapahtumat toteutuivat lukuun ottamatta senioreiden Keskiviikkokisailua, koska samana päivänä kentän täyttivät aamusta iltaan SGS:n aluetourin osallistujat.
  – Keskiviikon 3.8. ohjelmassa oli siis SGS: aluetourin kilpailu, johon osallistui yhteensä 121 kilpailijaa, joista 18 kuusamolaisia. Naisten sarjoja oli 3 ja miesten sarjoja 5. Kuusamolaisten parhaat sarjakohtaiset sijoitukset olivat:
    — N60: 2. Ulla Määttä
    — N70: 1. Tellervo Tahkola
    — M50: 15. Jani Jaakkola
    — M60: 5. Hannu Virranniemi
    — M65: 1. Kyösti Salmirinne
    — M70: 4. Jouko Virranniemi
    — M75: 9. Kyösti Tammi
          Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n kilpailukalenterista ja kaikki kuusamolais-sijoitukset omilta kotisivuiltamme polusta Pelaamaan->Kilpailut->Kilpailutuloksia muualta

  – Perjantaista sunnuntaihin oli kilpailtiin A- ja B-mestaruuksista sekä naisten että miesten puolella. Lisäksi oli ohjelmassa junioreiden mestaruustaistot kahdessa sarjassa. Naisten kaksipäiväiseksi suunniteltu kilpailu kutistui sattuneista syistä yksipäiväiseksi. Voittajiksi selvisivät
    — Naiset A-sarja (scratch): Anne Alho
    — Naiset B-sarja (hcp): Ulla Määttä
    — Miehet A-sarja (scratch): Aki Karjalainen
    — Miehet B-sarja (hcp): Tapio Selkälä voitti selvällä erolla muut kaksi loppuun pelannutta
    — Juniorit alle 12v (scratch): Lenni Karjalainen
    — Juniorit 12-21v (scratch): Luka Karjalainen
         Täydelliset tulokset löytyvät omasta kilpailukalenteristamme ja kotisivuiltamme.

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  8.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  9.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kipinäilta. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  10.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
  10.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  11.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruuskilpailu Rovaniemellä. Ilmoittautumiset 2-päiväiseen kisaan kutsun mukaisesti, viimeistään 10.8.

  Golfterveisin
  Jukka

 • Seuranmestaruuskilpailut

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tiedottaminen on joskus haastavaa. Sen pitäisi olla yksiselitteistä ja ajantasaista sekä kerralla kaiken kattavaa. Tällä kertaa on informaation kulussa kilpailutoimikunnalta tiedottajalle kuitenkin ollut hieman kitkaa. Niinpä tässä viestissä on hieman tarkennusta aiempiin kutsuihin.

  1. Sekä naisten että miesten kilpailuissa sarjajako on tulkittava seuraavasti:
  – Pelaaja voi omasta tasoituksestaan riippumatta ilmoittautua A-sarjaan tai B-sarjaan. Sarjajako ei siis ole kytköksissä pelaajan henkilökohtaiseen tasoitukseen.
  – Naisten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä punaiselta teeltä.
  – Naisten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä punaiselta teeltä.
  – Miesten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä valkoiselta teeltä.
  – Miesten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä keltaiselta teeltä.

  2. Ilmoittautumiset
  – Miesten ilmoittautumiset viimeistään torstaina 4.8.2022 klo 18:00 mennessä
  – Naisten ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 5.8.2022 klo 18:00 mennessä

  Koska tämä ilmoitus tulee valitettavan myöhäisessä vaiheessa, pyydän kaikkia osallistujia ilmoittautumaan sähköisesti suoraan allekirjoittaneelle vastaamalla tähän viestiin. Kilpailukalenterin kautta tapahtuva ilmoittautuminen ei välttämättä toimi.

  3. Kaikkien mestaruuskilpailuviikonlopun kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan yksi palkinto eli KAUSIPELIOIKEUS KAUDELLE 2023.

  Terveisin
  Jukka

 • Holari ja seuranmestaruuskilpailut

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  kesän toinen holari näki päivänvalon tänään 2.8.2022 väylällä 5. Onnellisena tekijänä oli Golf Talman Sisko Salomaa. Onnittelut!!

  Toisena asiana: Muistathan ensi viikonvaihteen seuranmestaruuskilpailut: Miehet pelaavat 3 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen perjantaina, naiset 2 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen lauantaina ja juniorit kahdessa sarjassa 9 reikää sunnuntaina.

  Nyt kipin kapin ilmoittautumaan kilpailukutsujen mukaisesti!!

  Golfterveisin
  Jukka

 • Viikkotiedote 1.-7.8.2922

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
   

  Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
  – Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
    — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
    — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
    — M50: ei kuusamolaisia
    — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
    — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
  Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
  LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.
   

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
  3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
  3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
  4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
  6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
  7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
   

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
   

  Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
  – Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
  – Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
    — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
    — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
    — M50: ei kuusamolaisia
    — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
    — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
  Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
  LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.

   

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
  3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
  3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
  4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
  6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
  7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
   

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.
   

  Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

  JA VIELÄ ERÄS ASIA:
  Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 

  Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
   

  Golfterveisin
  Jukka


  Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

  JA VIELÄ ERÄS ASIA:
  Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 


  Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
   

  Golfterveisin
  Jukka

 • Viikkotiedote 18.-24.7.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.
   

  Mutta aloitetaan pyynnöillä.
  1. Kuten kaikki Petäjäkankaan kentällä pelanneet varmasti ovat havinneet, on kenttä todella hyvässä kunnossa. Ja paranee tunnetusti kohti syksyä. Niinpä on syytä kehua kenttää myös sosiaalisessa mediassa, jotta tieto leviää ja saamme lisää vieraspelaajia, joita ei todellakaan ole ollut liikaa. Siispä kaikki somen käyttäjät, kuvia ja tekstejä liikkeelle.

  2. Toinenkin asia liittyy kentän oivalliseen kuntoon. Kaikillahan meillä on käytännössä kamera mukanamme ja kaipaamme kovasti hyviä yleis- ja tilannekuvia eri väyliltämme. Kotisivujen väyläkuvat ovat jo aika vanhoja, joten uutta materiaalia kaivataan nyt, kun hyviä kuvia on saatavissa kaikilta väyliltä. Kamearat laulamaan ja kuvat sähköpostitse joko toimiston osoitteella toimisto@kuusamogolf.fi tai allekirjoittaneelle osoitteella jukkatar41@gmail.com. Kuvia tullaan käyttämään lähinnä kotisivuilla, kiitos.

  3. Tämän päivän kierroksella oli väylillä havaittavissa suuri määrä irronneita lättyjä, jotka olivat jääneet palauttamatta lähtöasemiinsa. Eiköhän sovita, että jos lyöjä itse ei ole täyttänyt velvollisuuttaan, meistä jokainen voi korjata havaitsemansa vahingot? Samoin on hyvä muistaa greeneilla, että ”paikkaa oman pallosi alastulojälki ja vähintään kaksi muuta”!
   

  Menneellä viikolla (11.7.-17.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin omalla kentällä lauantaina 16.7. Äijien Lauantai ja vieraissa sunnuntaina Naisten Seuraottelu Siikajoella Raahen Tienoon Golfin kentällä.
  Äijien Lauantai oli uutuus: 18 reikää hcp keltaisten teen tasoituksella yhdessä sarjassa. Jokaisen pelaajan tuli pelata oman valintansa mukaan 6 väylää valkoiselta, 6 väylää keltaiselta ja 6 reikää punaiselta. Mukaan oli uskaltautunut 20 pelaajaa, joista parhaimman tuloksen saavuttivat
  1. Jukka-Pekka Tahkola 71 lyöntiä 
  2. Alpo Lämsä 72 lyöntiä
  3. Tapio Selkälä 73 lyöntiä
  Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista Pelaamaan->Kilpailut

  Siikajoelle oli Kuusamosta lähtenyt 5 leidiä, joiden muodostama joukkue sijoittui 11 seuran joukossa sijaluvulle 6. Henkilökohtaisesti oli Anne-Kaisa Olva 3 tuloksella 37 bp, Tuulikki Aho 10. tuloksella 36 bp ja Liisa Pitkänen 16. tuloksella 35. Joukkueen täydensivä Tiina Lämsä ja Riitta Wedman. Onnittelut ja kiitokset hyvin suoritetusta edustamisesta.

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  18.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  19.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kipinäilta. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
  20.7. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
  20.7. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  21.7. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  22.7. perjantai klo 16.00: Ilmoittautumisaika lauantain Ladies Open -kilpailuun päättyy
  23.7. lauantai klo 10.00:  Ladies Open Scramble arvotuin joukkuein Teemana on SPORT
   

  Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
  19.7. tiistai: SGS aluetour 2/3 Virpiniemi. Ilmoittautumisaika on umpeutunut 13.7. Mukaan on lähtemässä kymmenkunta kuusamolaista.
  30.7. lauantai: Ravintola Talonpöytä Open. Ilmoittautumisaika umpeutuu perjantaina 29.7. klo 18.00.
  31.7. sunnuntai: Lappi Cup Open, Kuusamo. Ilmoittautuminen kutsun mukaisesti viimeistään perjantaina 29.7.2022 klo 18.00
  3.8. keskiviikko: SGS:n aluetour 3/3 Kuusamo. Kutsun mukaisesti ilmoittautumisaika Golfboxissa 13.7. klo 08.00 – 28.7. klo 18.00.
   

  Golfterveisin
  Jukka

 • KuuG: Viikkotiedote 11.-17.7.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

  Ensin yksi viime viikon tulos Virpiniemestä. Siellä käytiin 2.7. lauantaina 34 joukkueen välinen Pentik Ladies Open, 2 pelaajan scramble, jossa KuuG:n joukkue Team Hakala (Elmi Hakala + Tellervo Tahkola) oli hienosti 3. Sijaluvulta 15 löytyy Team Ruka (Marja-Leena Aikkila + Ritva Välimaa ja sijaluvulta 16 Team Tako (Anne-Kaisa Olva + Tuulikki Aho). Kiitos seuran edustamisesta ja onnittelut hyvistä tuloksista! Tästä löytyvät täydelliset tulokset:  https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/27125.
   

  Olisi oikein mukava, jos Kuusamon ulkopuolella kilpailuissa kävijät kertoisivat matkoistaan etu- tai jälkikäteen. Näin voitaisiin näitäkin tuloksia kertoa pienemmällä viiveellä, kiitos.
   

  Menneellä viikolla (4.7.-10.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin omalla kentällä lauantaina 9.7. LähiTapiola Open (tulokset omassa kilpailukalenterissa) ja sunnuntaina 10.7. Levillä senioreiden LappiCupin 3. osakilpailu (tulokset osoitteessa santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaents.nxg)
  LähiTapiolan parhaat olivat:
  – A-sarjassa (lyöntipeli hcp)(20 pelaajaa): 1.Mikko Luikku 71 lyöntiä, 2. Jukka Soini 72 lyöntiä, 3. Alpo Leinonen 72 lyöntiä
  – B-sarjassa (pistebogi hcp)(12 pelaajaa): 1. Tapio Selkälä 39 bp, 2. Kyösti Tammi 36 bp ja 3. Jukka Tarjanne 34 bp
  Levillä parhaat kuusamolaiset eri sarjoissa olivat: 
  – N50: 3. Anne-Kaisa Olva, 7. Tuulikki Aho
  – N60: 5. Tellervo Tahkola
  – M60: 8. Alpo Leinonen, 10. Tapio Selkälä, 19. Raimo Määttä 
  – M70: 3. Jouko Virranniemi, 16. Tauno Tahkola, 23. Jukka Tarjanne
   

  Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
  11.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  12.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Norjalainen (yksi lyönti heittämällä golfpalloa/väylä)
  13.7. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
  13.7. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  13.7. keskiviikko klo 18.00: Ilmoittautumisaika SGS:n aluetourin osakilpailuun 19.7. Virpiniemessä päättyy (ilmoittautumiset golfboxin kautta)
  14.7. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  15.7. perjantai klo 18.00: Ilmoittautumisaika Äijien Lauantai -kilpailuun umpeutuu
  16.7. lauantai klo 12.00: Äijien Lauantai -kilpailu. Kutsu nähtävissä ilmoitustaululla ja kilpailukalenterissa. Pelaajan on pelattava 6 väylää valkoiselta, 6 väylää keltaiselta ja 6 väylää punaiselta tiiltä.Tiivalinnat tekee kilpailija itse. TÄMÄ ON UUTTA. Kannattaa varmasti tulla kokeilemaan!! Huom: Kilpailu ei vaikutu tasoituksiin!
  17.7. sunnuntai: Naisten seuraottelu, Raahentienoon Golf. Kutsu kilpailukalenterissa. Ilmoittautumiset seuran ladykapteenille (Tuulikki Aho, 050 3820898 tai tuulikkiaho@netti.fi)
   

  Golfterveisin
  Jukka

 • Greenien hiekoitus maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

  Kenttämestari tiedottaa

  Hyvä golfari,
  kentällä suoritetaan greenien hoitotöitä maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

  Maanantaina hiekoitetaan etuysin greenit ja tiistaina vastaavasti takaysin greenit.

  Pelaajat voivat kumpanakin päivänä valintansa mukaan pelata saman puolikkaan kaksi kertaa, siis maanantaina takaysin ja tiistaina etuysin.

  Välittäjäterveisin
  Jukka

 • Jäsentiedote 6.7.2022, 24H JUNNUGOLFILLE

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  jo perinteeksi muodostunut (nyt neljäs kerta) 24H JUNNUGOLFILLE -urakka vietiin läpi viime viikon lopulla perjantaista lauantaihin. Tai pitänee itse asiassa todeta, että urakan veivät läpi Aki Karjalainen ja Kari Määttä huoltojoukkoineen Jouni Hakala ja Antti Nieminen. Tänä vuonna saatiin tapahtumasta hyvä näkyvyys myös someen Anselmi Pitkäsen avustuksella. Suuret kiitokset heille kaikille. Hieman alle 24 tuntia kestäneen urakan aikana Aki ja Kari kiersivät yhdessä 8 kierrosta eli yhteensä kierroksia tuli siis 16. Tuloksena oli 1 eagle, 31 birdietä ja 162 par-tulosta. Aiemmin julkistetun ”myyntihinnaston” mukaisesti näistä numeroista saadaan yksityishenkilön laskun hinnaksi 48,90 euroa. Tämä on siis se summa, jolla tukijaksi ilmoittautunut tukee seuramme juniorityötä (välinehankinnat, kurssitus ym) saaden vastikkeeksi hyvää mieltä.

  Välitän seuran kiitokset kaikille mukana olleille tukijoille.

  Valitettavasti ilmoittautumisten perilletulossa on todistettavasti ollut hieman epäselvyyksiä ja vajeita. Tästä syystä on allekirjoittanutta pyydetty kertomaan seuraavaa:
  1. Laskut tukijoille ovat lähteneet sähköpostitse tiistaina 5.7.2022, ja ainakin allekirjoittaneelle se on myös tullut perille.
  2. Jos Sinä olet ilmoittautunut tukijaksi, mutta et vielä ole saanut laskua, otathan pikimmiten yhteyttä toiminnanjohtaja Alpo Leinoseen (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com.
  3. Jos taas olet vasta nyt heräämässä tähän tukitoimintaan, vastaa tähän viestiin ja kerro tuetko kumpaakin sankaria vai vain toista nimeltä mainittua. Vielä on mahdollista auttaa ja samalla saada itselleen hyvää mieltä.

  Tehtäväksi saaneena
  Jukka Tarjanne
  viestintä/KuuG

 • Jäsentiedote 27.6.2022

  Hyvä KuuG:n jäsen,
  tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

  Ensimmäiseksi mieleenpalautuksia:
  1. Kuluneen viikon aikana oli jälleen koko joukko vahvistamattomia varauksia. Jos Sinulla on kausipelioikeus tai 10-kortti (ja tehty ajanvarus) voit mennä suoraan pelaamaan käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Muista kuitenkin vielä yksi edellytys: SINUN TÄYTYY MYÖS VAHVISTAA VARAUKSESI.

  2. Muistathan korjata lyöntijälkesi väylillä ja pallon alastulojäljet griineillä! On sallittua ja toivottavaa korjata myös kaikki havaitsemasi jäljet, vaikka ne eivät olisikaan Sinun aiheuttamiasi!

  3. Haravat suositellaan jätettäviksi siten, että haravan varsi on poikittain tulevan pallon tulosuuntaan nähden haravan piikit bunkkerissa ja toinen pää poissa bunkkerista. Näin harava vaikuttaa mahdollisimman vähän pallon liikkeisiin.
   

  Menneellä viikolla (20.-26.6.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat ja lisäksi Juhannus Open, joka pelattiin tänä vuonna narukisana ja alkaen jo klo 10.00. Kolme parasta joukkuetta saatiin selville selvin lukemin. Onnittelut heille. Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista, mutta tässä kolme parasta kaikkiaan 24 parista.
  1. Juha-Pekka Leskelä ja Lenni Karjalainen, 56 lyöntiä
  2. Aki Karjalainen ja Luka Karjalainen, 61 lyöntiä
  3. Samuli Wrangell ja Veikka Wrangell, 62 lyöntiä
   

  Alkaneen helleviikon ohjelmasta seuraavaa:
  27.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  28.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on narukisa.
  29.6. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
  29.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
  30.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
  1.7. perjantai klo 14.00: Aki Karjalainen ja Kari Määttä lähtevät kiertämään kenttää 24H JUNNUILLE -haasteen merkeissä. Tähän on kaikilla meillä mahdollisuus osallistua. Katso tarkemmin alta
  3.7. sunnuntai klo 18.00: Ilmoittautuminen SGS:n pohjoisen aluetourin kilpailuun 2/3 Virpiniemessä 19.7. alkaa. Kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti, jotta varmasti mahtuu mukaan. Ja kannattaa myös muistaa, että seura maksaa kilpailumaksun!

  Lisäksi huomioon otettavaksi, että
  – LähiTapiola Open -kilpailun lauantaina 9.7. ilmoittautumisaika on alkanut. Ohjeet kilpailukutsussa!
  – Senioreiden Lappi Cupin osakilpailu 3/5 Levillä 10.7. Tätä kirjoittaessani ei kutsua vielä ole tullut, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin ilmoittautumisaika päättyy 8.7. ja kutsussa on myös majoitustarjouksia. Kutsu ohjeineen tulee kilpailukalenteriin heti kun se saadaan.

   

  24H JUNNUGOLFILLE -tapahtuma toteutetaan siis perjantaina-lauantaina. Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle  perjantaina 1.7. kello 14.00. Pelin jälkeen Aki ja Kari ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle. Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

  Ilmoittaudu mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko 0400-215552 tai toimisto@kuusamogolf.fi.
  Jos Sinulla on mielessä jokin yhteisö, joka voitaisiin saada mukaan, ole yhteydessä Alpoon (0400-215552) tai Akiin (040-7615602) päällekkäisyyksien välttämiseksi.

  Golfterveisin
  Jukka