Seniorit

Kuusamo Golfin seniorit järjestävät viikoittain leikkimielisiä kisailuja, Keskiviikkokisailuja. Nämä jatkuvat niin kauan kuin kenttä on auki.

Kannustamme jäseniä osallistumaan golfliiton  kilpailutoimintaan. Järjestämme vierailuja lähialueen kentille toivomusten mukaan. Innostamme  seniorijäseniä osallistumaan opetustapahtumiin ja kehittämään pelaamistaan. Toimintaa järjestetään ympärivuotisesti.

Toiminnasta voit kysyä tarkemmin senioritoimikunnan vetäjältä Mikko Luikulta, 0400 175852, lumi@lumilive.fi

Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 11.45 Breikin edustalle päättämään pelimuodosta ja joukkueista. Kello 12 alkaen alkaen lähdemme pelaamaan yhdeksän reiän kisailua. Toiselle puoliskolle lähdemme tavallisesti vapaavalintaisin ryhmin. Kaikki seniorit ovat tervetulleita, erityisesti vieraspelaajat.

Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, ei myöskään ajanvarausta. Pelioikeus tulee tietenkin olla eli kausipelioikeus, 10-kortti tai viikkokortti. Green fee -pelaajan on syytä käydä ennen Breikkiin tuloaan Tropiikin caddiemasterin puheilla green feen maksamiseksi.  Keskiviikkokisailun säännöt ja käytänteet löydät klikkaamalla tästä.

Pelikauden aikana näet tästä Pohjois-Suomen senioreiden omat kaikille senioreille avoimet LappiCupin kilpailut päivämäärineen. Lisäksi näet SGS:n (Suomen Golfseniorit) vain jäsenille tarkoitetut kilpailut, joiden kutsut ja ilmoittautumisohjeet sekä tulokset löytyvät seuraavasta linkistä: Kutsu ja ilm. ohjeet löytyvät kilpailukalenterista.

Osallistumme aktiivisesti Suomen Golfsenioreiden kilpailutoimintaan. Katso SGS:n mahtavat jäsenedut yli 40 suomalaisella golfkentällä ja kattava kilpailukalenteri klikkaamalla SGS-logoa.

Tässä alla esimerkin omaisesti pelikauden 2022 tapahtumia.

ke  15.6. SGS:n pohj aluetourin osakilpailu 1/3, Paltamo
la 19.6. Seniorien LappiCupin osakilpailu 1/5, Kemi
su 20.6. Seniorien LappiCupin osakilpailu 2/5, Tornio
su 10.7. Seniorien LappiCupin osakilpailu 3/5, Levi
ti 19.7. SGS:n pohj aluetourin osakilpailu 2/3 Virpiniemi
su 31.7. Senioreiden LappiCuoin osakilpailu 4/5, Kuusamo
ke 3.8. SGS:n pohj aluetourin osakilpailu 3/3, Kuusamo
la-su 13.-14.8. SGS:n pohj SM sen scr mestkilp, Rovaniemi
su 28.8. Senioreiden LappiCupin osakilpailu 5/5, Rovaniemi