Simulaattoriasiaa

Hyvä simulaattoripelaaja,
kauden alku on simulaattorin (uusi käyttöön otettava termi Simu) kannalta ollut hieman yskivä eli kaikki ei oikein ole toiminut tarkoitetuilla tavalla. Alpon tämän päivän ilmoituksen mukaan tilanne on nyt tällainen:

1. Puttaus ei vieläkään toimi oikein, vaan asetuksissa on päällä Automaattiputtaus. Tätä ei pidä mennä omatoimisesti muuttamaan!!!

2. Lyönnit toimivat nyt normaalisti.

Jotta tilanne säilyisi tällaisena eikä jatkuvia häiriöitä esiintyisi, pyydetään kaikkia noudattamaan tässä alla olevia ohjeita, jotka toimitan myös Simulle huomisen tiistain 24.11. aikana.

A. Järjestelmän asetuksiin, kattopalkin valoihin ym. järjestelmän kohteisiin koskeminen ja niiden säätäminen on yhteisen hyvän vuoksi kielletty. Jätetään ne hommat yhden henkilön hallintaan ja huoleksi, vaikka kuinka kädet syyhyisivät.

B. Kaikissa ongelmatilanteissa ja epänormaaleissa tilanteissa on otettava yhteys Alpo Leinoseen (puh 0400 587660). Tarvittaessa voi lisäksi jättää paikan päälle ilmoituksen seuraavia pelaajia varten, jotta samasta asiasta ei tulisi useita soittoja.

C. Muistathan myös, että valojen, projektorin ja näyttöruudun käytössä noudatetaan seuraavaa käytäntöä.
– KÄYNNISTYS tapahtuu pöydällä olevan monipistorasian kytkimellä, jolloin kattopalkin valot syttyvät ja näyttöruutuun tulee kuva. Tämä tietenkin edellyttäen, että järjestelmä on sammutettu oikein. Lisäksi on käynnistettävä projektori pienellä valkoisella kaukosäätimellä.
– ENNEN SAMMUTUSTA on pelaajien nimet poistettava ja tietokoneen näyttö palautettava aloituskuvaan.
– SAMMUTUS tapahtuu pöydällä olevan monipistorasian kytkimellä, jolloin kaikki tarvittavat valot ja laitteet sammuvat. Muuta ei Simulle tarvitse tehdä, kun lopetat pelaamisen.

– TIETOKONETTA EI SAA NS. TAVALLINEN KÄYTTÄJÄ SAMMUTTAA ILMAN ALPON LUPAA.

Pidetään Simu käyttö- ja pelikunnossa! Se on meidän kaikkien yhteinen etu, eikö niin!