Tapahtumia ja sattumuksia 2020

 

Tällä sivulla kerrotaan lyhyesti menneestä ja tulevasta, sekä Petäjäkankaan että mahdollisesti muidenkin kenttien tapahtumista, aina tilanteen mukaan. Tavoitteena on päivittäinen päivittäminen, mutta… Uusimmat jutut ovat ylinnä ja vanhimmat alinna. Vinkit ja kuvat ovat tervetulleet Jukalle (040-5282819 tai jukkatar41@gmail.com), joka myös on vastuussa tässä esitetyistä mielipiteistä.

Tähän on kertynyt mainintoja seuran ja kentän tapahtumista vuonna 2020. Kuvia tapahtumista löytyy klikkaamalla oikean reunan KUVIA ja edelleen Tapahtumat 2020.
Erillisessä kirjoituksissa ja kuvakoosteissa kerrotaan tapahtumista vuosina 2015 – 2019.
_______________________________________________________________________________________

Maanantai 25.5.2020
Kentän tuhkaus on sitten aloitettu. Kaikilta osin sitä ei kannata tehdä, mutta suurelta osalta kyllä. Onneksi lämmintä näyttää ennusteiden mukaan riittävän, mutta lämmin sade olisi todella tervetullutta.

Perjantai 22.5.2020
Vihdoinkin pääsemme aloittamaan kenttätyöt. Lunta on vielä peittävästi kentällä, mutta lämpötilojen noustessa ja yöpakkasten väistyessä päästään ensi maanantaina 25.5. vihdoin kentän tuhkaamiseen. Sitten menee kuitenkin vielä jonkin aikaa ennen kuin kenttä aukeaa pelaajille.

Uutuutena kentän toiminnassa tulee olemaan, että caddiemaster- ja kahviotoiminnot siirtyvät Kuusamon Tropiikin vastaanoton yhteyteen. Koska sopimusta ei vielää ole allekirjoitettu, ei yksityiskohdista vielä voi kertoa sen enempää, 

Kilpailu- ja muusta peitoiminnasta vastaa totuttuun tapaan Kuusamo Golf ry. Vallitseva pandemiatilanne vaikuttamaan toimintojen yksityiskohtiin, sehän on kaikille selvä asia.

Keskiviikko 19.2.2020
Tänään se sitten tapahtui, nimittäin uuden tasoitusjärjestelmän käyttöön ottaminen Suomessa. Lisää asiasta voi lukea vaikkapa klikkaamalla tästä. Pikainen vertailu osoitti että seuramme jäsenistöstä 120 oli sellaisia, joiden tarkka tasoitus pysyi ennallaan. Nousua oli 124:llä ja laskua 69:llä.