Tiedotuskanava

Tältä sivulta löytyvät Kuusamo Golfin tiedotteet

Jäsentiedotteet

Viikkotiedote 15.-21.8.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä perinteinen viikkotiedote.


Lisäys alkuperäiseen tiedotteeseen: KuuG:n Alpo Leinonen teki SGS:n scr-mestaruuskilpailussa 14.8. ensimmäisen Hole in One -tuloksensa. Tapahtumapaikka oli SantaGC:n 2-väylä, joka lyödään muutaman metrin korkuiselle tasanteelle, joten lyöjä ei tulostaan näe. Väylän kolme tiiauspaikalle kiivenneet pelaajat kyllä paljastivat saavutuksen huudoillaan. Onnittelut Alpolle!

1. GALLAWAY SUPER SOFT -palloja Kuusamo Golfin logolla
– Breikin automaatista: 3 pallon pakkaus / 8 euroa
– toimjoht Alpo Leinoselta: 12 pallon laatikko / 30 euroa

2. Tavalliset viikkotapahtumat toteutuivat normaaliin tapaan eikä viikolla ollut kilpailukalenterin mukaisia kilpailuja.

3. Lähtöjen vahvistamiset näyttävät unohtuneen erinäisiltä kuusamolaisilta golfareilta, vaikka asiasta on selvästi informoitu ja asia löytyy selväsanaisesti sanottuna myös kotisivuiltamme. SIIS: Peliajan varaus ja sen VAHVISTAMINEN ovat yksiselitteisesti edellytyksenä sille, että pelioikeuden omaava (kausikortti, kymppikortti) voi mennä pelaamaan ilman ilmoittautumista caddiemasterille. Sama oikeus on henkilöllä, joka on varannut ja maksanut kierroksensa teetime-sovelluksessa. Varaus ja vahvistaminen ovat kaksi eri asiaa, jos joku ei sitä vielä tiedä. Vahvistamisen voi tehdä vasta tunnin verran ennen tiiausaikaa ja se näkyy varaussivustolla värin muuttumisena vihreäksi. Kaikkien on siis helppo todeta, onko ao jäsen toiminut ohjeistuksen mukaisesti!

4. Mennyttä: Viikonvaihteessa 13.-14.8. ratkottiin Rovaniemellä Suomen Golfsenioreiden pohjoisen alueen SCR-mestaruudet. Mukaan olivat lähteneet M60-sarjan Kyösti Salmirinne (T7), Alpo Leinonen (T10), Raimo Määttä (T10) ja Tarmo Mustonen (T22). Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n golfboxista.

5. Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
15.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
16.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kolmen mailan peli.
17.8. keskiviikko klo 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
17.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
18.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
20.8. lauantai klo 10.00: Puumiesten SM-golf Open. Ilmoittautumisaika umpeutuu pe 19.8. klo 18.   OPEN=KILPAILU ON AVOIN KAIKILLE, EI VAIN PUUMIEHILLE!
21.8. sunnuntai klo 10.00: Senioreiden seuranmestaruuskilpailut. Kaikissa sarjoissa tasoitukseton lyöntipeli. Ilmoittautumisaika umpeutuu la 20.8. klo 18.00. Kaikki seniorit, siis vuonna 2022 vähintään 50 vuotta täyttäville.

6. Lisäksi on syytä huomata tulevaa ohjelmaa:
27.8. lauantai: Yhden pelaajan scramble
28.8. sunnuntai
: LappiCupin osakilpailu 5/5 Rovaniemellä

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 8.8.-14.8.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä perinteinen viikkotiedote.

Aluksi jäsenmaksuasiaa. Elo-syyskuun vaihteessa suoritetaan jälleen Golfliiton jäsentietojen tarkistus, johon liittyen poistetaan jäsenrekisteristä ne jäsenet, jotka eivät ole maksaneet kuluvan kauden jäsenmaksuaan. Niinpä pyydänkin niitä henkilöitä, jotka eivät ole maksaneet vuoden 2022 jäsenmaksuaan Kuusamo Golfiin, ilmoittamaan erostaan esimerkiksi vastaamaan tähän viestiin. Tämä ilmoitus helpottaa jäsenrekisterin pitäjän työtä, mutta automaattinen poisto tapahtuu kuitenkin 31.8.2022 tilanteen mukaisesti.

Tavalliset viikoittaiset tapahtumat toteutuivat lukuun ottamatta senioreiden Keskiviikkokisailua, koska samana päivänä kentän täyttivät aamusta iltaan SGS:n aluetourin osallistujat.
– Keskiviikon 3.8. ohjelmassa oli siis SGS: aluetourin kilpailu, johon osallistui yhteensä 121 kilpailijaa, joista 18 kuusamolaisia. Naisten sarjoja oli 3 ja miesten sarjoja 5. Kuusamolaisten parhaat sarjakohtaiset sijoitukset olivat:
  — N60: 2. Ulla Määttä
  — N70: 1. Tellervo Tahkola
  — M50: 15. Jani Jaakkola
  — M60: 5. Hannu Virranniemi
  — M65: 1. Kyösti Salmirinne
  — M70: 4. Jouko Virranniemi
  — M75: 9. Kyösti Tammi
        Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n kilpailukalenterista ja kaikki kuusamolais-sijoitukset omilta kotisivuiltamme polusta Pelaamaan->Kilpailut->Kilpailutuloksia muualta

– Perjantaista sunnuntaihin oli kilpailtiin A- ja B-mestaruuksista sekä naisten että miesten puolella. Lisäksi oli ohjelmassa junioreiden mestaruustaistot kahdessa sarjassa. Naisten kaksipäiväiseksi suunniteltu kilpailu kutistui sattuneista syistä yksipäiväiseksi. Voittajiksi selvisivät
  — Naiset A-sarja (scratch): Anne Alho
  — Naiset B-sarja (hcp): Ulla Määttä
  — Miehet A-sarja (scratch): Aki Karjalainen
  — Miehet B-sarja (hcp): Tapio Selkälä voitti selvällä erolla muut kaksi loppuun pelannutta
  — Juniorit alle 12v (scratch): Lenni Karjalainen
  — Juniorit 12-21v (scratch): Luka Karjalainen
       Täydelliset tulokset löytyvät omasta kilpailukalenteristamme ja kotisivuiltamme.

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
8.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
9.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kipinäilta. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
10.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
10.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
11.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruuskilpailu Rovaniemellä. Ilmoittautumiset 2-päiväiseen kisaan kutsun mukaisesti, viimeistään 10.8.

Golfterveisin
Jukka

Seuranmestaruuskilpailut

Hyvä KuuG:n jäsen,
tiedottaminen on joskus haastavaa. Sen pitäisi olla yksiselitteistä ja ajantasaista sekä kerralla kaiken kattavaa. Tällä kertaa on informaation kulussa kilpailutoimikunnalta tiedottajalle kuitenkin ollut hieman kitkaa. Niinpä tässä viestissä on hieman tarkennusta aiempiin kutsuihin.

1. Sekä naisten että miesten kilpailuissa sarjajako on tulkittava seuraavasti:
– Pelaaja voi omasta tasoituksestaan riippumatta ilmoittautua A-sarjaan tai B-sarjaan. Sarjajako ei siis ole kytköksissä pelaajan henkilökohtaiseen tasoitukseen.
– Naisten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä punaiselta teeltä.
– Naisten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä punaiselta teeltä.
– Miesten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä valkoiselta teeltä.
– Miesten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä keltaiselta teeltä.

2. Ilmoittautumiset
– Miesten ilmoittautumiset viimeistään torstaina 4.8.2022 klo 18:00 mennessä
– Naisten ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 5.8.2022 klo 18:00 mennessä

Koska tämä ilmoitus tulee valitettavan myöhäisessä vaiheessa, pyydän kaikkia osallistujia ilmoittautumaan sähköisesti suoraan allekirjoittaneelle vastaamalla tähän viestiin. Kilpailukalenterin kautta tapahtuva ilmoittautuminen ei välttämättä toimi.

3. Kaikkien mestaruuskilpailuviikonlopun kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan yksi palkinto eli KAUSIPELIOIKEUS KAUDELLE 2023.

Terveisin
Jukka

Holari ja seuranmestaruuskilpailut

Hyvä KuuG:n jäsen,
kesän toinen holari näki päivänvalon tänään 2.8.2022 väylällä 5. Onnellisena tekijänä oli Golf Talman Sisko Salomaa. Onnittelut!!

Toisena asiana: Muistathan ensi viikonvaihteen seuranmestaruuskilpailut: Miehet pelaavat 3 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen perjantaina, naiset 2 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen lauantaina ja juniorit kahdessa sarjassa 9 reikää sunnuntaina.

Nyt kipin kapin ilmoittautumaan kilpailukutsujen mukaisesti!!

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 1.-7.8.2922

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
 

Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
– Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
  — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
  — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
  — M50: ei kuusamolaisia
  — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
  — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.
 

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
 

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
 

Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
– Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
  — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
  — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
  — M50: ei kuusamolaisia
  — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
  — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.

 

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
 

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.
 

Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

JA VIELÄ ERÄS ASIA:
Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 

Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
 

Golfterveisin
Jukka


Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

JA VIELÄ ERÄS ASIA:
Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 


Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
 

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 18.-24.7.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.
 

Mutta aloitetaan pyynnöillä.
1. Kuten kaikki Petäjäkankaan kentällä pelanneet varmasti ovat havinneet, on kenttä todella hyvässä kunnossa. Ja paranee tunnetusti kohti syksyä. Niinpä on syytä kehua kenttää myös sosiaalisessa mediassa, jotta tieto leviää ja saamme lisää vieraspelaajia, joita ei todellakaan ole ollut liikaa. Siispä kaikki somen käyttäjät, kuvia ja tekstejä liikkeelle.

2. Toinenkin asia liittyy kentän oivalliseen kuntoon. Kaikillahan meillä on käytännössä kamera mukanamme ja kaipaamme kovasti hyviä yleis- ja tilannekuvia eri väyliltämme. Kotisivujen väyläkuvat ovat jo aika vanhoja, joten uutta materiaalia kaivataan nyt, kun hyviä kuvia on saatavissa kaikilta väyliltä. Kamearat laulamaan ja kuvat sähköpostitse joko toimiston osoitteella toimisto@kuusamogolf.fi tai allekirjoittaneelle osoitteella jukkatar41@gmail.com. Kuvia tullaan käyttämään lähinnä kotisivuilla, kiitos.

3. Tämän päivän kierroksella oli väylillä havaittavissa suuri määrä irronneita lättyjä, jotka olivat jääneet palauttamatta lähtöasemiinsa. Eiköhän sovita, että jos lyöjä itse ei ole täyttänyt velvollisuuttaan, meistä jokainen voi korjata havaitsemansa vahingot? Samoin on hyvä muistaa greeneilla, että ”paikkaa oman pallosi alastulojälki ja vähintään kaksi muuta”!
 

Menneellä viikolla (11.7.-17.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin omalla kentällä lauantaina 16.7. Äijien Lauantai ja vieraissa sunnuntaina Naisten Seuraottelu Siikajoella Raahen Tienoon Golfin kentällä.
Äijien Lauantai oli uutuus: 18 reikää hcp keltaisten teen tasoituksella yhdessä sarjassa. Jokaisen pelaajan tuli pelata oman valintansa mukaan 6 väylää valkoiselta, 6 väylää keltaiselta ja 6 reikää punaiselta. Mukaan oli uskaltautunut 20 pelaajaa, joista parhaimman tuloksen saavuttivat
1. Jukka-Pekka Tahkola 71 lyöntiä 
2. Alpo Lämsä 72 lyöntiä
3. Tapio Selkälä 73 lyöntiä
Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista Pelaamaan->Kilpailut

Siikajoelle oli Kuusamosta lähtenyt 5 leidiä, joiden muodostama joukkue sijoittui 11 seuran joukossa sijaluvulle 6. Henkilökohtaisesti oli Anne-Kaisa Olva 3 tuloksella 37 bp, Tuulikki Aho 10. tuloksella 36 bp ja Liisa Pitkänen 16. tuloksella 35. Joukkueen täydensivä Tiina Lämsä ja Riitta Wedman. Onnittelut ja kiitokset hyvin suoritetusta edustamisesta.

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
18.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
19.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kipinäilta. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
20.7. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
20.7. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
21.7. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
22.7. perjantai klo 16.00: Ilmoittautumisaika lauantain Ladies Open -kilpailuun päättyy
23.7. lauantai klo 10.00:  Ladies Open Scramble arvotuin joukkuein Teemana on SPORT
 

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
19.7. tiistai: SGS aluetour 2/3 Virpiniemi. Ilmoittautumisaika on umpeutunut 13.7. Mukaan on lähtemässä kymmenkunta kuusamolaista.
30.7. lauantai: Ravintola Talonpöytä Open. Ilmoittautumisaika umpeutuu perjantaina 29.7. klo 18.00.
31.7. sunnuntai: Lappi Cup Open, Kuusamo. Ilmoittautuminen kutsun mukaisesti viimeistään perjantaina 29.7.2022 klo 18.00
3.8. keskiviikko: SGS:n aluetour 3/3 Kuusamo. Kutsun mukaisesti ilmoittautumisaika Golfboxissa 13.7. klo 08.00 – 28.7. klo 18.00.
 

Golfterveisin
Jukka

KuuG: Viikkotiedote 11.-17.7.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

Ensin yksi viime viikon tulos Virpiniemestä. Siellä käytiin 2.7. lauantaina 34 joukkueen välinen Pentik Ladies Open, 2 pelaajan scramble, jossa KuuG:n joukkue Team Hakala (Elmi Hakala + Tellervo Tahkola) oli hienosti 3. Sijaluvulta 15 löytyy Team Ruka (Marja-Leena Aikkila + Ritva Välimaa ja sijaluvulta 16 Team Tako (Anne-Kaisa Olva + Tuulikki Aho). Kiitos seuran edustamisesta ja onnittelut hyvistä tuloksista! Tästä löytyvät täydelliset tulokset:  https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/27125.
 

Olisi oikein mukava, jos Kuusamon ulkopuolella kilpailuissa kävijät kertoisivat matkoistaan etu- tai jälkikäteen. Näin voitaisiin näitäkin tuloksia kertoa pienemmällä viiveellä, kiitos.
 

Menneellä viikolla (4.7.-10.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin omalla kentällä lauantaina 9.7. LähiTapiola Open (tulokset omassa kilpailukalenterissa) ja sunnuntaina 10.7. Levillä senioreiden LappiCupin 3. osakilpailu (tulokset osoitteessa santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaents.nxg)
LähiTapiolan parhaat olivat:
– A-sarjassa (lyöntipeli hcp)(20 pelaajaa): 1.Mikko Luikku 71 lyöntiä, 2. Jukka Soini 72 lyöntiä, 3. Alpo Leinonen 72 lyöntiä
– B-sarjassa (pistebogi hcp)(12 pelaajaa): 1. Tapio Selkälä 39 bp, 2. Kyösti Tammi 36 bp ja 3. Jukka Tarjanne 34 bp
Levillä parhaat kuusamolaiset eri sarjoissa olivat: 
– N50: 3. Anne-Kaisa Olva, 7. Tuulikki Aho
– N60: 5. Tellervo Tahkola
– M60: 8. Alpo Leinonen, 10. Tapio Selkälä, 19. Raimo Määttä 
– M70: 3. Jouko Virranniemi, 16. Tauno Tahkola, 23. Jukka Tarjanne
 

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
11.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
12.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Norjalainen (yksi lyönti heittämällä golfpalloa/väylä)
13.7. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
13.7. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
13.7. keskiviikko klo 18.00: Ilmoittautumisaika SGS:n aluetourin osakilpailuun 19.7. Virpiniemessä päättyy (ilmoittautumiset golfboxin kautta)
14.7. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
15.7. perjantai klo 18.00: Ilmoittautumisaika Äijien Lauantai -kilpailuun umpeutuu
16.7. lauantai klo 12.00: Äijien Lauantai -kilpailu. Kutsu nähtävissä ilmoitustaululla ja kilpailukalenterissa. Pelaajan on pelattava 6 väylää valkoiselta, 6 väylää keltaiselta ja 6 väylää punaiselta tiiltä.Tiivalinnat tekee kilpailija itse. TÄMÄ ON UUTTA. Kannattaa varmasti tulla kokeilemaan!! Huom: Kilpailu ei vaikutu tasoituksiin!
17.7. sunnuntai: Naisten seuraottelu, Raahentienoon Golf. Kutsu kilpailukalenterissa. Ilmoittautumiset seuran ladykapteenille (Tuulikki Aho, 050 3820898 tai tuulikkiaho@netti.fi)
 

Golfterveisin
Jukka

Greenien hiekoitus maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

Kenttämestari tiedottaa

Hyvä golfari,
kentällä suoritetaan greenien hoitotöitä maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

Maanantaina hiekoitetaan etuysin greenit ja tiistaina vastaavasti takaysin greenit.

Pelaajat voivat kumpanakin päivänä valintansa mukaan pelata saman puolikkaan kaksi kertaa, siis maanantaina takaysin ja tiistaina etuysin.

Välittäjäterveisin
Jukka

Jäsentiedote 6.7.2022, 24H JUNNUGOLFILLE

Hyvä KuuG:n jäsen,
jo perinteeksi muodostunut (nyt neljäs kerta) 24H JUNNUGOLFILLE -urakka vietiin läpi viime viikon lopulla perjantaista lauantaihin. Tai pitänee itse asiassa todeta, että urakan veivät läpi Aki Karjalainen ja Kari Määttä huoltojoukkoineen Jouni Hakala ja Antti Nieminen. Tänä vuonna saatiin tapahtumasta hyvä näkyvyys myös someen Anselmi Pitkäsen avustuksella. Suuret kiitokset heille kaikille. Hieman alle 24 tuntia kestäneen urakan aikana Aki ja Kari kiersivät yhdessä 8 kierrosta eli yhteensä kierroksia tuli siis 16. Tuloksena oli 1 eagle, 31 birdietä ja 162 par-tulosta. Aiemmin julkistetun ”myyntihinnaston” mukaisesti näistä numeroista saadaan yksityishenkilön laskun hinnaksi 48,90 euroa. Tämä on siis se summa, jolla tukijaksi ilmoittautunut tukee seuramme juniorityötä (välinehankinnat, kurssitus ym) saaden vastikkeeksi hyvää mieltä.

Välitän seuran kiitokset kaikille mukana olleille tukijoille.

Valitettavasti ilmoittautumisten perilletulossa on todistettavasti ollut hieman epäselvyyksiä ja vajeita. Tästä syystä on allekirjoittanutta pyydetty kertomaan seuraavaa:
1. Laskut tukijoille ovat lähteneet sähköpostitse tiistaina 5.7.2022, ja ainakin allekirjoittaneelle se on myös tullut perille.
2. Jos Sinä olet ilmoittautunut tukijaksi, mutta et vielä ole saanut laskua, otathan pikimmiten yhteyttä toiminnanjohtaja Alpo Leinoseen (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com.
3. Jos taas olet vasta nyt heräämässä tähän tukitoimintaan, vastaa tähän viestiin ja kerro tuetko kumpaakin sankaria vai vain toista nimeltä mainittua. Vielä on mahdollista auttaa ja samalla saada itselleen hyvää mieltä.

Tehtäväksi saaneena
Jukka Tarjanne
viestintä/KuuG

Jäsentiedote 27.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

Ensimmäiseksi mieleenpalautuksia:
1. Kuluneen viikon aikana oli jälleen koko joukko vahvistamattomia varauksia. Jos Sinulla on kausipelioikeus tai 10-kortti (ja tehty ajanvarus) voit mennä suoraan pelaamaan käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Muista kuitenkin vielä yksi edellytys: SINUN TÄYTYY MYÖS VAHVISTAA VARAUKSESI.

2. Muistathan korjata lyöntijälkesi väylillä ja pallon alastulojäljet griineillä! On sallittua ja toivottavaa korjata myös kaikki havaitsemasi jäljet, vaikka ne eivät olisikaan Sinun aiheuttamiasi!

3. Haravat suositellaan jätettäviksi siten, että haravan varsi on poikittain tulevan pallon tulosuuntaan nähden haravan piikit bunkkerissa ja toinen pää poissa bunkkerista. Näin harava vaikuttaa mahdollisimman vähän pallon liikkeisiin.
 

Menneellä viikolla (20.-26.6.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat ja lisäksi Juhannus Open, joka pelattiin tänä vuonna narukisana ja alkaen jo klo 10.00. Kolme parasta joukkuetta saatiin selville selvin lukemin. Onnittelut heille. Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista, mutta tässä kolme parasta kaikkiaan 24 parista.
1. Juha-Pekka Leskelä ja Lenni Karjalainen, 56 lyöntiä
2. Aki Karjalainen ja Luka Karjalainen, 61 lyöntiä
3. Samuli Wrangell ja Veikka Wrangell, 62 lyöntiä
 

Alkaneen helleviikon ohjelmasta seuraavaa:
27.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
28.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on narukisa.
29.6. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
29.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
30.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
1.7. perjantai klo 14.00: Aki Karjalainen ja Kari Määttä lähtevät kiertämään kenttää 24H JUNNUILLE -haasteen merkeissä. Tähän on kaikilla meillä mahdollisuus osallistua. Katso tarkemmin alta
3.7. sunnuntai klo 18.00: Ilmoittautuminen SGS:n pohjoisen aluetourin kilpailuun 2/3 Virpiniemessä 19.7. alkaa. Kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti, jotta varmasti mahtuu mukaan. Ja kannattaa myös muistaa, että seura maksaa kilpailumaksun!

Lisäksi huomioon otettavaksi, että
– LähiTapiola Open -kilpailun lauantaina 9.7. ilmoittautumisaika on alkanut. Ohjeet kilpailukutsussa!
– Senioreiden Lappi Cupin osakilpailu 3/5 Levillä 10.7. Tätä kirjoittaessani ei kutsua vielä ole tullut, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin ilmoittautumisaika päättyy 8.7. ja kutsussa on myös majoitustarjouksia. Kutsu ohjeineen tulee kilpailukalenteriin heti kun se saadaan.

 

24H JUNNUGOLFILLE -tapahtuma toteutetaan siis perjantaina-lauantaina. Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle  perjantaina 1.7. kello 14.00. Pelin jälkeen Aki ja Kari ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle. Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko 0400-215552 tai toimisto@kuusamogolf.fi.
Jos Sinulla on mielessä jokin yhteisö, joka voitaisiin saada mukaan, ole yhteydessä Alpoon (0400-215552) tai Akiin (040-7615602) päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 25: 20.-26.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
paljon on tiedossa myös alkaneella viikolla, mutta ensin hieman mennyttä. 

15.6. keskiviikkona vietiin läpi vaihtelevissa, mutta pääosin erittäin märissä ja sateisissa / tuulisissa olosuhteissa SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamossa. Kuusamolaisia oli mukana mukavat 10 miestä, joista selvästi parhaan tuloksen teki sarjassa M60 Alpo Leinonen. Alpon tulos 71 lyöntiä oikeutti sijaluvulle 4/33 sarjassa M65. Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  www.suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri

18.6. lauantaina pelattiin Kemissä Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Tuloksellisesti ja sijoituksellisesti parasta kuusamolaispeli esitti nytkin Alpo Leinonen. 

19.6. sunnuntaina oli vuorossa Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löuytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Alpo Leinosen osalta pätevät samat kommentit kuin edellisenäkin päivänä. Samoin muiden osalta: ei oikein pelittänyt.
 

Alkaneen viikon ohjelmasta seuraavaa:
Omalla kentällä
20.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi  tai 0400-215552
21.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on Bingo-bango-bongo.

22.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista

22.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602

23.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

25.6. lauantai klo 10: Juhannus Open, joka pelataan narukisana

Golfterveisin ja oikein hyvää Juhannusta
Jukka

Ranskalaisvieraan ohjelmanmuutos

Hyvä KuuG:n kuusamolainen jäsen,
ranskalaisvieraan ohjelma on muuttunut, valitettavasti.

Hänen uudet peliaikansa pelikaveritoiveineen ovat
– sunnuntaina 19.6. kello 22.30 reikämäärä 9
– maanantaina 20.6. kello 19.00 reikämäärä 9

Koska itse olen huomenna Torniossa pelaamassa, pyydän vapaaehtoisia ilmoittamaan asiasta minulla ja varaamaan itse peliaikansa Francoisen kanssa.

Tänään sunnuntaina minulle voi soittaa asiaan liittyen klo 22.00 asti ja huomenna sunnuntaina klo 07-09.55. Tämän jälkeen voi soittaa, mutta vastaan tilanteen mukaisesti ja sen salliessa. Viestin jättäminen toki on mahdollista.

Lauantai-iltaterveisin
Jukka 

Ranskalainen vieras ja 24H JUNNUGOLFILLE

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä viestissä on kaksi tärkeätä asiaa:

1. Kentällemme tulee (alustavien suunnitelmien mukaan säävarauksella) ensi maanantaina klo 22.30 (9 reikää) ja tiistaina klo 19.30 (9/18 reikää) pelaamaan ranskalainen vieras, jota kiinnostaa yöpelaaminen. Francois on liikkeellä matkailuautolla kohti Norjaa. Suomessa hän on jo pelannut muutaman kentän ja nyt häntä kiinnostaa yötön yö. Kuusamossa Francois viipyy muutaman päivän. Hän ottaa mielellään peliseuraa ja puhuu ranskan lisäksi englantia, joten kielimuuria ei pitäisi olla. Hänen tasoituksensa on 18,4.

Nyt juuri Sinulla on hyvä mahdollisuus ranskan tai englannin kielen jatko-opintoihin joko maanantaina tai tiistaina tai vaikkapa molempina päivinä! Tämä on myös erinomainen tilaisuus seuralle näyttää suomalaista ystävällisyyttä ihan konkreettisesti. Ja muistathan: YÖPELAAMINEN JO SINÄNSÄ ON KOKEMISEN ARVOINEN ELÄMYS!

Otapa yhteyttä allekirjoittaneeseen lisätietojen saamiseksi ja asioista sopimiseksi!

2. Toinen asia koskee jo perinteeksi muodostunutta 24H JUNNUGOLFILLE -tapahtumaa. Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle  perjantaina 1.7. kello 14.00. Pelin jälkeen Aki ja Kari ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle. Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko puhelimitse (0400 587660) tai sähköpostilla (toimisto@kuusamogolf.fi) tai helpoimmin vastaamalla suoraan tähän viestiin.

Jos Sinulla on mielessä jokin yhteisö, joka voitaisiin saada mukaan tukijaksi, ota ensin yhteyttä Alpoon, jotta päällekkäisyyksiä ei pääse syntymään.

Akilta saat lisätietoja (040 7615602 tai karjalainenakipetteri@gmail.com).

Lähde siis iltayön golfkierrokselle ja juniorityön tukijaksi!
 

Golfterveisin
Jukka
040 5282819
jukkatar41@gmail.com

Jäsentiedote 12.6.2022: Mennyttä ja tulevaa

Hyvä KuuG:n jäsen,
Kilpailukausi on avattu! AvausScramble pelattiin lauantaina 11.6. hienossa kesäisessä säässä. Tulokset löytyvät kotisivuiltamme.

Alkavan viikon ohjelmasta seuraavaa:

Omalla kentällä
– 13.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17.  Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)
– 14.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta / kipinäilta. Tutustumista lajiin. Ei ennakkoilmoittautumista.
– 15.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
– 15.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat alkavat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
– 16.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)

Ja muista jo nyt, että 25.6. lauantaina pelataan Juhannus Open, ilmoittautuminen viimeistään torstaina 23.6. klo 18.00
 

Muilla kentillä
– 15.6. keskiviikko: SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamo: Kuusamosta 9 osanottajaa
– 18.6. lauantai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5 Kemi. Ilmoittautuminen Kemiin ke 16.6. klo 18.00 mennessä
– 19.6. sunnuntai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5 Tornio. Ilmoittautuminen Tornioon to 17.6. klo 18.00 mennessä

 

Oikein hyvää alkanutta pelikautta Sinulle, hyvä Kuusamo Golfin jäsen.

Terveisin
Jukka

Jäsentiedote 8.6.2022: Apua kilpailukansliaan

Hyvä KuuG:n jäsen,
nyt Sinulla on jälleen erinomainen tilaisuus osallistua talkoohengessä seuran toimintoihin. Kilpailujen yhteydessä tarvitaan Breikissä toimivassa kilpailukansliassa näppäriä apuvoimia, jotta kilpailut saadaan vietyä läpi joustavasti ja tuloksellisesti.

Jos sinulta liikenee aikaa osallistua kilpailukanslian toimintaan muutama kerta kesässä, olet tervetullut opetus- ja informaatiotilaisuuteen Breikissä tulevana perjantaina alkaen kello 18.00. Tilaisuudessa laaditaan lauantain kilpailun lähtölista ym tärkeitä asioita.

Lisätietoja antaa enemmän kuin mielellään toiminnanjohtajamme Alpo Leinonen, joka myös malttamattomana odottaa mukaantuloilmoituksia puhelimeensa 0400 587660. Voit soittaa vaikka heti tämän viestin saatuasi!

Avunpyyntöterveisin
Jukka Tarjanne

Ladygolf tiedottaa

Jäsentiedote 27.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

Ensimmäiseksi mieleenpalautuksia:
1. Kuluneen viikon aikana oli jälleen koko joukko vahvistamattomia varauksia. Jos Sinulla on kausipelioikeus tai 10-kortti (ja tehty ajanvarus) voit mennä suoraan pelaamaan käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Muista kuitenkin vielä yksi edellytys: SINUN TÄYTYY MYÖS VAHVISTAA VARAUKSESI.

2. Muistathan korjata lyöntijälkesi väylillä ja pallon alastulojäljet griineillä! On sallittua ja toivottavaa korjata myös kaikki havaitsemasi jäljet, vaikka ne eivät olisikaan Sinun aiheuttamiasi!

3. Haravat suositellaan jätettäviksi siten, että haravan varsi on poikittain tulevan pallon tulosuuntaan nähden haravan piikit bunkkerissa ja toinen pää poissa bunkkerista. Näin harava vaikuttaa mahdollisimman vähän pallon liikkeisiin.
 

Menneellä viikolla (20.-26.6.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat ja lisäksi Juhannus Open, joka pelattiin tänä vuonna narukisana ja alkaen jo klo 10.00. Kolme parasta joukkuetta saatiin selville selvin lukemin. Onnittelut heille. Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista, mutta tässä kolme parasta kaikkiaan 24 parista.
1. Juha-Pekka Leskelä ja Lenni Karjalainen, 56 lyöntiä
2. Aki Karjalainen ja Luka Karjalainen, 61 lyöntiä
3. Samuli Wrangell ja Veikka Wrangell, 62 lyöntiä
 

Alkaneen helleviikon ohjelmasta seuraavaa:
27.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
28.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on narukisa.
29.6. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
29.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
30.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
1.7. perjantai klo 14.00: Aki Karjalainen ja Kari Määttä lähtevät kiertämään kenttää 24H JUNNUILLE -haasteen merkeissä. Tähän on kaikilla meillä mahdollisuus osallistua. Katso tarkemmin alta
3.7. sunnuntai klo 18.00: Ilmoittautuminen SGS:n pohjoisen aluetourin kilpailuun 2/3 Virpiniemessä 19.7. alkaa. Kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti, jotta varmasti mahtuu mukaan. Ja kannattaa myös muistaa, että seura maksaa kilpailumaksun!

Lisäksi huomioon otettavaksi, että
– LähiTapiola Open -kilpailun lauantaina 9.7. ilmoittautumisaika on alkanut. Ohjeet kilpailukutsussa!
– Senioreiden Lappi Cupin osakilpailu 3/5 Levillä 10.7. Tätä kirjoittaessani ei kutsua vielä ole tullut, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin ilmoittautumisaika päättyy 8.7. ja kutsussa on myös majoitustarjouksia. Kutsu ohjeineen tulee kilpailukalenteriin heti kun se saadaan.

 

24H JUNNUGOLFILLE -tapahtuma toteutetaan siis perjantaina-lauantaina. Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle  perjantaina 1.7. kello 14.00. Pelin jälkeen Aki ja Kari ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle. Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko 0400-215552 tai toimisto@kuusamogolf.fi.
Jos Sinulla on mielessä jokin yhteisö, joka voitaisiin saada mukaan, ole yhteydessä Alpoon (0400-215552) tai Akiin (040-7615602) päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 25: 20.-26.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
paljon on tiedossa myös alkaneella viikolla, mutta ensin hieman mennyttä. 

15.6. keskiviikkona vietiin läpi vaihtelevissa, mutta pääosin erittäin märissä ja sateisissa / tuulisissa olosuhteissa SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamossa. Kuusamolaisia oli mukana mukavat 10 miestä, joista selvästi parhaan tuloksen teki sarjassa M60 Alpo Leinonen. Alpon tulos 71 lyöntiä oikeutti sijaluvulle 4/33 sarjassa M65. Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  www.suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri

18.6. lauantaina pelattiin Kemissä Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Tuloksellisesti ja sijoituksellisesti parasta kuusamolaispeli esitti nytkin Alpo Leinonen. 

19.6. sunnuntaina oli vuorossa Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löuytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Alpo Leinosen osalta pätevät samat kommentit kuin edellisenäkin päivänä. Samoin muiden osalta: ei oikein pelittänyt.
 

Alkaneen viikon ohjelmasta seuraavaa:
Omalla kentällä
20.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi  tai 0400-215552
21.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on Bingo-bango-bongo.

22.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista

22.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602

23.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

25.6. lauantai klo 10: Juhannus Open, joka pelataan narukisana

Golfterveisin ja oikein hyvää Juhannusta
Jukka

Jäsentiedote 12.6.2022: Mennyttä ja tulevaa

Hyvä KuuG:n jäsen,
Kilpailukausi on avattu! AvausScramble pelattiin lauantaina 11.6. hienossa kesäisessä säässä. Tulokset löytyvät kotisivuiltamme.

Alkavan viikon ohjelmasta seuraavaa:

Omalla kentällä
– 13.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17.  Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)
– 14.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta / kipinäilta. Tutustumista lajiin. Ei ennakkoilmoittautumista.
– 15.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
– 15.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat alkavat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
– 16.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)

Ja muista jo nyt, että 25.6. lauantaina pelataan Juhannus Open, ilmoittautuminen viimeistään torstaina 23.6. klo 18.00
 

Muilla kentillä
– 15.6. keskiviikko: SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamo: Kuusamosta 9 osanottajaa
– 18.6. lauantai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5 Kemi. Ilmoittautuminen Kemiin ke 16.6. klo 18.00 mennessä
– 19.6. sunnuntai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5 Tornio. Ilmoittautuminen Tornioon to 17.6. klo 18.00 mennessä

 

Oikein hyvää alkanutta pelikautta Sinulle, hyvä Kuusamo Golfin jäsen.

Terveisin
Jukka

Jäsentiedote 2.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
huomenna se sitten alkaa – vuoden 2022 pelikausi koko komeudessaan. Kausikorttilaisilla on jo ollut viikon verran mahdollisuus pelata, mutta huomenna 3.6. kello 10.00 kenttä aukeaa kaikille halukkaille.

Muutama asia mieleen palautuksena lienee paikallaan, vaikka kaikki asiat löytyvät tarkemmin uusiutuneilta kotisivuiltamme. Kannattaa käydä tutustumassa, jos et ole sitä vielä tehnyt!

1. Kilpailu- ja caddie master -toiminnot ovat samat kuin viime vuonna:
– caddie master on Tropiikin vastaanotossa hoitaen 24/7 green fee- ja viikkokorttipelaajien asiat sekä vuokraten golfautoja ja mailoja
– caddie masterin puhelin on 0400 215341

2. Jos ja kun sinulla on kausipelioikeus tai 10-kortti  (tilaukset 0400 215 552 tai toimisto@kuusamogolf.fi) sekä peliajan varaus, voit mennä suoraan avaustiille käymättä caddie masterin luona. Muistathan myös vahvistaa varauksesi ennen pelaamaan lähtemästä.

3. Breikki on auki päivittäin 7-22. Breikkiin tulee viime vuotiseen tapaan kahvi- ja välipala-automaatit, jotka molemmat toimivat ainoastaan maksukortilla. Breikin wc:t ovat samoin auki 7-22.

4. Väylä-puuceet avataan Avaus Scrambleen 11.6. ja ovat sen jälkeen käytettävissä.

5. Junnujen viikoittaiset harjoitukset alkavat keskiviikkona 15.6. ja jatkuvat keskiviikkoisin klo 18.00 koko kesän ajan. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot Aki Karjalainen (040 7615602 tai karjalainenakipetteri@gmail.com).

6. Leidien illat alkavat tiistaina 7.6. ja jatkuvat tiistaisin klo 18 koko kesän ajan. Tarkemmat tiedot ladykapteeni Tuulikki Aho (tuulikkiaho@netti.fi).

7. Seniorien Keskiviikkokisailut alkoivat 1.6. ja jatkunevat koko kesän keskiviikkoisin kello 12. Muutakin ohjelmaa saattaa tulla, mutta muistathan ainakin Lappi Cupin 5 osakilpailua (Kuusamossa su 31.7.) ja Pohjois-Suomen avoimet mestaruuskilpailut. Lisäksi ohjelmassa ovat Suomen Golfsenioreiden aluetourin 3 osakilpailua (Kuusamossa keskiviikkona 3.8) ja scratch-mestaruuskilpailut. Senioritoiminnan uusi vetäjä on Mikko Luikku (0400 175852 tai lumi@lumilive.fi).

Terveisin
Jukka

Apuvoimia tarvitaan

Hyvä KuuG:n jäsen,
nyt juuri Sinulla on hyvä tilaisuus osallistua talkoohengessä seuramme ulospäin näkyvään toimintaan. TEKIJÖITÄ TARVITAAN

Ensi tiistaina seuramme järjestelyvastuulla on Suomen Golfsenioreiden kilpailutapahtuma täällä Kuusamossa Petäjäkankaan kentällä. Kilpailuun on ilmoittautunut 107 kilpailijaa Pohjois-Suomen alueelta. Kilpailun läpivienti tarjoiluineen kaikkineen vaatii koko joukon auttavia käsiä.

Ensimmäiset lähdöt ovat aamulla kello yhdeksältä ja viimeiset kilpailijat ovat suoriutuneet urakastaan joskus iltaseitsemän aikaan. Toimiston ja oheistoimintojen (tarjoilu ym) tulee siis olla toimintavalmiina ja -kunnossa todella pitkän ajan.

Työkohteita ovat mm
– caddiemastertoiminta eli ilmoittautumisten vastaanotto ja maksujen periminen valmiiden osallistujalistojen mukaisesti
– tulospalvelussa avustaminen
– startterina toimiminen
– lounasruokien esillepanosta huolehtiminen
– ”kahvitarjoilusta” huolehtiminen

Työvuorot olisi hyvä saada tuollaiset 4-5 tai 5-6 tuntia kestäviksi, mutta lyhyemmätkin panokset otetaan ilolla vastaan. Keneltäkään ei tietenkään edellytetä kokoaikaista työpanosta.

Vapaaehtoisia on jo saatu mukavasti, mutta lisävoimat ovat enemmän kuin tervetulleet.

HUOM: Tehtävät eivät ole mitenkään sukupuolisidonnaisia!

Jos Sinulla on mahdollisuus tulla avuksi, ota yhteyttä Leinosen Alpoon joko puhelimitse 0400 587660 (tai 0400 215552) tai sähköpostitsee alpo2804@gmail.com.

Alpo odottaa juuri Sinun yhteydenottoasi.

Terveisin
Jukka

Kenttämestari tiedottaa

Greenien hiekoitus maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

Kenttämestari tiedottaa

Hyvä golfari,
kentällä suoritetaan greenien hoitotöitä maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

Maanantaina hiekoitetaan etuysin greenit ja tiistaina vastaavasti takaysin greenit.

Pelaajat voivat kumpanakin päivänä valintansa mukaan pelata saman puolikkaan kaksi kertaa, siis maanantaina takaysin ja tiistaina etuysin.

Välittäjäterveisin
Jukka

Kentän aukeaminen
 1. Kenttä avataan vain kausikorttilaisille torstaina 26.05 klo 10. Kausikorttilaisen peliajat varataan ja vahvistetaan entiseen tapaan nexgolf – ajanvarausjärjestelmään.
  Kentän avaamisesta greenfee pelaajille sekä kesägreenien käyttöönotosta informoidaan heti kun ajankohdat tarkentuvat.
 2. Väylillä on talvigreenit, liput ovat kesägreenien edessä ilman kuppia. Greenit rauhoitetaan vielä pelaamiselta, kunnes ruoho on lähtenyt kasvuun myös lumihomeen tuhoamilla alueilla.
  Väylienkin ja lyöntipaikkojen ruoho on vielä talven jälkeen heräilemässä. Kentällä on voimassa siirtosääntö ja suositeltavaa että pallo asetetaan lähimmälle  ruoholliseen kohtaan, muistathan korjata lyöntijäljet.
 3. Huomioithan kentällä liikkuvat kiireisiä kevään hoitotoimenpiteitä tekevät kentänhoitajat ja annat heille turvallisen työrauhan.
 4. Viime viikon lopulla saatiin kastelujärjestelmä toimintaan. Huomioithan että väyliä kastellaan ympäri vuorokauden myös päivisin.

Tehdyt kentänhoitotoimenpiteet

Greenit on puhdistettu, pystyleikattu, viiltoilmastettu, lannoitettu, laitettu kosteuden tasaaja, kylvetty, kertaalleen leikattu, hiekoitettu, harjattu ja jyrätty sekä kasteltu useamman kerran vuorokauden aikana.

Väylät on tasoleikkurilla ” pölläytetty”, lannoitettu sekä kasteltu päivittäin. Lyöntipaikat on puhdistettu, lannoitettu, hiekoitettu sekä kasteltu

Mukavaa pelikauden alkua !

Golfterveisin
Alpo Leinonen
Toiminnanjohtaja
Kuusamo Golf Ry

 

Talkoot lauantaina 21.5. klo 12.00

Hyvä KuuG:n kuusamolainen jäsen,
pelikauden ensimmäisiä merkkejä ovat talkoot.

Huomenna LAUANTAINA 21.5. KLO 12.00 kokoontuvat ahkerat talkoolaiset huoltohallille ulkoiluvarusteisiin pukeutuneina ja HARAVALLA varustettuina.

Tehtävänä on lyöntipaikkojen puhdistaminen ja rangen ympäristön siivoaminen..

Tervetuloa sankoin joukoin toivottaa Leinosen Alpon puolesta ja pyynnöstä Jukka

Kenttämestarin terveiset Kuusamon golfkentältä 13.5.2022
Äitienpäivän aikaan tehty kalkin levitys on vauhdittanut lumen sulamista kentällä, toukokuun lopulla päästään aloittamaan kentän hoitotyöt ja tavoitteena on saada kenttä pelikuntoon viimeistään kesäkuun alussa. Pälvipaikoista tehtyjen havaintojen perusteella kenttä on talvehtinut hyvin, lopullinen tilanne saadaan kun lumi ja routa on täysin sulanut jonka jälkeen tehdään tarkempi kentänhoitosuunnitelma Katinkullan kenttämestari Matti Niskasen avustuksella. Viime kauden tapaan caddiemaster – palvelut toimii  Tropiikissa ja Breikissä pelaajille on tarjolla automaateista kahvia, virvokkeita sekä pientä välipalaa, Breikki toimii myös kisakansliana. Tarkempaa ajankohtaa avaamisesta sekä kentän siistimistalkoista ilmoitetaan myöhemmin.   Golfterveisin Alpo Leinonen Toiminnanjohtaja Kuusamo Golf ry
Talvigriinit käytössä
Hyvä golfari, Petäjäkankaan kentällä ovat nyt käytössä talvigriinit, jotka ovat pääsääntöisesti kesägriinien etupuolella. Tervetuloa kokeilemaan miltä ne tuntuvat! Griineillä pelaaminen on kielletty, pallon saa sieltä kuitenkin hakea. Väylätyöt on saatettu päätökseen. Terveisin kenttämestarin puolesta Jukka PS Rangen palloautomaatti on poistettu käytöstä 8.10. alkaen. Harjoittelu tapahtuu omilla palloilla.
Kenttä suljettu torstaina 26.8. alkaen 14.10
Kentällä suoritetaan kentänhoitotöitä torstaina 26.8. , joten lähdöt on suljettu alkaen klo 14.10. Järjestö Golf Open toteutetaan suunnitelmien mukaan 9-reikäisenä alkaen 16.30. Kenttä on auki normaalisti perjantaista alkaen.
Kentänhoidon tietoiskut 1 – 4

Kentänhoidon tietoisku 1

Kenttämestari antoi tänään 22.6.2017 greenillä 6 kentänhoidollisen tietoiskun 4 hengen peliryhmälle (muistiinmerkitsijänä Jukka). Kts Kuvia -> Tapahtumat 2017 -> 22.6.2017

Koska teksti on jo pari vuotta vanhaa, saattaa siinä olla jokin vähemmän ajankohtainen havainto. Perusasiat ovat kuitenkin edelleen samat.

1. KYSYMYS: Miksi greeneillä näkyy riveittän hentoja ruohotupsuja? 

1. VASTAUS: Kysymyksessä on englannin raiheinä (tai joku vastaavaa), jonka tarkoituksena on suojella niiden väleihin kylvetyn varsinaisen greeniruohon itämistä ja kasvamista. Kun kevyesti rapsuttaa hiekkapintaa, löytää noiden tupsujen välistä kasvuvaiheessa olevaa ruohoa. Tupsut kuolevat ajallaan täytettyään suojelutehtävänsä ja jättävät ruoholla tilaa kasvaa. Kylvetyille greeneille ei voi päästää pelaajia ennen greeniruohon kasvun alkua. Nyt ollaan juuri ja juuri tuossa kriittisessä vaiheessa, koska lämpötilat eivät ole olleet oikein suosiollisia. Tämänhän kaikki ovat huomanneet. Ollaan siis erityisen varovaisia greeneillä liikuttaessa ja toimittaessa. Kunnioitetaan alkavaa kasvua, jotta voimme kaikki nauttia kunnollisista greeneistä kesän aikana.

2. KYSYMYS: Tarvitsevatko väylät kastelua, onhan kentällä paljon kuivumisesta mahdollisesti johtuvia ruskeita tai kellertäviä alueita?

2. VASTAUS: Väylillä on
aivan riittävästi kosteutta. Sen voi helposti todeta vaikkapa menemällä polvilleen. Toinen tapa on kenttämestarin käyttämä, jota ei tosin suositella tavalliselle kentällä liikkujille. Leikataan veitsellä pieni kolmion muotoinen pala kentän pinnasta 3-4 cm:n syvyyteen. Todetaan helposti, että maa on todella kosteaa. Väylien vihreyden puuttuminen johtuu siitä, että ruoho on KUOLLUT talvisen jääpeitteen vuoksi eikä siitä kastelemalla herää henkiin. Tarvitaan uudet kylvöt ja uusi kasvu. Greeneillä puolestaan kastelua tarvitaan kohtuudella, koska siellä on uutta kasvavaa ruohoa.

Vielä eräs kysymys / kommentti tiedottajan kynästä:

KYSYMYS: Miten ovat muut pohjoisen kentät talvehtineet ja miksi?
VASTAUS: Jokaisen kentän talvehtiminen näkyy lumen sulamisen jälkeen. Jokaisen kentän talviaikaiset olosuhteet ovat erilaiset: lumen määrä, pakkas- ja suojakausien vaihtelut yms. On siis aivan turha verrata toisiinsa pohjoisen Suomen eri kenttiä. Kuusamostakin on noin 200 kilometriä lähimmille kentille, joten olsuhteet ovat aivan erilaiset. Lisäksi Petäjäkankaan kenttä on selvästi Suomen korkeatasoisin kenttä, siis korkeimmalla merenpinnasta sijaitseva kenttä (kenttäalueen lammet ovat runsaan 260 metrin korkeudella). Kannattaa siis aina ottaa huomioon paikalliset olosuhteet, kun vertailee eri kenttiä keskenään. Myös käynnit muilla kentillä antavat hyvää vertailupohjaa.

 

Kentänhoidon tietoisku 2

KUUSAMO  ON  LUONTOKAUPUNKI
Kentällä noudatetaan roskattoman kentän periaatetta
.

Mitä tämä tarkoittaa?
Kenttäalueella ei ole lainkaan roskakoreja.

Niitä löytyy Breikin luota ja kunkin omista tiloista. Breikiltä on myös saatavissa muovipusseja, jotka voi sitten palauttaa kierroksen jälkeen käytettyinä ja täytettyinä.

Tarkoitus ja toivomus on, että jokainen kentällä liikkuva tuo mukanaan pois kaiken sen, mitä kentälle mennessään vie:
– pullot ja tölkit
– käärepaperit yms.
– tupakantumpit vast.
– teen kappaleet

 Siis yksinkertaisesti:

Kaikki se, mikä ei kuulu puhtaaseen suomalaiseen luontoon, tuodaan pois.

Kentänhoidon tietoisku 3

Kysymys: Miksi ja miten greeneille ja väylille tehdään reikiä?

Vastaus (tiedottajan tulkinta kenttämestarin vastauksesta):Greeneille tehdään ns. tähtipuikoilla 14 cm syviä reikiä 3,8 cm välein. Lisäksi tehdä pintailmastusta varten 1,5 cm syviä viiltoja 2 cm välein. Tarkoituksena on
– taata juurien hapen saanti
– mahdollistaa ravinteiden ja veden läpäisy
– tappaa mahdollinen leväkasvusto.

Kentänhoidon tietoisku 4

Kysymys: Mitä voi yksittäinen pelaaja tehdä kentän kunnon ylläpitämiseksi?

Vastaus:
1. Lyöntipaikalla irronneita lättyjä ei laiteta takaisin, vaan kuopat täytetään hiekka-siemenseoksella.
2. Väylillä edellyttävät jo hyvät tavat, että lyödessä irronnet turpeet ja lätyt laitetaan takaisin irtoamiskohtaansa. Vaikka ne ehkä eivät enää juurru, ei kentälle kuitenkaan jää kuoppia, jonne pelaajien pallot maan vetovoiman avustuksella pysähtyvät
3. Greenillä korjataan tietenkin kaikki sieltä löytyvät pallojen alastulojäljet. Ei ole mitenkään kiellettyä korjata myös muiden pelaajien jättämiä jälkiä. Varsinkin reiän läheisyydessä, ja tietenkin koko greenin alueella, on liikuttava varovaisesti, jotta kengistä ei jää äkkinäisten liikkeiden aiheuttamia jälkiä. Lipputankoa ei pidä pudota kädestä greenille, vaan sen voi hyvin joko laskea varovaisesti greenille tai vielä mieluummin laskea greenin ulkopuolelle. Lipputankoa pitää myös reiästä pois otettaessa ja takaisin laitettaessa käsitellä varovaisesti, jotta reiän herkät reunukset eivät vahingoitu.

Ukkonen

Ukkonen

Ukkonen iski jälleen ihmiseen

Helsingin Sanomissa oli juttu siitä, että ukkosta kannattaa todella varoa golfkentällä. Kirkkonummen Sarfvikissa salama iski mieheen maanantaina 8.7.2019 alkuillasta. Lehtitiedon mukaan hänet kuljetettiin sairaalahoitoon, mutta tiistaina ei hengenvaaraa enää ollut. Luepa tästä Golfliiton ja Ilmatieteen laitoksen ohjeita siitä, miten pitää menetellä ukkosen uhatessa ja / tai yllättäessä. Se kannattaa varmasti!

Golfliitto: Ohjeet ukkosella pelaamiseen

Suomen Golfliitto haluaa muistuttaa kaikkia golfareita siitä, miten golfkentällä tulee toimia ukkosen iskiesä. Ukkosta ei tarvitse pelätä, mutta siihen tulee suhtautua vakavasti. Noudata seuraavia ohjeita:

 • Keskeytä pelisi välittömästi, kun ukkonen yllättää.
 • Pyri hakeutumaan sisätiloihin.
 • Älä mene puun alle. Suuri puu voi antaa suojaa salamalta vain, jos asettuu puun korkeutta vastaavalle etäisyydelle puusta ja kyykistyy jalat yhdessä.
 • Älä käytä sateenvarjoa.
 • Unohda mailasi ukkosen iskiessä. Golfkärry vetää puoleensa salamoita
 • Vain metallikorinen kulkuväline antaa hyvän suojan salamalta, golfauto ei. Vastoin yleistä harhaluuloa kumipyörillä ei ole suojauksen kannalta merkitystä.
 • Jos et ehdi hakeutua aukealta paikalta kuten golfkentältä ajoissa suojaan, paras keino suojautua on kyykistyminen.

Muista, että vastuu turvallisuudesta on aina pelaajalla itsellään.
(GolfDigest Golflehti n:o 6/2017)

Ilmatieteen laitos: Ohjeita ukkosen varalle

Mikäli sääennusteiden ja -havaintojen mukaan on pienikin ukkosen mahdollisuus, kannattaa golfkentällä olla äärimmäisen varovainen. Sateenvarjon käyttö tai puun alle meneminen on vaarallista.

Kun kentän toimihenkilöt varoittavat mahdollisesta ukkosen vaarasta tai näette ukkospilvien lähestyvän kenttäaluetta,  täytyy peli keskeyttää oma-aloitteisesti ja hakeutua suojaan. Ukkosen lähestyessä kentän henkilökunnan on syytä kiertää kentällä kertomassa pelin keskeyttämisestä. Mikäli ukkossadepilvet ovat kentän päällä, peli tulee keskeyttää välittömästi, vaikka salamat iskisivät useammankin kilometrin päässä. Salama voi iskeä mistä tahansa samasta pilvimassasta.

Kun ukkonen on kentän läheisyydessä, kannattaa mailat ja kärryt jättää kentälle pelaajien itse hakeutuessa suojaan. Ukkosella sateenvarjon käyttö tai puun alle meneminen on vaarallista. Kyykistyminen on ainoa keino suojautua, jos ollaan aukealla, kuten golfkentällä. Suuri puu voi antaa suojaa salamalta vain, jos asettuu siitä sen korkeutta vastaavalle etäisyydelle ja kyykistyy jalat yhdessä. Korkeita paikkoja on vältettävä, samoin rannalla vesirajaa. Kilpailuissa kilpailunjohtajan tehtävänä ja velvollisuutena on keskeyttää kilpailu ukkosen uhatessa, ja pelaajien on tällöin pakko keskeyttää peli ja hakeutua suojaan sisätiloihin.

Lähde: Ilmatieteenlaitos

Lue lisää Ilmatieteenlaitoksen sivuilta:
http://ilmatieteenlaitos.fi/suojautuminen-salamalta
http://ilmatieteenlaitos.fi/salama-ja-ukkonen

Punaisen ristin ohjeet elvytykseen:
http://www.punainenristi.fi/ensiapuohjeet/elvytys

Senioritiedotteet

Keskiviikkokisailu 10.8.2022

KUUSAMO GOLF SENIORIT

Keskiviikkokisailu 10.8.2022
9 reikää scramble hcp
Vapaavalintaisin joukkuein           

 1. Kari Heikkala                   36    -6    30
  Kyösti Tammi

 2. Marja-Leena Aikkila       38    -7    31
  Jukka Tarjanne 
 1. Tuula Ylisoivio                 40    -5    35
  Pekka Ylisoivio 
 1. Eero Nevala                      45    -8    37
  Ari Salmenkorva

 

Keskiviikkokisailu 27.7.2022

Keskiviikkokisailu 27.7.2022

9 reikää yhden hengen scramble hcp             

 1.  Teijo Karjalainen                   36              -7               29
 2.  Jouko Virranniemi                36              -5               31
 3.  Tauno Tahkola                       36              -5               31
 4.  Helge Määttä                          36              -4               32
 5.  Jari Sorja                                 36              -3               33
 6.  Marja-Leena Aikkila             40              -6               34
 7.  Ari Salmenkorva                    41              -7               34
 8.  Eeva-Liisa Rajala (HSGC)    41              -7               34
 9.  Jyrki Heiskanen (NRG)        37              -2               35

     10. Sirpa Heiskanen (NRG)       40              -5               35

     11. Kauno Rajala (HSGC)            41              -6               35

    12. Kyösti Tammi                           41              -6               35

    13. Jukka Tarjanne                        42              -7               35

    14. Tellervo Tahkola                      42              -7               35

 

PS: Huomaathan että 3.8.2022 eli ensi viikolla ei ole kisailua. Silloin pelataan SGS:n aluetourin kilpailua kentällämme.

Keskiviikkokisailu 20.7.2022

Keskiviikkokisailu 20.7.2022
9 reikää scramble hcp

        

 1. Marja-Leena Aikkila     34    -4    30
  Teijo Karjalainen
  Helge Määttä

 2. Sinikka Haataja             36    -5    31
  Alpo Lämsä
  Reijo Mustonen
  Jukka Tarjanne
 1. Tapani Ketola                 37    -4    33
  Topi Naamanka
  Ari Salmenkorva
  Kyösti Tammi
Kisailutulokset 13.7.2022

Keskiviikkokisailu 13.7.2022

9 reikää scramble hcp
vapaa joukkuevalinta

 1. Esko Huttu                   34     -4     30
  Tuula Ylisoivio
  Pekka Ylisoivio

 2. Teijo Karjalainen         35     -4     31
  Alpo Lämsä
  Helge Määttä
 1. Sinikka Haataja            39     -6     33
  Reijo Mustonen
  Jukka Tarjanne
 1. Hannu Virranniemi     39     -5     34
  Jouko Virranniemi                 

 

Kisailutulokset 6.7.2022

Keskiviikkokisailu 6.7.2022

9 reikää texasscramble hcp                 

 1. Teijo Karjalainen                   33              -5               28
  Alpo Lämsä
  Tauno Tahkola

 2. Tellervo Tahkola                    35              -5               30
  Tuula Ylisoivio
  Pekka Ylisoivio 
 1. Marja-Leena Aikkila            35              -4               31
  Kari Heikkala
  Tapani Ketola
  Jukka Tarjanne 
 1. Matti Etelämäki                   35              -3               32
  Mikko Luikku
  Jouko Virranniemi 
 1. Liisa Etelämäki                     40              -6               34
  Sinikka Haataja
  Elmi Hakala 
 1. Valto Haapakoski                41              -5               36
  Jussi Holopainen
  Kyösti Tammi

 

Senioritiedote 29.6.2022, kisailutulokset 29.6.

Keskiviikkokisailu 29.6.2022

9 reikää scramble hcp                 

 1. Leena Virranniemi             35              -5               30
  Tapani Ketola
  Jouko Virranniemi

 2. Riitta Wedman                   37              -6               31
  Reijo Mustonen
  Jukka Tarjanne 
 1. Liisa Etelämäki                  37              -6               31
  Sinikka Haataja
  Alpo Lämsä 
 1. Tuula Yli-Soivio                   36              -4               32
  Esko Huttu
  Pekka Yli-Soivio 
 1. Marja-Leena Aikkila           36              -4               32
  Valto Haapakoski
  Tauno Tahkola
Senioritiedote 22.6.2022, kisailutulokset 22.6.

Keskiviikkokisailu 22.6.2022
9 reikää scramble hcp

              

 1. Teijo Karjalainen                   35              -5               30
  Helge Määttä

 2. Jussi Holopainen                   38              -7               31
  Tapani Ketola 
 1. Tuula Ylisoivio                        42              -5               37
  Pekka Ylisoivio 
 1. Marja-Leena Aikkila               43              -6               37
  Alpo Lämsä
Jäsentiedote 27.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

Ensimmäiseksi mieleenpalautuksia:
1. Kuluneen viikon aikana oli jälleen koko joukko vahvistamattomia varauksia. Jos Sinulla on kausipelioikeus tai 10-kortti (ja tehty ajanvarus) voit mennä suoraan pelaamaan käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Muista kuitenkin vielä yksi edellytys: SINUN TÄYTYY MYÖS VAHVISTAA VARAUKSESI.

2. Muistathan korjata lyöntijälkesi väylillä ja pallon alastulojäljet griineillä! On sallittua ja toivottavaa korjata myös kaikki havaitsemasi jäljet, vaikka ne eivät olisikaan Sinun aiheuttamiasi!

3. Haravat suositellaan jätettäviksi siten, että haravan varsi on poikittain tulevan pallon tulosuuntaan nähden haravan piikit bunkkerissa ja toinen pää poissa bunkkerista. Näin harava vaikuttaa mahdollisimman vähän pallon liikkeisiin.
 

Menneellä viikolla (20.-26.6.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat ja lisäksi Juhannus Open, joka pelattiin tänä vuonna narukisana ja alkaen jo klo 10.00. Kolme parasta joukkuetta saatiin selville selvin lukemin. Onnittelut heille. Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista, mutta tässä kolme parasta kaikkiaan 24 parista.
1. Juha-Pekka Leskelä ja Lenni Karjalainen, 56 lyöntiä
2. Aki Karjalainen ja Luka Karjalainen, 61 lyöntiä
3. Samuli Wrangell ja Veikka Wrangell, 62 lyöntiä
 

Alkaneen helleviikon ohjelmasta seuraavaa:
27.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
28.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on narukisa.
29.6. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
29.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
30.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
1.7. perjantai klo 14.00: Aki Karjalainen ja Kari Määttä lähtevät kiertämään kenttää 24H JUNNUILLE -haasteen merkeissä. Tähän on kaikilla meillä mahdollisuus osallistua. Katso tarkemmin alta
3.7. sunnuntai klo 18.00: Ilmoittautuminen SGS:n pohjoisen aluetourin kilpailuun 2/3 Virpiniemessä 19.7. alkaa. Kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti, jotta varmasti mahtuu mukaan. Ja kannattaa myös muistaa, että seura maksaa kilpailumaksun!

Lisäksi huomioon otettavaksi, että
– LähiTapiola Open -kilpailun lauantaina 9.7. ilmoittautumisaika on alkanut. Ohjeet kilpailukutsussa!
– Senioreiden Lappi Cupin osakilpailu 3/5 Levillä 10.7. Tätä kirjoittaessani ei kutsua vielä ole tullut, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin ilmoittautumisaika päättyy 8.7. ja kutsussa on myös majoitustarjouksia. Kutsu ohjeineen tulee kilpailukalenteriin heti kun se saadaan.

 

24H JUNNUGOLFILLE -tapahtuma toteutetaan siis perjantaina-lauantaina. Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle  perjantaina 1.7. kello 14.00. Pelin jälkeen Aki ja Kari ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle. Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko 0400-215552 tai toimisto@kuusamogolf.fi.
Jos Sinulla on mielessä jokin yhteisö, joka voitaisiin saada mukaan, ole yhteydessä Alpoon (0400-215552) tai Akiin (040-7615602) päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 25: 20.-26.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
paljon on tiedossa myös alkaneella viikolla, mutta ensin hieman mennyttä. 

15.6. keskiviikkona vietiin läpi vaihtelevissa, mutta pääosin erittäin märissä ja sateisissa / tuulisissa olosuhteissa SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamossa. Kuusamolaisia oli mukana mukavat 10 miestä, joista selvästi parhaan tuloksen teki sarjassa M60 Alpo Leinonen. Alpon tulos 71 lyöntiä oikeutti sijaluvulle 4/33 sarjassa M65. Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  www.suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri

18.6. lauantaina pelattiin Kemissä Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Tuloksellisesti ja sijoituksellisesti parasta kuusamolaispeli esitti nytkin Alpo Leinonen. 

19.6. sunnuntaina oli vuorossa Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löuytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Alpo Leinosen osalta pätevät samat kommentit kuin edellisenäkin päivänä. Samoin muiden osalta: ei oikein pelittänyt.
 

Alkaneen viikon ohjelmasta seuraavaa:
Omalla kentällä
20.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi  tai 0400-215552
21.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on Bingo-bango-bongo.

22.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista

22.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602

23.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

25.6. lauantai klo 10: Juhannus Open, joka pelataan narukisana

Golfterveisin ja oikein hyvää Juhannusta
Jukka

Jäsentiedote 12.6.2022: Mennyttä ja tulevaa

Hyvä KuuG:n jäsen,
Kilpailukausi on avattu! AvausScramble pelattiin lauantaina 11.6. hienossa kesäisessä säässä. Tulokset löytyvät kotisivuiltamme.

Alkavan viikon ohjelmasta seuraavaa:

Omalla kentällä
– 13.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17.  Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)
– 14.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta / kipinäilta. Tutustumista lajiin. Ei ennakkoilmoittautumista.
– 15.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
– 15.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat alkavat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
– 16.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)

Ja muista jo nyt, että 25.6. lauantaina pelataan Juhannus Open, ilmoittautuminen viimeistään torstaina 23.6. klo 18.00
 

Muilla kentillä
– 15.6. keskiviikko: SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamo: Kuusamosta 9 osanottajaa
– 18.6. lauantai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5 Kemi. Ilmoittautuminen Kemiin ke 16.6. klo 18.00 mennessä
– 19.6. sunnuntai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5 Tornio. Ilmoittautuminen Tornioon to 17.6. klo 18.00 mennessä

 

Oikein hyvää alkanutta pelikautta Sinulle, hyvä Kuusamo Golfin jäsen.

Terveisin
Jukka

Junioritiedotteet

Viikkotiedote 15.-21.8.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä perinteinen viikkotiedote.


Lisäys alkuperäiseen tiedotteeseen: KuuG:n Alpo Leinonen teki SGS:n scr-mestaruuskilpailussa 14.8. ensimmäisen Hole in One -tuloksensa. Tapahtumapaikka oli SantaGC:n 2-väylä, joka lyödään muutaman metrin korkuiselle tasanteelle, joten lyöjä ei tulostaan näe. Väylän kolme tiiauspaikalle kiivenneet pelaajat kyllä paljastivat saavutuksen huudoillaan. Onnittelut Alpolle!

1. GALLAWAY SUPER SOFT -palloja Kuusamo Golfin logolla
– Breikin automaatista: 3 pallon pakkaus / 8 euroa
– toimjoht Alpo Leinoselta: 12 pallon laatikko / 30 euroa

2. Tavalliset viikkotapahtumat toteutuivat normaaliin tapaan eikä viikolla ollut kilpailukalenterin mukaisia kilpailuja.

3. Lähtöjen vahvistamiset näyttävät unohtuneen erinäisiltä kuusamolaisilta golfareilta, vaikka asiasta on selvästi informoitu ja asia löytyy selväsanaisesti sanottuna myös kotisivuiltamme. SIIS: Peliajan varaus ja sen VAHVISTAMINEN ovat yksiselitteisesti edellytyksenä sille, että pelioikeuden omaava (kausikortti, kymppikortti) voi mennä pelaamaan ilman ilmoittautumista caddiemasterille. Sama oikeus on henkilöllä, joka on varannut ja maksanut kierroksensa teetime-sovelluksessa. Varaus ja vahvistaminen ovat kaksi eri asiaa, jos joku ei sitä vielä tiedä. Vahvistamisen voi tehdä vasta tunnin verran ennen tiiausaikaa ja se näkyy varaussivustolla värin muuttumisena vihreäksi. Kaikkien on siis helppo todeta, onko ao jäsen toiminut ohjeistuksen mukaisesti!

4. Mennyttä: Viikonvaihteessa 13.-14.8. ratkottiin Rovaniemellä Suomen Golfsenioreiden pohjoisen alueen SCR-mestaruudet. Mukaan olivat lähteneet M60-sarjan Kyösti Salmirinne (T7), Alpo Leinonen (T10), Raimo Määttä (T10) ja Tarmo Mustonen (T22). Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n golfboxista.

5. Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
15.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
16.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kolmen mailan peli.
17.8. keskiviikko klo 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
17.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
18.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
20.8. lauantai klo 10.00: Puumiesten SM-golf Open. Ilmoittautumisaika umpeutuu pe 19.8. klo 18.   OPEN=KILPAILU ON AVOIN KAIKILLE, EI VAIN PUUMIEHILLE!
21.8. sunnuntai klo 10.00: Senioreiden seuranmestaruuskilpailut. Kaikissa sarjoissa tasoitukseton lyöntipeli. Ilmoittautumisaika umpeutuu la 20.8. klo 18.00. Kaikki seniorit, siis vuonna 2022 vähintään 50 vuotta täyttäville.

6. Lisäksi on syytä huomata tulevaa ohjelmaa:
27.8. lauantai: Yhden pelaajan scramble
28.8. sunnuntai
: LappiCupin osakilpailu 5/5 Rovaniemellä

Golfterveisin
Jukka

Keskiviikkokisailu 10.8.2022

KUUSAMO GOLF SENIORIT

Keskiviikkokisailu 10.8.2022
9 reikää scramble hcp
Vapaavalintaisin joukkuein           

 1. Kari Heikkala                   36    -6    30
  Kyösti Tammi

 2. Marja-Leena Aikkila       38    -7    31
  Jukka Tarjanne 
 1. Tuula Ylisoivio                 40    -5    35
  Pekka Ylisoivio 
 1. Eero Nevala                      45    -8    37
  Ari Salmenkorva

 

Viikkotiedote 8.8.-14.8.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä perinteinen viikkotiedote.

Aluksi jäsenmaksuasiaa. Elo-syyskuun vaihteessa suoritetaan jälleen Golfliiton jäsentietojen tarkistus, johon liittyen poistetaan jäsenrekisteristä ne jäsenet, jotka eivät ole maksaneet kuluvan kauden jäsenmaksuaan. Niinpä pyydänkin niitä henkilöitä, jotka eivät ole maksaneet vuoden 2022 jäsenmaksuaan Kuusamo Golfiin, ilmoittamaan erostaan esimerkiksi vastaamaan tähän viestiin. Tämä ilmoitus helpottaa jäsenrekisterin pitäjän työtä, mutta automaattinen poisto tapahtuu kuitenkin 31.8.2022 tilanteen mukaisesti.

Tavalliset viikoittaiset tapahtumat toteutuivat lukuun ottamatta senioreiden Keskiviikkokisailua, koska samana päivänä kentän täyttivät aamusta iltaan SGS:n aluetourin osallistujat.
– Keskiviikon 3.8. ohjelmassa oli siis SGS: aluetourin kilpailu, johon osallistui yhteensä 121 kilpailijaa, joista 18 kuusamolaisia. Naisten sarjoja oli 3 ja miesten sarjoja 5. Kuusamolaisten parhaat sarjakohtaiset sijoitukset olivat:
  — N60: 2. Ulla Määttä
  — N70: 1. Tellervo Tahkola
  — M50: 15. Jani Jaakkola
  — M60: 5. Hannu Virranniemi
  — M65: 1. Kyösti Salmirinne
  — M70: 4. Jouko Virranniemi
  — M75: 9. Kyösti Tammi
        Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n kilpailukalenterista ja kaikki kuusamolais-sijoitukset omilta kotisivuiltamme polusta Pelaamaan->Kilpailut->Kilpailutuloksia muualta

– Perjantaista sunnuntaihin oli kilpailtiin A- ja B-mestaruuksista sekä naisten että miesten puolella. Lisäksi oli ohjelmassa junioreiden mestaruustaistot kahdessa sarjassa. Naisten kaksipäiväiseksi suunniteltu kilpailu kutistui sattuneista syistä yksipäiväiseksi. Voittajiksi selvisivät
  — Naiset A-sarja (scratch): Anne Alho
  — Naiset B-sarja (hcp): Ulla Määttä
  — Miehet A-sarja (scratch): Aki Karjalainen
  — Miehet B-sarja (hcp): Tapio Selkälä voitti selvällä erolla muut kaksi loppuun pelannutta
  — Juniorit alle 12v (scratch): Lenni Karjalainen
  — Juniorit 12-21v (scratch): Luka Karjalainen
       Täydelliset tulokset löytyvät omasta kilpailukalenteristamme ja kotisivuiltamme.

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
8.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
9.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Kipinäilta. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
10.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
10.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
11.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruuskilpailu Rovaniemellä. Ilmoittautumiset 2-päiväiseen kisaan kutsun mukaisesti, viimeistään 10.8.

Golfterveisin
Jukka

Seuranmestaruuskilpailut

Hyvä KuuG:n jäsen,
tiedottaminen on joskus haastavaa. Sen pitäisi olla yksiselitteistä ja ajantasaista sekä kerralla kaiken kattavaa. Tällä kertaa on informaation kulussa kilpailutoimikunnalta tiedottajalle kuitenkin ollut hieman kitkaa. Niinpä tässä viestissä on hieman tarkennusta aiempiin kutsuihin.

1. Sekä naisten että miesten kilpailuissa sarjajako on tulkittava seuraavasti:
– Pelaaja voi omasta tasoituksestaan riippumatta ilmoittautua A-sarjaan tai B-sarjaan. Sarjajako ei siis ole kytköksissä pelaajan henkilökohtaiseen tasoitukseen.
– Naisten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä punaiselta teeltä.
– Naisten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä punaiselta teeltä.
– Miesten A-sarja pelataan tasoituksettomana lyöntipelinä valkoiselta teeltä.
– Miesten B-sarja pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä keltaiselta teeltä.

2. Ilmoittautumiset
– Miesten ilmoittautumiset viimeistään torstaina 4.8.2022 klo 18:00 mennessä
– Naisten ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 5.8.2022 klo 18:00 mennessä

Koska tämä ilmoitus tulee valitettavan myöhäisessä vaiheessa, pyydän kaikkia osallistujia ilmoittautumaan sähköisesti suoraan allekirjoittaneelle vastaamalla tähän viestiin. Kilpailukalenterin kautta tapahtuva ilmoittautuminen ei välttämättä toimi.

3. Kaikkien mestaruuskilpailuviikonlopun kilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan yksi palkinto eli KAUSIPELIOIKEUS KAUDELLE 2023.

Terveisin
Jukka

Holari ja seuranmestaruuskilpailut

Hyvä KuuG:n jäsen,
kesän toinen holari näki päivänvalon tänään 2.8.2022 väylällä 5. Onnellisena tekijänä oli Golf Talman Sisko Salomaa. Onnittelut!!

Toisena asiana: Muistathan ensi viikonvaihteen seuranmestaruuskilpailut: Miehet pelaavat 3 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen perjantaina, naiset 2 kierrosta (A-sarja ja B-sarja) alkaen lauantaina ja juniorit kahdessa sarjassa 9 reikää sunnuntaina.

Nyt kipin kapin ilmoittautumaan kilpailukutsujen mukaisesti!!

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 1.-7.8.2922

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
 

Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
– Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
  — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
  — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
  — M50: ei kuusamolaisia
  — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
  — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.
 

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
 

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas tämä vähitellen perinteeksi muodostuva viikkokatsaus sekä menneeseen ja tulevaan.
 

Kentällä käytiin peräti 3 virallista kilpailua:
– Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailussa torstaina saatiin A-sarjassa voittajakolmikoksi Alpo Leinonen, Raimo Vilhunen (AGN) ja Jouko Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat Simo Orjasniemi, Jukka Tarjanne ja Kari Tauriainen. Täydelliset tulokset löytyvät kotissivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Ravintola Talonpöytä Open -kilpailussa lauantaina olivat A-sarjassa parhaat Tauno Tahkola, Tarmo Mustonen ja Hannu Virranniemi. B-sarjan kolme parasta olivat vastaavasti Heikki Virtala (KGK), Jouko Virranniemi ja Tarja Turunen (LeviG). Täydelliset tulokset löytyvät kotisivuiltamme ja kilpailukalenterista.
– Senioreiden LappiCup Open -kilpailusarjan Kuusamon osakilpailu (4/5) käytiin sunnuntaina alla mainituin tuloksin kuusamolaisten osalta: 
  — N50: Kaksoisvoitto! 1. Anne-Kaisa Olva ja 2. Tuulikki Aho
  — N60: 2. Elmi Hakala, 7. Ulla Määttä, 8. Tellervo Tahkola
  — M50: ei kuusamolaisia
  — M60: 1. Jukka Soini, 2.Hannu Virranniemi, 3. Tapio Selkälä, 4.Raimo Määttä, 5. Alpo Leinonen. 8.Tarmo Mustonen, 13. Pekka Ylisoivio, 14. Simo Orjasniemi, 15. Jari Sorja
  — M70: 1. Tauno Tahkola, 2. Teijo Karjalainen, 6. Kyösti Tammi, 7. Ari Salmenkorva, 8. Jouko Virranniemi, 9. Jukka Tarjanne, 16. Helge Määttä
Täydelliset tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. 
LappiCupin viidestä osakilpailusta on nyt käyty 4 ja viides pelataan elokuun l28. päivänä Rovaniemellä. Lopputuloksissa lasketaan kunkin pelaajan neljä parasta tulosta, joten vielä on mahdollisuus parantaa omaa sijoitustaan. Tämän kilpailun jälkeen ovat kuusamolaisten sijoitukset sarjoittain nähtävissä edellä mainitusssa osoitteessa.

 

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
1.8. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
2.8. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Myyrä (1 pakollinen bunkkeri/väylä). Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
3.8. keskiviikko: Seniorien Keskiviikkokisailu on peruutettu SGS:n seniortourin osakilpailun vuoksi
3.8. keskiviikko klo 09.00: SGS:n aluetourin osakilpailu 
3.8. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
4.8. torstai klo 18.00: Ilmoittautumisajat perjantaista sunnuntaihin pelattaviin seuran mestaruuskilpailuihin (miehet, naiset, juniorit) päättyvät.
4.8. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
5.8. perjantai klo 14.00: Mestaruuskilpailut: Miesten 1. kierros
6.8. lauantai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Naisten 1. ja miesten 2. kierros
7.8. sunnuntai klo 10.00: Mestaruuskilpailut: Juniorit, naisten 2. kierros ja miesten 3. kierros
 

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
13.-14.8. la-su: SGS:n Pohjoinen Senioreiden SCR-mestaruus Rovaniemellä. Ilmoittautumiset kutsun mukaisesti.
 

Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

JA VIELÄ ERÄS ASIA:
Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 

Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
 

Golfterveisin
Jukka


Viikon lopulla 6.-8.8. ratkaistaan seuranmestaruudet naisissa (A- ja B-sarja) ja miehissä (A- ja B-sarja) sekä junioreissa. Kaikkiin sarjoihin toivotaan erittäin runsasta osallistumista. Ovathan seuranmestaruuskilpailut kauden ehdoton huipputapahtuma, johon osallistuminen on ellei velvollisuus niin ainakin huippuoikeus!!!

JA VIELÄ ERÄS ASIA:
Viikonvaihteen kilpailuihin osallistui runsas joukko pohjoissuomalaisia golfareita. Oli ilo kuunnella sitä kiitosta ja lähes suitsutusta, jota kaikki esittivät omalle kentällemme sekä maisemien että kentän loistavan kunnon suhteen. Tästä lankeaa suuri ja ansaittu kiitos Alpo Leinosen johtamalle kenttähenkilökunnalle ja kaikille aktiivisille eri tavoin talkoisiin osallistuneille. 


Oman kiitoksensa saivat ja ansaitsevat ne lukuisat henkilöt jotka talkooperiaatteella osallistuivat ja osallistuvat kilpailukanslian toimintaan ja tarjoilujen hoitamiseen.
 

Golfterveisin
Jukka

Keskiviikkokisailu 27.7.2022

Keskiviikkokisailu 27.7.2022

9 reikää yhden hengen scramble hcp             

 1.  Teijo Karjalainen                   36              -7               29
 2.  Jouko Virranniemi                36              -5               31
 3.  Tauno Tahkola                       36              -5               31
 4.  Helge Määttä                          36              -4               32
 5.  Jari Sorja                                 36              -3               33
 6.  Marja-Leena Aikkila             40              -6               34
 7.  Ari Salmenkorva                    41              -7               34
 8.  Eeva-Liisa Rajala (HSGC)    41              -7               34
 9.  Jyrki Heiskanen (NRG)        37              -2               35

     10. Sirpa Heiskanen (NRG)       40              -5               35

     11. Kauno Rajala (HSGC)            41              -6               35

    12. Kyösti Tammi                           41              -6               35

    13. Jukka Tarjanne                        42              -7               35

    14. Tellervo Tahkola                      42              -7               35

 

PS: Huomaathan että 3.8.2022 eli ensi viikolla ei ole kisailua. Silloin pelataan SGS:n aluetourin kilpailua kentällämme.

Ilmoittautumiset kilpailuihin

Hyvä  KuuG:n jäsen,
muistathan lähiaikojen kilpailut Kuusamossa ja niiden ilmoittautumisajat:

– to 28.7. Kuusamon Yrittäjät Open 2002: ilm. viimeistään ke 27.7. klo 18:00
– la 30.7. Ravintola Talonpöytä Open: ilm. viimeistään pe 29.7. klo 18:00
– su 31.7. Senioreiden LappiCup Open: ilm. viimeistään pe 29.7. klo 18:00
– ke 3.8. SGS:n pohj aluetour: ilm. viimeistään to 28.7. klo 18:00

Kolmeen ensin mainittuun ilmoittautuminen tapahtuu helpoimmin vastaamalla tähän viestiin. Aluetourin kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu SGS:n golfboxin kautta.

Olethan myös huomannut, että seuran mestaruuskilpailut käydään viikonvaihteessa 5.-7.8.2022 siten, että 
– miehet pelaavat 3×18 reikää pe-la-su
– naiset pelaavat 2×18 reikää la-su
– juniorit pelaavat 9 reikää sunnuntaina.

Golfterveisin
Jukka

Holari 25.7.2022

Antero Suitiala (SantaGC) teki tänään kesän ensimmäisen holarin Petäjäkankaan kentällä. Tapahtumapaikkana oli väylä 5 ja pallo lähti siniseltä tiiltä. Onnittelut!

Viikkotiedote 25.-31.7.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas ”viikkokatsaus” sekä menneeseen ja tulevaan.

Menneellä viikolla (18.7.-24.7.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat. Lisäksi pelattiin lauantaina Ladies Open Scramble, johon valitettavasti oli saatu vain 14 pelaajaa. Heidät arvottiin sitten seitsemään 2-naisiseen pariin. Voittajaksi selvisi selvällä 6 bogipisteen erolla ja hyvällä tuloksella 43 bp pari Ulla Määttä / Anne-Kaisa Olva. Seuraavat sijat menivät pareille Tuulikki Aho / Elmi Hakala ja Tuula Graroth / Leena Virranniemi.   Parhaasta SPORT-aiheisesta asusta palkittiin Anne-Kaisa Olva, joka myös löi lähimmäksi lippua. Pisimmän draivin löi nimiinsä Tiina Lämsä ja Tikkakisan voittivat Liisa Etelämäki ja Marja-Leena Maikku.

Suomen Seniorigolfareiden aluetourin kilpailu käytiin Virpiniemen hyväkuntoisella kentällä tiistaina. Varsinkin griinit tuottivat kyllä aikamoista päänvaivaa kuusamolaisille, joita oli mukana kaikkiaan 11 pelimiestä. Kuusamolaisten parhaan sarjakohtaisen sijoituksen (7.) pelasi itselleen sarjassa M65 Alpo Leinonen. Kuusamolaisten sijoitukset ja tulokset löytyvät kotisivuiltamme polusta PELAAMAAN -> KILPAILU -> KILPAILUTULOKSIA MUILTA KENTILTÄ. Täydelliset tulokset löytyvät SGS:n golfboxista.

Alkava viikko on kilpailujen sävyttämän Petäjäkankaan kentällä. Torstaina pelataan Kuusamon Yrittäjät Open, lauantaina Ravintola Talonpöytä Open ja sunnuntaina seniorien LappiCupin Kuusamon osakilpailu. On hienoa päästä näyttämään runsaalle vieraspelaajajoukolle huippukunnossa olevaa Petäjäkankaan kenttää, eikö vaan.

Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:
25.7. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
26.7. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pelimuoto. Ota mukaan tuttavia ja vieraita tutustumaa golfiin.
27.7. keskiviikko klo 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista. Pelataan YHDEN HENGEN SCRAMBLE.
27.7. keskiviikko klo 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
27.7. keskiviikko klo 18.00: Ilmoittautumisaika seuraavan päivän eli torstain Kuusamon Yrittäjät Open -kilpailuun päättyy
28.7. torstai klo 14.00: Kuusamon Yrittäjät Open, sarjat A (lyöntipeli) ja B (pistebogi). Kilpailukutsu kotisivut ja nexgolf
28.7. torstai 18.00 klo: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
29.7. perjantai klo 18.00: Ilmoittautumisaika lauantain Ravintola Talonpöytä Open -kilpailuun päättyy. Kts kotisivut ja nexgolf
29.7. perjantai klo 18.00: Ilmoittautumisaika sunnuntain LappiCupin osakilpailuun Kuusamossa päättyy. Kts kilpailukutsu
30.7. lauantai klo 10.00: Ravintola Talonpöytä Open -kilpailu
31.7. sunnuntai klo 10.00: LappiCupin Kuusamon osakilpailu.

Lisäksi on syytä huomata seuraavaa:
3.8. keskiviikko: SGS:n aluetour 3/3 Kuusamo. Kutsun mukaisesti ilmoittautumisaika Golfboxissa 13.7. klo 08.00 – 28.7. klo 18.00.
5.-7.8. perjantai-sunnuntai: Kuusamo Golfin Seuranmestaruuskilpailut: miehet pe-su, naiset la-su, juniorit su. Kaikki ilmoittautumiset viimeistään torstaina 4.8. klo 18.00

Golfterveisin
Jukka