Tiedotuskanava

Tältä sivulta löytyvät Kuusamo Golfin tiedotteet

Jäsentiedotteet

Kuusamo Golf ry:n kevätkokous 28.2.2023

Kokouskutsu!

Tervetuloa Kuusamo Golf ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 28.2.2023 klo 18:00 Ravintola talonpöytään, Kirkkotie 23. Asioina sääntömääräiset asiat sekä valtuutus johtokunnalle kenttätoiminnan neuvottelujen jatkamisesta. 

Tervetuloa vaikuttamaan.

Terveisin,

Kuusamo Golf ry

Johtokunta

Eagle simulaattorilla 15.2.2023

Elmeri Heikkilä chippasi Eaglen simulaattorilla! Eagle syntyi Scottsdalen kuuluisalla par 4 17. väylällä.

Kuusamo Golf onnittelee Elmeriä hienosta onnistumisesta!

Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille kesän kilpailuja varten! Simulaattori palvelee torikeskuksen alakerrassa ja lisätietoa pelaamisesta saat Alpo Leinoselta alpo2804@gmail.com tai 0400 587660.

Yst,

Kuusamo Golf ry

Viestintä

Vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi!

Kesän 2022 keskiviikkokisailijat kokoontuivat tiistaina 7.2.2023 yhteiselle aterialle Ravintola Talonpöytään. Ateria oli Talonpöydän tapaan maittava eikä tutussa seurassakaan ollut valittamista. Jukka Tarjanne toivotti läsnäolleet tervetulleiksi todeten mm, että ”tilaisuus voi hyvinkin olla viimeinen, missä toimin senioritilaisuuden vetäjänä”. Kesän 2023 pelaamisesta ei Jukalle ollut mitään uutta kerrottavaa, joten vahva usko on edelleenkin, että Petäjäkankaan kentällä pelataan!

Jukka julkisti myös toimikunnan yksimielisen päätöksen, että vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi. Kyösti sai sitten taputusten säestämänä vuodesta 2011 alkaen jaetun kiertopalkinnon, jonka jalustaan hän lupasi perinteiseen tapaan kaivertaa voittajan nimen – tällä kertaa siis omansa.

Kuusamon Golf ry onnittelee Kyöstiä hienosta saavutuksesta!

 

Terveisin,

Kuusamo Golf ry

Viestintä

Holari simulaattorilla 5.2.2023

Viime sunnuntaina 5.2.2023 Markku Kajava teki Hole in One lyönnin simulaattorilla par 3 väylällä.

Kuusamo Golf ry onnittelee Markkua hienosta lyönnistä ja onnistumisesta!

Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille torikeskuksen alakertaan.

 

Terveisin,

Kuusamo Golf ry

Viestintä

Puheenjohtajan terveiset 12.1.2023

Hei hyvä Kuusamo Golf ry:n ystävä.

Toivotan kaikille rauhallista ja antoisaa alkanutta vuotta 2023.

Golf talvikaudestamme on nyt kulunut noin puolet. Toivottavasti kevät suosii Kuusamoa ja saamme kenttämme taas auki kesäkuun alkupäiville. Ulkokautta odotellessamme on meillä onneksi käytössämme simulaattorimme. Simulaattorin avustuksella voimme harjoitella ja jopa kehittää lyöntitekniikkaamme. Samalla pelitilamme mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisemme pelitovereittemme kanssa. Kotisivuiltamme löydät lisätietoa simulaattoriin liittyen.

Odotamme kaikki kiinnostuneina Kuusamon Kaupungin ja Holiday Club Resortin välisen kentän vuokraamiseen liittyvän esisopimuksen edistymistä lopulliseksi sopimukseksi. Kenttätoiminnan vastuun siirtyminen HCR:lle sisältää moninaisen määrän neuvotellen sovittavia yksityiskohtia. Tietojemme mukaan HCR käy vakavin mielin ja perinpohjaisesti näitä neuvotteluja ja selvityksiä asiaan liittyvien eri tahojen kanssa. Kuusamo Golf ry:n johtokuntana toivomme, että kenttätoiminnan uudet järjestelyt selviävät alkuvuoden kuluessa. Tarpeen vaatiessa, suhtaudumme kuitenkin avoimin mielin myös siihen vaihtoehtoon, että kenttätoiminnan operatiivinen vastuu jatkuu vielä ensi pelikautena ennallaan. Tärkeintä on kuitenkin, se, että Kuusamossa on toiminnassa Petäjäkankaan kaunis ja hyväkuntoinen arvostettu täysimittainen Golfkenttä palveluineen.

Terveisin: 

Markus Virmasalo

Kuusamo Golf ry. Pj.

Jäsentiedote 11.1.2023, Ilmoittaudu Kannattajaksi!

Kuusamon Golf ry / juniorit on päässyt mukaan Koillismaan Osuuskaupan kannustettaviin vuodella 2023!

 

Ilmoittaudu Kannustajaksi !

Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon paikallinen seura saa Koillismaan Osuuskaupan 25.000 euron tukipotista.

Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2023 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin.

Näin ilmoittaudut:

 1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.
 2. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi tunnus.
 3. Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta.
 4. Valitse tuettavien yhteisöjen / seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa.
 5. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta.

Vuoden 2023 kannatusjakso on 1.1.– 31.12.

Kannustajaksi voit ilmoittautua, jos olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen.

Tässä linkki sivustolle:

https://koillismaanosuuskauppa.fi/kannustajat

 

Golfterveisin

Alpo Leinonen

Toiminnanjohtaja

Kuusamo Golf Ry

Kylpyläntie 4

93600 Kuusamo

0400 587660

www.kuusamogolf.fi

Jäsentiedote 29.12.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
välitän tässä ja nyt Kuusamo Golf ry:n johtokunnan terveiset ja Uuden Vuoden 2023 menestystoivotukset.

Tulevan kesän pelaamisesta ei vielä ole mitään uutta kerrottavaa, neuvottelutkin ovat olleet joulutauolla.


Simulaattorikausi on nyt vaihtumassa ja johtokunta on päättänyt uudesta kevätkautta 2023 koskevasta hinnastosta. Se on nähtävissä sekä kotisivuillamme (ei kuitenkaan vielä johtuen teknisistä ongelmista) että simulaattoritilassa. Mitään uutta ja ihmeellistä ei ohjeistuksessa ole. Hinnastokin on sama kuin keväällä 2022. Otan tähän vain muutaman tiedon:
– kausikortti (1.1.-31.5.) aikuinen: 250 euroa
– kausikortti (1.4.-31.5.) aikuinen: 160 euroa
– kuukausikortti (60 peräkkäistä päivää) aikuinen: 160 euroa
– kuukausikortti (30 peräkkäistä päivää) aikuinen: 90 euroa
– juniorit alle 18v ja opiskelijat 18-25 v: 90 pv – 40 euroa, 60 pv – 30 euroa ja 30 pv – 20 euroa
– tuntihinta 10 euroa / tunti / henkilö

Korttien lunastamisesta ja maksamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com).

Peliaikojen varaaminen tapahtuu kesäiseen tapaan NexGolfin kautta.

Simulaattoriterveisin
Jukka
tiedottaja evp
0405282819, jukkatar41@gmail.com

Jäsentiedote 29.10.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 27.10.2022 Ravintola Talonpöydän tilausravintolan tiloissa osoitteessa Joukamontie 30. Paikalla oli 29 jäsentä.

Tilaisuus alkoi maittavalla seuran kustantamalla aterialla, jonka jälkeen jaettiin seuranmestaruuskilpailujen mestaruusmitalit ja arvottiin yksi kausipelioikeus kaudelle 2023 kaikkien mestaruuskilpailuviikonvaihteeseen pe-la-su 5.-7.8.2022 osallistuneiden kesken.
 

Tämän jälkeen aloitettiin varsinainen syyskokous.

1. Järjestäytymisen jälkeen kuultiin toiminnanjohtaja Alpo Leinosen katsaus pelikauteen 2022 ja tilannekatsaus tulevan kauden pelijärjestelyihin.

Mitään varsinaista uutta ei Alpolla ollut kerrottavana: Kaupunki on päättänyt ostaa kentän kenttäyhtiön konkurssipesältä, mutta tästä päätöksestä on valitettu. Näin ollen eivät myöskään HCR:n ja seuran väliset neuvottelut koskien pelikauden 2023 toimintoja ole voineet edistyä, valitettavasti. Kuusamon kaupunki on tehnyt HCR:n kanssa esisopimuksen , jonka mukaan HCR vuokraa golfkentän pitkäaikaisella vuokrasopimuksella 1.1.2023 alkaen.
 

2. Tämän jälkeen kuultiin puheenjohtaja Markus Virmasalon esittämänä johtokunnan esitys toimintasuunnitelmaksi sekä Alpon esittämänä talousarvioesitys alkavalla toimintakaudelle. Kummankin osalta todettiin, että ne tarkentuvat, kunhan neuvottelut HCR:n kanssa saadaan suoritettua loppuun. Tarvittaessa niihin palataan helmikuun kevätkokouksessa ja mahdollisesti tarvittavassa ylimääräisessä kokouksessa. Molemmat esitykset hyväksyttiin muutoksitta.
– Jäsenmaksut kaudella 2023 ovat siis:
   — aikuiset: 110 €
   — juniorit alle 18 v: 10 €
   — opiskelijat 18-29v: 50 € (aiemmin ikärajat olivat 18-25v)
   — kannatusjäsen: 110 €
 

3. Seuraavana kohtana olivat aina mielenkiintoa herättävät henkilövalinnat.
– Johtokunnassa jatkavat viime vuonna 2-vuotiskaudelle valitut Markus Virmasalo (puheenjohtaja) sekä Tuulikki Aho, Liisa Pitkänen ja Jani Jaakkola. Erovuorossa olleet Jarmo Bergbacka, Aki Karjalainen, Alpo Leinonen ja Mikko Luikku valittiin jatkamaan uudella 2-vuotiskaudella. Yleisvarajäsenenä 1-vuoden mandaatilla jatkaa Kari Määttä ja hänen kanssaan uutena valittu Jussi Holopainen.
– Tilintarkastajana valittiin jatkamaan rovaniemeläinen KPMG ja vastuutarkastajana Juha Väärälä.

Kokous sujui allekirjoittaneen johdolla sujuvasti kiitos hyvän kokousvalmistelun ja asiallisen kokousväen.

Ja lopuksi:
Olen ilmoittanut johtokunnalle, että ”työurani” Kuusamo Golfin erilaisissa tehtävissä on tullut päätökseen. Mennyt vuosi oli jo hieman kevennetty, koska en ollut mukana johtokunnan toiminnassa, joskin hoidin parin toimikunnan jäsenenä ns. juoksevia asioita.
Haluan näin kirjallisesti kiittää kaikkia seuran jäseniä hyvästä yhteistyöstä kuluneiden vuosien aikana. Pelaamista en toki aio lopettaa, olenhan monessa yhteydessä ilmoittanut päämääränäni olevan pelata golfia vielä 90-vuotiaana! Mutta tiedottaminen, kilpailutoimintaan liittyvät eräät tehtävät ja senioritoiminnan vetäminen siirtyvät nuoremmille. Voitaneen sanoa ”jo on aikakin”! Johtokunta on varmasti kiitollinen vapaaehtoisiksi ilmoittautuville, joten….

Golfterveisin ja näkemisiin simulaattorilla ja kentällä
Hymyillään kun tavataan
Jukka Tarjanne

Syyskokous 27.10.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
aiempien ilmoitusten mukaisesti järjestetään seuran syyskokous 27.10.2022 alkaen klo 18.00. Paikka on Ravintola Talonpöydän kokoustila osoitteessa Joukamontie 30, Kuusamo.

Tilaisuus aloitetaan ruokailulla, johon ilmoittautuminen tapahtuu 23.10. mennessä seuran sihteerille liisap2212@gmail.com.

Ruokailun jälkeen, jonka kustannuksista vastaa seura, jaetaan kauden mestaruuskilpailun palkinnot. Tämän jälkeen alkaa varsinainen kokous.

Kokouskutsu on julkaistu KoillisSanomien numerossa 19.10.2022 sivun 17 seuratoimintapalstalla. Kokouksessa käsitellään syyskokoukselle sääntömääräisesti kuuluvat asiat ja lisäksi valtuuksien antaminen johtokunnalle kauden 2023 toimintaan liittyvien neuvottelujen käymiseen.

Golfterveisin ja tapaamisiin
Jukka

Kenttä -ja syyskokoustiedote 17.10.2022

SYYSKOKOUS 27.10.2022
Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 27.10.2022 klo 18.00 Ravintola Talonpöydän kokoussalissa, osoite Joukamontie 30.
Tilaisuus aloitetaan ruokailulla ja jatketaan mestaruuspalkintojen jaolla, tämän jälkeen pidetään syyskokous.

Ruokailuun tulee ilmoittautua, jotta tiedetään varata ruokaa tarvittava määrä. Ilmoittautuminen sähköpostiin liisap2212@gmail.com 23.10.2022 mennessä.

KENTTÄ on suljettu 18.10.2022 alkaen talven ajaksi.

SIMULAATTORI on ollut käytettävissä keskiviikosta 5.10.2022 klo 07.00 alkaen.
– Varaukset tehdään entiseen tapaan nexgolfin kautta
– Pelaaminen on mahdollista maanantaista lauantaihin klo 07.00 – 21.00 ja sunnuntaina / pyhäpäivisin klo 09.00 – 21.00. Simulaattoritilaan saa mennä aikaisintaan 15 min ennen aamun aloitusaikaa ja sieltä on poistuttava viimeistään 15 minuutin kuluttua illan loputusajan jälkeen. Muuten aiheutat hälytyksen. HUOM: Tunnin pituinen aikaistava muutos keväisiin ilta-aikoihin johtuen yläkerran liiketilojen aikaisemmasta sulkemisesta.

Pelaaminen edellyttää tietenkin maksamista ja sen sopimisesta Alpo Leinosen kanssa (0400-587660 tai alpo2804@gmail.com):
– aikuisten kausikortti syyskaudelta (5.10.-31.12.2022) maksaa 150 euroa ja 30 päivän kortti (30 peräkkäistä päivää) 75 euroa
– juniorit alle 18 v ja opiskelijat 18-25 maksavat kausikortista 75 euroa ja 30 päivän kortista 40 euroa0
– tuntihinnalla pelattaessa on maksu 10 euroa /hlö/tunti.

Kausi- ja 30 päivän korteista ja tuntipelaamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa. Alpo antaa tarvittavat avaimet/ohjeet.
– Järjestely on sellainen, että Alpolta saa koodinumeron, jolla saa auki Torikeskuksen kirkon puolella olevan lastauslaiturilla sijaitsevan oven vieressä olevan avainboksin. Boksissa on avain, jolla ulko-ovi aukeaa. Avain on välittömästi laitettava takaisin boksiin seuraavaa käyttäjää varten.
– Kausipelaajat saavat Alpolta avaimen, joka sopii rakennuksen sisällä portaitten alapäässä olevan simulaattoritilan oveen ja myös WC-tilojen oveen.
– Tuntipelaajat löytävät saman avaimen em avainboxista, jonne avain on palautettava pelaamisen päätyttyä.

Kaikki em. ohjeet samoin kuin laitteiston käyttöohjeet löytyvät simulaattoritilasta ja myös kotisivuiltamme polusta PALVELUT -> SIMULAATTORI

Tervemenoa pelaamaan, se on kivaa ja opettavaista. Se tarjoaa myös pehmeän siirtymisen kesästä talveen.

Muistathan että on olemassa virtuaalipelaaja, jonka jäsennumero on 11111. Jos haluat vain harjoitella (ei pelata tiettyä kenttää), voit varata itsesi lisäksi peliajan tälle Ahkera Harjoittelu -nimisellä pelaajalle. Silloin muut tietävät harjoittelusta eivätkä varaa itselleen peliaikaa Sinun kanssasi kysymättä Sinulta lupaa.

Palataan asioihin tarpeen vaatiessa ja tilaisuuden salliessa.

Terveisin
Jukka

Kenttä- ja syyskokoustiedote 10.10.2022

Hyvä KuuG:n jäsen ja / tai Petäjäkankaan kentän pelaaja!
 

1. Petäjäkankaan kenttä on edelleen käytettävissä aiempien tiedotteiden mukaisesti.

2. Sihteeri Liisa Pitkänen tiedottaa seuraavaa:

ENSITIEDOTE JÄSENISTÖLLE SYYSKOKOUKSESTA
Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 27.10.2022 klo 18.00 Ravintola Talonpöydän kokoussalissa, osoite Joukamontie 30.
Tilaisuus aloitetaan ruokailulla ja jatketaan mestaruuspalkintojen jaolla, tämän jälkeen pidetään syyskokous.

Ruokailuun tulee ilmoittautua, jotta tiedetään varata ruokaa tarvittava määrä, ilmoittautuminen sähköpostiin liisap2212@gmail.com 23.10.2022 mennessä.

———-

Terveisin
Jukka

Kenttä- ja simulaattoritiedote 17.10.2022

KENTTÄ on suljettu 18.10.2022 alkaen talven ajaksi.

SIMULAATTORI on olluit käytettävissä keskiviikosta 5.10.2022 klo 07.00 alkaen.
– Varaukset tehdään entiseen tapaan nexgolfin kautta
– Pelaaminen on mahdollista maanantaista lauantaihin klo 07.00 – 21.00 ja sunnuntaina / pyhäpäivisin klo 09.00 – 21.00. Simulaattoritilaan saa mennä aikaisintaan 15 min ennen aloitusaikaa ja sieltä on poistuttava viimeistään 15 minuutin kuluttua em määräaikojen jälkeen. Muuten aiheutat hälytyksen. HUOM: Tunnin pituinen aikaistava muutos keväisiin ilta-aikoihin johtuen yläkerran liiketilojen aikaisemmasta sulkemisesta.

Pelaaminen edellyttää tietenkin maksamista ja sen sopimisesta Alpo Leinosen kanssa (0400-587660 tai alpo2804@gmail.com):
– aikuisten kausikortti syyskaudelta (5.10.-31.12.2022) maksaa 150 euroa ja 30 päivän kortti (30 peräkkäistä päivää) 75 euroa
– juniorit alle 18 v ja opiskelijat 18-25 maksavat kausikortista 75 euroa ja 30 päivän kortista 40 euroa
– tuntihinnalla pelattaessa on maksu 10 euroa /hlö/tunti.

Kausi- ja 30 päivän korteista ja tuntipelaamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa. Alpo antaa tarvittavat avaimet/ohjeet.
– Järjestely on sellainen, että Alpolta saa koodinumeron, jolla saa auki Torikeskuksen kirkon puolella olevan lastauslaiturilla sijaitsevan oven vieressä olevan avainboksin. Boksissa on avain, jolla ulko-ovi aukeaa. Avain on välittömästi laitettava takaisin boksiin seuraavaa käyttäjää varten.
– Kausipelaajat saavat Alpolta avaimen, joka sopii rakennuksen sisällä portaitten alapäässä olevan simulaattoritilan oveen ja myös WC-tilojen oveen.
– Tuntipelaajat löytävät saman avaimen em avainboxista, jonne avain on palautettava pelaamisen päätyttyä.

Kaikki em. ohjeet samoin kuin laitteiston käyttöohjeet löytyvät simulaattoritilasta ja myös kotisivuiltamme polusta PALVELUT -> SIMULAATTORI

Tervemenoa pelaamaan, se on kivaa ja opettavaista. Se tarjoaa myös pehmeän siirtymisen kesästä talveen.

Muistathan että on olemassa virtuaalipelaaja, jonka jäsennumero on 11111. Jos haluat vain harjoitella (ei pelata tiettyä kenttää), voit varata itsesi lisäksi peliajan tälle Ahkera Harjoittelu -nimisellä pelaajalle. Silloin muut tietävät harjoittelusta eivätkä varaa itselleen peliaikaa Sinun kanssasi kysymättä Sinulta lupaa.

Palataan asioihin tarpeen vaatiessa ja tilaisuuden salliessa.

Terveisin
Jukka

Viikkotiedote 3.-9.10.2022

Hyvä golfari,
olemme siirtynet lokakuulle, mikä on tuonut uusia jokavuotisia piirteitä pelaamiseen Petäjäkankaan kentällä.

– Pelaaminen kentällä jatkuu aiempien ilmoitusten mukaisesti kunnes toisin ilmoitetaan.
– Caddiemastertoiminta on päättynyt.
– GF-pelaajien on varattava ja maksettava pelinsä teetime-fi -sovelluksessa.
– Kausipelioikeuden omaavat ja kymppikorttilaiset voivat jatkaa pelaamista vanhaan tapaan: varaus ja sen vahvistus ennen pelaamista!

Kentän huoltomiehet jatkavat töitään, joten heidän töitään ei saa edelleenkään saa häiritä. Seuraa kentällä olevia ohjetauluja.

Toisaalta pelaaminen on nyt entistä vapaampaa:
– Tiiausalueilla ei enää näy tiipalikoita: voit vapaasti valita lyöntipaikkasi, vaikkakin alueilla on kyllä merkitty punaisella spreiauksella tiettyjä vihjeitä
– Väylillä on runsaasti ilmastuskoloista irronneita maakappaleita, jotka voi vapaasti siirtää sivuun tai olla siirtämättä.
–  Greenit on poistettu käytöstä ja liput on siirretty greenien läheisyyteen. Pelaajan / pelaajaryhmän vapaassa valinnassa on käyttääkö tangon läheisyydessä putteria vai jotain muuta mailaa, esim draiveria. Samoin voidaan vapaasti päättää pitääkö tankoon osua pallolla, vai noudatetaanko periaatetta ”mailan mitasta yhdellä kuppiin”. Ja vielä: Mikä maila?


Vakioista viikkotapahtumista on jäljellä vain senioreiden Keskiviikkokisailu, joka toteutetaan säiden salliessa.

Pelaaminen on nyt melko tavalla erilaista kuin kesällä, mutta se on siltä hyvää liikuntaa ja tuo kokemusperäisesti uusi mukavia piirteitä pelaamiseen!

Tarvittaessa lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Alpo Leinonen (puh 044 215552, toimisto@kuusamogolf.fi)

Golfterveisin
Jukka

Talvigreenit käyttöön, CM-toiminta päättyy

Kentän syystyöt ovat edenneet niin, että tänään perjantaina 30.9. greenejä aletaan syväilmastoida ja liput siirretään talvigreeneille.

Pelata voi edelleen huomioiden em. lisäksi, ettei kentällä ole tiikapuloita eikä opastuskylttejä ja väylä-wc:t on suljettu. Breikin wc:t ovat auki pelikauden loppuun asti.

Tärkeimpänä ettei kuuraisella kentällä saa pelata eikä liikkua. 

Lokakuun alusta greenfee-pelaaja voi varata ja maksaa pelikierroksensa vain Teetime.fi:ssä, koska caddiemaster-toiminta lakkaa tänään syyskuun viimeisenä päivänä.

Breikin kahvi- ja kioskiautomaatit poistuvat käytöstä perjantain 30.9. jälkeen.

Tarkempia tietoja saa tarvittaessa toiminnanjohtaja Alpo Leinoselta (0400 215552).

Viikkotiedote 26.9.-2.10.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tämä saattaa hyvinkin olla kauden viimeinen tai ainakin eräs viimeisistä viikkotiedotteista. Tässä on paljon tärkeätä tietoa pelaamisesti Petäjäkankaan kentällä ja vähän muutakin.
 

1. GALLAWAY SUPER SOFT -palloja Kuusamo Golfin logolla
– Breikin automaatista: 3 pallon pakkaus / 8 euroa
– toimjoht Alpo Leinoselta: 12 pallon laatikko / 30 euroa

2. Tavalliset viikkotapahtumat ovat jääneet seniorien Keskiviikkokisailujen varaan.

3. Mennyttä: Viikonvaihteessa pelattiin lauantaina 24.9. PäättäjäisScramble, jonka kolme parasta joukkuetta saivat kukin 45 bogipistettä. Parhaimmaksi selvisi duo Elmi ja Jouni Hakala ennen parivaljakkoja Reijo Vuosalmi + Kari Pahkala ja Marja-Leena Aikkila + Hannu Korhonen. Palkintojenjakoon osallistui 22 kaikkiaan 28:sta kilpailuun osallistuneesta. Mahtoi olla suurin prosentuaalinen määrä ikinä. Ja kaikki palkittiin arpajaisissa. Mahtoivatko porkkanana olleet kolme joulukinkkua vaikuttaa asiaan?

4. Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa: Seniorit jatkavat Keskiviikkokisailujaan keskiviikkona klo 12.00 alkaen, muuta ei taida olla ohjelmassa.

5. Lisäksi on syytä huomata tämä: Pelaamisesta Petäjäkankaan kentällä on informoitu ja informoidaan edelleen tilanteen mukaan kotisivuilla, kentällä ja jäsentiedotteissa. Tilanteen mukaisesti muutoksiakin alla mainittuihin tietoihin saattaa tulla, mutta niistäkin tiedotetaan tarpeen vaatiessa. Tässä pääkohdat
– Pelikausi jatkuu lokakuulle niin kauan kun pelikelejä riittää eli kenttä pysyy sulana.
– Jäisellä / kuuraisella kentällä ei saa pelata.
– Maanantaista 26.9. alkaen siirrytään kentän lopulliseen huoltokauteen: Takaysi suljetaan huoltotöitä varten ja pelaaminen on sallittu vain etuysillä
– Kun takaysin työt on saatu valmiiksi muutaman päivän jälkeen, siirtyvät huoltotyöt etuysille, jolla pelaaminen ei ole sallittu. Vain takaysin käyttö pelaamiseen on sallittu.
– Kulloinkin pelattava puolisko ilmoitetaan kentällä, kotisivuilla ja tiedotteella.
– Ajanvaraus tapahtuu normaalilla tavalla, mutta pelaaminen alkaa ja tapahtuu kulloinkin ilmoitetulla puoliskolla.
– Caddiemaster-toiminta loppuu 30.9. illalla. Tämän jälkeen greenfee-pelaajan on varattava ja maksettava pelinsä Teetime.fi:ssä.
– Breikin kahvi- ja kioskiautomaatit ovat 30.9. asti käytössä päivittäin klo 08-22.
– Breikin WC:t ovat avoinna pelikauden loppuun asti päivittäin klo 08-22.

Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lokakuun loppuun mennessä, joten sekin tärkeä päivämäärä ja tapahtuma lähenee vääjäämättä. Kokouksessa saatetaan tehdä tärkeitä päätöksiä koskien seuran osuutta ensi kesän pelitoiminnassa! Seuratkaa ilmoittelua ja osallistukaa!

Golfterveisin
Jukka

Ladygolf tiedottaa

Lady-tiedote 3.9.2022

Hei Kuusamo golfin lady!

 Vietämme kesäkauden 2022 päättäjäisiä torstaina 8.9.2022 klo 17.30 alkaen Pitkäsen Liisan ja Erkin mökillä.

Ohjelmassa kesän birdie-kisan voittajan palkitseminen sekä hyvää ruokaa, saunontaa ja uintia.

Myös arvontaa iltaan osallistuvien kesken. Ruoan tarjoaa seura, tuo itse omat saunajuomat 😊

Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 5.9.2022 klo 12.00 mennessä Tuulikille joko teksti- tai whatsapp-viestillä. 

Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kuljetaan kimppakyydein, sovitaan kyydit lähempänä ajankohtaa!

Tuulikin puhelinnumero on 050 382 0898.
 

Tervetuloa naisteniltaan!

 

t. naistoimikunta

Jäsentiedote 27.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas ”viikkokatsaus” menneeseen ja tulevaan.

Ensimmäiseksi mieleenpalautuksia:
1. Kuluneen viikon aikana oli jälleen koko joukko vahvistamattomia varauksia. Jos Sinulla on kausipelioikeus tai 10-kortti (ja tehty ajanvarus) voit mennä suoraan pelaamaan käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Muista kuitenkin vielä yksi edellytys: SINUN TÄYTYY MYÖS VAHVISTAA VARAUKSESI.

2. Muistathan korjata lyöntijälkesi väylillä ja pallon alastulojäljet griineillä! On sallittua ja toivottavaa korjata myös kaikki havaitsemasi jäljet, vaikka ne eivät olisikaan Sinun aiheuttamiasi!

3. Haravat suositellaan jätettäviksi siten, että haravan varsi on poikittain tulevan pallon tulosuuntaan nähden haravan piikit bunkkerissa ja toinen pää poissa bunkkerista. Näin harava vaikuttaa mahdollisimman vähän pallon liikkeisiin.
 

Menneellä viikolla (20.-26.6.) vietiin läpi normaalit viikkotapahtumat ja lisäksi Juhannus Open, joka pelattiin tänä vuonna narukisana ja alkaen jo klo 10.00. Kolme parasta joukkuetta saatiin selville selvin lukemin. Onnittelut heille. Kaikki tulokset löytyvät kilpailukalenterista, mutta tässä kolme parasta kaikkiaan 24 parista.
1. Juha-Pekka Leskelä ja Lenni Karjalainen, 56 lyöntiä
2. Aki Karjalainen ja Luka Karjalainen, 61 lyöntiä
3. Samuli Wrangell ja Veikka Wrangell, 62 lyöntiä
 

Alkaneen helleviikon ohjelmasta seuraavaa:
27.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
28.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on narukisa.
29.6. keskiviikko 11. 45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
29.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
30.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
1.7. perjantai klo 14.00: Aki Karjalainen ja Kari Määttä lähtevät kiertämään kenttää 24H JUNNUILLE -haasteen merkeissä. Tähän on kaikilla meillä mahdollisuus osallistua. Katso tarkemmin alta
3.7. sunnuntai klo 18.00: Ilmoittautuminen SGS:n pohjoisen aluetourin kilpailuun 2/3 Virpiniemessä 19.7. alkaa. Kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti, jotta varmasti mahtuu mukaan. Ja kannattaa myös muistaa, että seura maksaa kilpailumaksun!

Lisäksi huomioon otettavaksi, että
– LähiTapiola Open -kilpailun lauantaina 9.7. ilmoittautumisaika on alkanut. Ohjeet kilpailukutsussa!
– Senioreiden Lappi Cupin osakilpailu 3/5 Levillä 10.7. Tätä kirjoittaessani ei kutsua vielä ole tullut, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin ilmoittautumisaika päättyy 8.7. ja kutsussa on myös majoitustarjouksia. Kutsu ohjeineen tulee kilpailukalenteriin heti kun se saadaan.

 

24H JUNNUGOLFILLE -tapahtuma toteutetaan siis perjantaina-lauantaina. Karjalaisen Aki ja Määtän Kari lähtevät viime vuoden tapaan täyden vuorokauden kestävällä pelimatkalle  perjantaina 1.7. kello 14.00. Pelin jälkeen Aki ja Kari ”myyvät” saavuttamansa tulokset etukäteen sovituille yhteistyökumppaneille sekä yksityisille henkilöille. Kertyneet rahat menevät suoraan seuran junioreiden hyväksi. Järjestelyllä on verottajan hyväksyntä ja varat kierrätetään Golfliiton kautta. Koko kerätty summa tulee kuitenkin takaisin seuralle. Tämän 24 tunnin suorituksen aikana tehdyt par-tulokset (0,20 euroa/kpl), birdiet (0,50 euroa/kpl), eaglet (1 euro/kpl), albatrossit (2 euroa/kpl) ja holarit (5 euroa/kpl) kerryttävät pottia mukavalla tavalla.

Ilmoittaudu mukaan tukemaan seuran juniorityötä! Voit ilmoittautua tukemaan joko Akia tai Karia tai kumpaakin. Ilmoittaudu joko 0400-215552 tai toimisto@kuusamogolf.fi.
Jos Sinulla on mielessä jokin yhteisö, joka voitaisiin saada mukaan, ole yhteydessä Alpoon (0400-215552) tai Akiin (040-7615602) päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Golfterveisin
Jukka

Viikkotiedote 25: 20.-26.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
paljon on tiedossa myös alkaneella viikolla, mutta ensin hieman mennyttä. 

15.6. keskiviikkona vietiin läpi vaihtelevissa, mutta pääosin erittäin märissä ja sateisissa / tuulisissa olosuhteissa SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamossa. Kuusamolaisia oli mukana mukavat 10 miestä, joista selvästi parhaan tuloksen teki sarjassa M60 Alpo Leinonen. Alpon tulos 71 lyöntiä oikeutti sijaluvulle 4/33 sarjassa M65. Kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  www.suomengolfseniorit.fi/golfbox-kilpailukalenteri

18.6. lauantaina pelattiin Kemissä Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta  santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Tuloksellisesti ja sijoituksellisesti parasta kuusamolaispeli esitti nytkin Alpo Leinonen. 

19.6. sunnuntaina oli vuorossa Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5. Kuusamosta oli mukana 3 naista ja 6 miestä. Kotisivuiltamme löuytyvät kuusamolaisten sijoitukset ja kaikki tulokset löytyvät osoitteesta santagc.nexgolf.fi/santagc/tournaments.nxg. Alpo Leinosen osalta pätevät samat kommentit kuin edellisenäkin päivänä. Samoin muiden osalta: ei oikein pelittänyt.
 

Alkaneen viikon ohjelmasta seuraavaa:
Omalla kentällä
20.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi  tai 0400-215552
21.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta. Ei ennakkoilmoittautumista. Pelimuotona on Bingo-bango-bongo.

22.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista

22.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602

23.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552

25.6. lauantai klo 10: Juhannus Open, joka pelataan narukisana

Golfterveisin ja oikein hyvää Juhannusta
Jukka

Jäsentiedote 12.6.2022: Mennyttä ja tulevaa

Hyvä KuuG:n jäsen,
Kilpailukausi on avattu! AvausScramble pelattiin lauantaina 11.6. hienossa kesäisessä säässä. Tulokset löytyvät kotisivuiltamme.

Alkavan viikon ohjelmasta seuraavaa:

Omalla kentällä
– 13.6. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17.  Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)
– 14.6. tiistai klo 18.00: Naisten ilta / kipinäilta. Tutustumista lajiin. Ei ennakkoilmoittautumista.
– 15.6. keskiviikko 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu. Kaikki seniorit tervetulleet, ei ennakkoilmoittautumista
– 15.6. keskiviikko 18.00: Junnuharkat alkavat. Tarkemmin Aki Karjalainen 040 7615602
– 16.6. torstai 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto kuusamogolf.fi tai 0400-215552)

Ja muista jo nyt, että 25.6. lauantaina pelataan Juhannus Open, ilmoittautuminen viimeistään torstaina 23.6. klo 18.00
 

Muilla kentillä
– 15.6. keskiviikko: SGS:n pohj. aluetourin osakilpailu 1/3 Paltamo: Kuusamosta 9 osanottajaa
– 18.6. lauantai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 1/5 Kemi. Ilmoittautuminen Kemiin ke 16.6. klo 18.00 mennessä
– 19.6. sunnuntai: Seniorien Lappi Cupin osakilpailu 2/5 Tornio. Ilmoittautuminen Tornioon to 17.6. klo 18.00 mennessä

 

Oikein hyvää alkanutta pelikautta Sinulle, hyvä Kuusamo Golfin jäsen.

Terveisin
Jukka

Jäsentiedote 2.6.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
huomenna se sitten alkaa – vuoden 2022 pelikausi koko komeudessaan. Kausikorttilaisilla on jo ollut viikon verran mahdollisuus pelata, mutta huomenna 3.6. kello 10.00 kenttä aukeaa kaikille halukkaille.

Muutama asia mieleen palautuksena lienee paikallaan, vaikka kaikki asiat löytyvät tarkemmin uusiutuneilta kotisivuiltamme. Kannattaa käydä tutustumassa, jos et ole sitä vielä tehnyt!

1. Kilpailu- ja caddie master -toiminnot ovat samat kuin viime vuonna:
– caddie master on Tropiikin vastaanotossa hoitaen 24/7 green fee- ja viikkokorttipelaajien asiat sekä vuokraten golfautoja ja mailoja
– caddie masterin puhelin on 0400 215341

2. Jos ja kun sinulla on kausipelioikeus tai 10-kortti  (tilaukset 0400 215 552 tai toimisto@kuusamogolf.fi) sekä peliajan varaus, voit mennä suoraan avaustiille käymättä caddie masterin luona. Muistathan myös vahvistaa varauksesi ennen pelaamaan lähtemästä.

3. Breikki on auki päivittäin 7-22. Breikkiin tulee viime vuotiseen tapaan kahvi- ja välipala-automaatit, jotka molemmat toimivat ainoastaan maksukortilla. Breikin wc:t ovat samoin auki 7-22.

4. Väylä-puuceet avataan Avaus Scrambleen 11.6. ja ovat sen jälkeen käytettävissä.

5. Junnujen viikoittaiset harjoitukset alkavat keskiviikkona 15.6. ja jatkuvat keskiviikkoisin klo 18.00 koko kesän ajan. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot Aki Karjalainen (040 7615602 tai karjalainenakipetteri@gmail.com).

6. Leidien illat alkavat tiistaina 7.6. ja jatkuvat tiistaisin klo 18 koko kesän ajan. Tarkemmat tiedot ladykapteeni Tuulikki Aho (tuulikkiaho@netti.fi).

7. Seniorien Keskiviikkokisailut alkoivat 1.6. ja jatkunevat koko kesän keskiviikkoisin kello 12. Muutakin ohjelmaa saattaa tulla, mutta muistathan ainakin Lappi Cupin 5 osakilpailua (Kuusamossa su 31.7.) ja Pohjois-Suomen avoimet mestaruuskilpailut. Lisäksi ohjelmassa ovat Suomen Golfsenioreiden aluetourin 3 osakilpailua (Kuusamossa keskiviikkona 3.8) ja scratch-mestaruuskilpailut. Senioritoiminnan uusi vetäjä on Mikko Luikku (0400 175852 tai lumi@lumilive.fi).

Terveisin
Jukka

Apuvoimia tarvitaan

Hyvä KuuG:n jäsen,
nyt juuri Sinulla on hyvä tilaisuus osallistua talkoohengessä seuramme ulospäin näkyvään toimintaan. TEKIJÖITÄ TARVITAAN

Ensi tiistaina seuramme järjestelyvastuulla on Suomen Golfsenioreiden kilpailutapahtuma täällä Kuusamossa Petäjäkankaan kentällä. Kilpailuun on ilmoittautunut 107 kilpailijaa Pohjois-Suomen alueelta. Kilpailun läpivienti tarjoiluineen kaikkineen vaatii koko joukon auttavia käsiä.

Ensimmäiset lähdöt ovat aamulla kello yhdeksältä ja viimeiset kilpailijat ovat suoriutuneet urakastaan joskus iltaseitsemän aikaan. Toimiston ja oheistoimintojen (tarjoilu ym) tulee siis olla toimintavalmiina ja -kunnossa todella pitkän ajan.

Työkohteita ovat mm
– caddiemastertoiminta eli ilmoittautumisten vastaanotto ja maksujen periminen valmiiden osallistujalistojen mukaisesti
– tulospalvelussa avustaminen
– startterina toimiminen
– lounasruokien esillepanosta huolehtiminen
– ”kahvitarjoilusta” huolehtiminen

Työvuorot olisi hyvä saada tuollaiset 4-5 tai 5-6 tuntia kestäviksi, mutta lyhyemmätkin panokset otetaan ilolla vastaan. Keneltäkään ei tietenkään edellytetä kokoaikaista työpanosta.

Vapaaehtoisia on jo saatu mukavasti, mutta lisävoimat ovat enemmän kuin tervetulleet.

HUOM: Tehtävät eivät ole mitenkään sukupuolisidonnaisia!

Jos Sinulla on mahdollisuus tulla avuksi, ota yhteyttä Leinosen Alpoon joko puhelimitse 0400 587660 (tai 0400 215552) tai sähköpostitsee alpo2804@gmail.com.

Alpo odottaa juuri Sinun yhteydenottoasi.

Terveisin
Jukka

Kenttämestari tiedottaa

Talvigreenit käyttöön, CM-toiminta päättyy

Kentän syystyöt ovat edenneet niin, että tänään perjantaina 30.9. greenejä aletaan syväilmastoida ja liput siirretään talvigreeneille.

Pelata voi edelleen huomioiden em. lisäksi, ettei kentällä ole tiikapuloita eikä opastuskylttejä ja väylä-wc:t on suljettu. Breikin wc:t ovat auki pelikauden loppuun asti.

Tärkeimpänä ettei kuuraisella kentällä saa pelata eikä liikkua. 

Lokakuun alusta greenfee-pelaaja voi varata ja maksaa pelikierroksensa vain Teetime.fi:ssä, koska caddiemaster-toiminta lakkaa tänään syyskuun viimeisenä päivänä.

Breikin kahvi- ja kioskiautomaatit poistuvat käytöstä perjantain 30.9. jälkeen.

Tarkempia tietoja saa tarvittaessa toiminnanjohtaja Alpo Leinoselta (0400 215552).

Toiseksi viimeisintä uutta pelikauden loppumisesta

Pelaamisesta Petäjäkankaan kentällä on informoitu ja informoidaan edelleen tilanteen mukaan kotisivuilla, kentällä ja jäsentiedotteissa. Tilanteen mukaisesti muutoksiakin alla mainittuihin tietoihin saattaa tulla, mutta niistäkin tiedotetaan tarpeen vaatiessa. Tässä pääkohdat:
– Pelikausi jatkuu lokakuulle niin kauan kun pelikelejä riittää eli kenttä pysyy sulana.
– Jäisellä / kuuraisella kentällä ei saa pelata.
– Maanantaista 26.9. alkaen siirrytään kentän lopulliseen huoltokauteen: Takaysi suljetaan huoltotöitä varten ja pelaaminen on sallittu vain etuysillä
– Kun takaysin työt on saatu valmiiksi muutaman päivän jälkeen, siirtyvät huoltotyöt etuysille, jolla pelaaminen ei ole sallittu. Vain takaysin käyttö pelaamiseen on sallittu.
– Kulloinkin pelattava puolisko ilmoitetaan kentällä, kotisivuilla ja tiedotteella.
– Ajanvaraus tapahtuu normaalilla tavalla, mutta pelaaminen alkaa ja tapahtuu kulloinkin ilmoitetulla puoliskolla.
– Caddiemaster-toiminta loppuu 30.9. illalla. Tämän jälkeen greenfee-pelaajan on varattava ja maksettava pelinsä Teetime.fi:ssä.
– Breikin kahvi- ja kioskiautomaatit ovat 30.9. asti käytössä päivittäin klo 08-22.
– Breikin WC:t ovat avoinna pelikauden loppuun asti päivittäin klo 08-22.

Greenien hiekoitus maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

Kenttämestari tiedottaa

Hyvä golfari,
kentällä suoritetaan greenien hoitotöitä maanantaina 11.7. ja tiistaina 12.7.

Maanantaina hiekoitetaan etuysin greenit ja tiistaina vastaavasti takaysin greenit.

Pelaajat voivat kumpanakin päivänä valintansa mukaan pelata saman puolikkaan kaksi kertaa, siis maanantaina takaysin ja tiistaina etuysin.

Välittäjäterveisin
Jukka

Kentän aukeaminen
 1. Kenttä avataan vain kausikorttilaisille torstaina 26.05 klo 10. Kausikorttilaisen peliajat varataan ja vahvistetaan entiseen tapaan nexgolf – ajanvarausjärjestelmään.
  Kentän avaamisesta greenfee pelaajille sekä kesägreenien käyttöönotosta informoidaan heti kun ajankohdat tarkentuvat.
 2. Väylillä on talvigreenit, liput ovat kesägreenien edessä ilman kuppia. Greenit rauhoitetaan vielä pelaamiselta, kunnes ruoho on lähtenyt kasvuun myös lumihomeen tuhoamilla alueilla.
  Väylienkin ja lyöntipaikkojen ruoho on vielä talven jälkeen heräilemässä. Kentällä on voimassa siirtosääntö ja suositeltavaa että pallo asetetaan lähimmälle  ruoholliseen kohtaan, muistathan korjata lyöntijäljet.
 3. Huomioithan kentällä liikkuvat kiireisiä kevään hoitotoimenpiteitä tekevät kentänhoitajat ja annat heille turvallisen työrauhan.
 4. Viime viikon lopulla saatiin kastelujärjestelmä toimintaan. Huomioithan että väyliä kastellaan ympäri vuorokauden myös päivisin.

Tehdyt kentänhoitotoimenpiteet

Greenit on puhdistettu, pystyleikattu, viiltoilmastettu, lannoitettu, laitettu kosteuden tasaaja, kylvetty, kertaalleen leikattu, hiekoitettu, harjattu ja jyrätty sekä kasteltu useamman kerran vuorokauden aikana.

Väylät on tasoleikkurilla ” pölläytetty”, lannoitettu sekä kasteltu päivittäin. Lyöntipaikat on puhdistettu, lannoitettu, hiekoitettu sekä kasteltu

Mukavaa pelikauden alkua !

Golfterveisin
Alpo Leinonen
Toiminnanjohtaja
Kuusamo Golf Ry

 

Talkoot lauantaina 21.5. klo 12.00

Hyvä KuuG:n kuusamolainen jäsen,
pelikauden ensimmäisiä merkkejä ovat talkoot.

Huomenna LAUANTAINA 21.5. KLO 12.00 kokoontuvat ahkerat talkoolaiset huoltohallille ulkoiluvarusteisiin pukeutuneina ja HARAVALLA varustettuina.

Tehtävänä on lyöntipaikkojen puhdistaminen ja rangen ympäristön siivoaminen..

Tervetuloa sankoin joukoin toivottaa Leinosen Alpon puolesta ja pyynnöstä Jukka

Kenttämestarin terveiset Kuusamon golfkentältä 13.5.2022
Äitienpäivän aikaan tehty kalkin levitys on vauhdittanut lumen sulamista kentällä, toukokuun lopulla päästään aloittamaan kentän hoitotyöt ja tavoitteena on saada kenttä pelikuntoon viimeistään kesäkuun alussa. Pälvipaikoista tehtyjen havaintojen perusteella kenttä on talvehtinut hyvin, lopullinen tilanne saadaan kun lumi ja routa on täysin sulanut jonka jälkeen tehdään tarkempi kentänhoitosuunnitelma Katinkullan kenttämestari Matti Niskasen avustuksella. Viime kauden tapaan caddiemaster – palvelut toimii  Tropiikissa ja Breikissä pelaajille on tarjolla automaateista kahvia, virvokkeita sekä pientä välipalaa, Breikki toimii myös kisakansliana. Tarkempaa ajankohtaa avaamisesta sekä kentän siistimistalkoista ilmoitetaan myöhemmin.   Golfterveisin Alpo Leinonen Toiminnanjohtaja Kuusamo Golf ry
Talvigriinit käytössä
Hyvä golfari, Petäjäkankaan kentällä ovat nyt käytössä talvigriinit, jotka ovat pääsääntöisesti kesägriinien etupuolella. Tervetuloa kokeilemaan miltä ne tuntuvat! Griineillä pelaaminen on kielletty, pallon saa sieltä kuitenkin hakea. Väylätyöt on saatettu päätökseen. Terveisin kenttämestarin puolesta Jukka PS Rangen palloautomaatti on poistettu käytöstä 8.10. alkaen. Harjoittelu tapahtuu omilla palloilla.
Kenttä suljettu torstaina 26.8. alkaen 14.10
Kentällä suoritetaan kentänhoitotöitä torstaina 26.8. , joten lähdöt on suljettu alkaen klo 14.10. Järjestö Golf Open toteutetaan suunnitelmien mukaan 9-reikäisenä alkaen 16.30. Kenttä on auki normaalisti perjantaista alkaen.
Kentänhoidon tietoiskut 1 – 4

Kentänhoidon tietoisku 1

Kenttämestari antoi tänään 22.6.2017 greenillä 6 kentänhoidollisen tietoiskun 4 hengen peliryhmälle (muistiinmerkitsijänä Jukka). Kts Kuvia -> Tapahtumat 2017 -> 22.6.2017

Koska teksti on jo pari vuotta vanhaa, saattaa siinä olla jokin vähemmän ajankohtainen havainto. Perusasiat ovat kuitenkin edelleen samat.

1. KYSYMYS: Miksi greeneillä näkyy riveittän hentoja ruohotupsuja? 

1. VASTAUS: Kysymyksessä on englannin raiheinä (tai joku vastaavaa), jonka tarkoituksena on suojella niiden väleihin kylvetyn varsinaisen greeniruohon itämistä ja kasvamista. Kun kevyesti rapsuttaa hiekkapintaa, löytää noiden tupsujen välistä kasvuvaiheessa olevaa ruohoa. Tupsut kuolevat ajallaan täytettyään suojelutehtävänsä ja jättävät ruoholla tilaa kasvaa. Kylvetyille greeneille ei voi päästää pelaajia ennen greeniruohon kasvun alkua. Nyt ollaan juuri ja juuri tuossa kriittisessä vaiheessa, koska lämpötilat eivät ole olleet oikein suosiollisia. Tämänhän kaikki ovat huomanneet. Ollaan siis erityisen varovaisia greeneillä liikuttaessa ja toimittaessa. Kunnioitetaan alkavaa kasvua, jotta voimme kaikki nauttia kunnollisista greeneistä kesän aikana.

2. KYSYMYS: Tarvitsevatko väylät kastelua, onhan kentällä paljon kuivumisesta mahdollisesti johtuvia ruskeita tai kellertäviä alueita?

2. VASTAUS: Väylillä on
aivan riittävästi kosteutta. Sen voi helposti todeta vaikkapa menemällä polvilleen. Toinen tapa on kenttämestarin käyttämä, jota ei tosin suositella tavalliselle kentällä liikkujille. Leikataan veitsellä pieni kolmion muotoinen pala kentän pinnasta 3-4 cm:n syvyyteen. Todetaan helposti, että maa on todella kosteaa. Väylien vihreyden puuttuminen johtuu siitä, että ruoho on KUOLLUT talvisen jääpeitteen vuoksi eikä siitä kastelemalla herää henkiin. Tarvitaan uudet kylvöt ja uusi kasvu. Greeneillä puolestaan kastelua tarvitaan kohtuudella, koska siellä on uutta kasvavaa ruohoa.

Vielä eräs kysymys / kommentti tiedottajan kynästä:

KYSYMYS: Miten ovat muut pohjoisen kentät talvehtineet ja miksi?
VASTAUS: Jokaisen kentän talvehtiminen näkyy lumen sulamisen jälkeen. Jokaisen kentän talviaikaiset olosuhteet ovat erilaiset: lumen määrä, pakkas- ja suojakausien vaihtelut yms. On siis aivan turha verrata toisiinsa pohjoisen Suomen eri kenttiä. Kuusamostakin on noin 200 kilometriä lähimmille kentille, joten olsuhteet ovat aivan erilaiset. Lisäksi Petäjäkankaan kenttä on selvästi Suomen korkeatasoisin kenttä, siis korkeimmalla merenpinnasta sijaitseva kenttä (kenttäalueen lammet ovat runsaan 260 metrin korkeudella). Kannattaa siis aina ottaa huomioon paikalliset olosuhteet, kun vertailee eri kenttiä keskenään. Myös käynnit muilla kentillä antavat hyvää vertailupohjaa.

 

Kentänhoidon tietoisku 2

KUUSAMO  ON  LUONTOKAUPUNKI
Kentällä noudatetaan roskattoman kentän periaatetta
.

Mitä tämä tarkoittaa?
Kenttäalueella ei ole lainkaan roskakoreja.

Niitä löytyy Breikin luota ja kunkin omista tiloista. Breikiltä on myös saatavissa muovipusseja, jotka voi sitten palauttaa kierroksen jälkeen käytettyinä ja täytettyinä.

Tarkoitus ja toivomus on, että jokainen kentällä liikkuva tuo mukanaan pois kaiken sen, mitä kentälle mennessään vie:
– pullot ja tölkit
– käärepaperit yms.
– tupakantumpit vast.
– teen kappaleet

 Siis yksinkertaisesti:

Kaikki se, mikä ei kuulu puhtaaseen suomalaiseen luontoon, tuodaan pois.

Kentänhoidon tietoisku 3

Kysymys: Miksi ja miten greeneille ja väylille tehdään reikiä?

Vastaus (tiedottajan tulkinta kenttämestarin vastauksesta):Greeneille tehdään ns. tähtipuikoilla 14 cm syviä reikiä 3,8 cm välein. Lisäksi tehdä pintailmastusta varten 1,5 cm syviä viiltoja 2 cm välein. Tarkoituksena on
– taata juurien hapen saanti
– mahdollistaa ravinteiden ja veden läpäisy
– tappaa mahdollinen leväkasvusto.

Kentänhoidon tietoisku 4

Kysymys: Mitä voi yksittäinen pelaaja tehdä kentän kunnon ylläpitämiseksi?

Vastaus:
1. Lyöntipaikalla irronneita lättyjä ei laiteta takaisin, vaan kuopat täytetään hiekka-siemenseoksella.
2. Väylillä edellyttävät jo hyvät tavat, että lyödessä irronnet turpeet ja lätyt laitetaan takaisin irtoamiskohtaansa. Vaikka ne ehkä eivät enää juurru, ei kentälle kuitenkaan jää kuoppia, jonne pelaajien pallot maan vetovoiman avustuksella pysähtyvät
3. Greenillä korjataan tietenkin kaikki sieltä löytyvät pallojen alastulojäljet. Ei ole mitenkään kiellettyä korjata myös muiden pelaajien jättämiä jälkiä. Varsinkin reiän läheisyydessä, ja tietenkin koko greenin alueella, on liikuttava varovaisesti, jotta kengistä ei jää äkkinäisten liikkeiden aiheuttamia jälkiä. Lipputankoa ei pidä pudota kädestä greenille, vaan sen voi hyvin joko laskea varovaisesti greenille tai vielä mieluummin laskea greenin ulkopuolelle. Lipputankoa pitää myös reiästä pois otettaessa ja takaisin laitettaessa käsitellä varovaisesti, jotta reiän herkät reunukset eivät vahingoitu.

Ukkonen

Ukkonen

Ukkonen iski jälleen ihmiseen

Helsingin Sanomissa oli juttu siitä, että ukkosta kannattaa todella varoa golfkentällä. Kirkkonummen Sarfvikissa salama iski mieheen maanantaina 8.7.2019 alkuillasta. Lehtitiedon mukaan hänet kuljetettiin sairaalahoitoon, mutta tiistaina ei hengenvaaraa enää ollut. Luepa tästä Golfliiton ja Ilmatieteen laitoksen ohjeita siitä, miten pitää menetellä ukkosen uhatessa ja / tai yllättäessä. Se kannattaa varmasti!

Golfliitto: Ohjeet ukkosella pelaamiseen

Suomen Golfliitto haluaa muistuttaa kaikkia golfareita siitä, miten golfkentällä tulee toimia ukkosen iskiesä. Ukkosta ei tarvitse pelätä, mutta siihen tulee suhtautua vakavasti. Noudata seuraavia ohjeita:

 • Keskeytä pelisi välittömästi, kun ukkonen yllättää.
 • Pyri hakeutumaan sisätiloihin.
 • Älä mene puun alle. Suuri puu voi antaa suojaa salamalta vain, jos asettuu puun korkeutta vastaavalle etäisyydelle puusta ja kyykistyy jalat yhdessä.
 • Älä käytä sateenvarjoa.
 • Unohda mailasi ukkosen iskiessä. Golfkärry vetää puoleensa salamoita
 • Vain metallikorinen kulkuväline antaa hyvän suojan salamalta, golfauto ei. Vastoin yleistä harhaluuloa kumipyörillä ei ole suojauksen kannalta merkitystä.
 • Jos et ehdi hakeutua aukealta paikalta kuten golfkentältä ajoissa suojaan, paras keino suojautua on kyykistyminen.

Muista, että vastuu turvallisuudesta on aina pelaajalla itsellään.
(GolfDigest Golflehti n:o 6/2017)

Ilmatieteen laitos: Ohjeita ukkosen varalle

Mikäli sääennusteiden ja -havaintojen mukaan on pienikin ukkosen mahdollisuus, kannattaa golfkentällä olla äärimmäisen varovainen. Sateenvarjon käyttö tai puun alle meneminen on vaarallista.

Kun kentän toimihenkilöt varoittavat mahdollisesta ukkosen vaarasta tai näette ukkospilvien lähestyvän kenttäaluetta,  täytyy peli keskeyttää oma-aloitteisesti ja hakeutua suojaan. Ukkosen lähestyessä kentän henkilökunnan on syytä kiertää kentällä kertomassa pelin keskeyttämisestä. Mikäli ukkossadepilvet ovat kentän päällä, peli tulee keskeyttää välittömästi, vaikka salamat iskisivät useammankin kilometrin päässä. Salama voi iskeä mistä tahansa samasta pilvimassasta.

Kun ukkonen on kentän läheisyydessä, kannattaa mailat ja kärryt jättää kentälle pelaajien itse hakeutuessa suojaan. Ukkosella sateenvarjon käyttö tai puun alle meneminen on vaarallista. Kyykistyminen on ainoa keino suojautua, jos ollaan aukealla, kuten golfkentällä. Suuri puu voi antaa suojaa salamalta vain, jos asettuu siitä sen korkeutta vastaavalle etäisyydelle ja kyykistyy jalat yhdessä. Korkeita paikkoja on vältettävä, samoin rannalla vesirajaa. Kilpailuissa kilpailunjohtajan tehtävänä ja velvollisuutena on keskeyttää kilpailu ukkosen uhatessa, ja pelaajien on tällöin pakko keskeyttää peli ja hakeutua suojaan sisätiloihin.

Lähde: Ilmatieteenlaitos

Lue lisää Ilmatieteenlaitoksen sivuilta:
http://ilmatieteenlaitos.fi/suojautuminen-salamalta
http://ilmatieteenlaitos.fi/salama-ja-ukkonen

Punaisen ristin ohjeet elvytykseen:
http://www.punainenristi.fi/ensiapuohjeet/elvytys

Senioritiedotteet

Vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi!

Kesän 2022 keskiviikkokisailijat kokoontuivat tiistaina 7.2.2023 yhteiselle aterialle Ravintola Talonpöytään. Ateria oli Talonpöydän tapaan maittava eikä tutussa seurassakaan ollut valittamista. Jukka Tarjanne toivotti läsnäolleet tervetulleiksi todeten mm, että ”tilaisuus voi hyvinkin olla viimeinen, missä toimin senioritilaisuuden vetäjänä”. Kesän 2023 pelaamisesta ei Jukalle ollut mitään uutta kerrottavaa, joten vahva usko on edelleenkin, että Petäjäkankaan kentällä pelataan!

Jukka julkisti myös toimikunnan yksimielisen päätöksen, että vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi. Kyösti sai sitten taputusten säestämänä vuodesta 2011 alkaen jaetun kiertopalkinnon, jonka jalustaan hän lupasi perinteiseen tapaan kaivertaa voittajan nimen – tällä kertaa siis omansa.

Kuusamon Golf ry onnittelee Kyöstiä hienosta saavutuksesta!

 

Terveisin,

Kuusamo Golf ry

Viestintä

Keskiviikkokisailu 28.9.2022

Keskiviikkokisailu 28.9.2022
9 reikää scramble hcp                 

 1. Eero Nevala                     37    -7    30
  Ari Salmenkorva

 2. Marja-Leeena Aikkila   37    -6    31
  Tauno Tahkola
 1. Helge Määttä                  37    -5    32
  Jouko Virranniemi

 2. Teijo Karjalainen           40    -8    32
  Tapio Selkälä

Keskiviikkokisailu 21.9.2022

Keskiviikkokisailu 21.9.2022
9 reikää scramble hcp             

 1. Teijo Karjalainen                   34              -5               29
  Ari Salmenkorva
  Kyösti Tammi

 2. Liisa Etelämäki                      35              -4               31
  Matti Etelämäki
  Jouko Virranniemi 
 1. Tuula Ylisoivio                       35              -4               31
  Hannu Korhonen
  Pekka Ylisoivio

     4. Sinikka Haataja                     39              -6               33
         Alpo Lämsä
         Reijo Mustonen

Keskiviikkokisailu 14.9.2022

Keskiviikkokisailu 14.9.2022
9 reikää scramble hcp              

 1. Leena Virranniemi     37    -6    31
  Teijo Karjalainen
  Jukka Tarjanne

 2. Ari Salmenkorva         41    -8    33
  Kyösti Tammi
 1. Alpo Lämsä                  39    -5    34
  Jouko Virranniemi

Keskiviikkokisailu 7.9.2022

Keskiviikkokisailu 7.9.2022
9 reikää scramble hcp           

 1. Tuula Ylisoivio                   33              -4               29
  Jouko Virranniemi
  Pekka Ylisoivio

 2. Sinikka Haataja                   35              -6               29
  Reijo Mustonen
  Kyösti Tammi

Keskiviikkokisailu 31.8.2022

KUUSAMO GOLF  SENIORIT
Keskiviikkokisailu 31.8.2022
9 reikää texas-scramble hcp

 1. Liisa Etelämäki                       34              -4               30
  Tuula Ylisoivio
  Matti Etelämäki
  Pekka Ylisoivio

 2. Alpo Lämsä                             37              -5               32
  Ari Salmenkorva
  Kyösti Tammi
  Jukka Tarjanne
   
Senioritiedote 25.8.2022

Hyvä KuuG:n seniori,
tulevana sunnuntaina 28.8. käydään Rovaniemellä tämän kauden viimeinen LappiCupin osakilpailu. Tämän hetken tilanteen mukaan sinne on ilmoittautunut vasta 5 kuusamolaista!

Ilmoittautumisaika päättyy huomenna klo 18. Voit ilmoittautua kutsun mukaisesti SantaGC:n caddiemasterille ja vielä helpommin ja yksinkertaisemmin vastaamalla tähän viestiin. Minä välitän sitten ilmoittautumisen pikapikaa Rovaniemelle.

Tervemenoa Rovaniemelle, missä ennusteen mukaan vallitse loistava peli-ilma ja kenttäkin on kuuleman mukaan hyvässä kunnossa.

Golfterveisin
Jukka

Keskiviikkokisailu 24.8.2022

Keskiviikkokisailu 24.8.2022
9 reikää scramble hcp

1. Liisa Etelämäki        32    -4    28
    Helge Määttä
    Tauno Tahkola
    Jukka Tarjanne

2. Tuula Ylisoivio        33    -4    29
    Ari Salmenkorva
    Kyösti Tammi
    Pekka Ylisoivio

3. Tellervo Tahkola     35    -4    31
    Matti Etelämäki
    Alpo Lämsä

Keskiviikkokisailu 17.8.2022

Keskiviikkokisailu 17.8.2022
9 reikää scramble hcp
Joukkueet kirjautumisjärjestyksessä

                 

 1. Marja-Leena Aikkila         34    -4    30
  Matti Etelämäki
  Teijo Karjalainen

 2. Hannu Korhonen                36    -5    31
  Reijo Mustonen
  Ari Salmenkorva
  Jukka Tarjanne 
 1. Alpo Lämsä                            36    -4    32
  Helge Määttä
  Eero Nevala 
 1. Sinikka Haataja                     38    -5    33
  Kyösti Tammi
  Jouko Virranniemi
Keskiviikkokisailu 10.8.2022

KUUSAMO GOLF SENIORIT

Keskiviikkokisailu 10.8.2022
9 reikää scramble hcp
Vapaavalintaisin joukkuein           

 1. Kari Heikkala                   36    -6    30
  Kyösti Tammi

 2. Marja-Leena Aikkila       38    -7    31
  Jukka Tarjanne 
 1. Tuula Ylisoivio                 40    -5    35
  Pekka Ylisoivio 
 1. Eero Nevala                      45    -8    37
  Ari Salmenkorva

 

Junioritiedotteet

Kuusamo Golf ry:n kevätkokous 28.2.2023

Kokouskutsu!

Tervetuloa Kuusamo Golf ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 28.2.2023 klo 18:00 Ravintola talonpöytään, Kirkkotie 23. Asioina sääntömääräiset asiat sekä valtuutus johtokunnalle kenttätoiminnan neuvottelujen jatkamisesta. 

Tervetuloa vaikuttamaan.

Terveisin,

Kuusamo Golf ry

Johtokunta

Eagle simulaattorilla 15.2.2023

Elmeri Heikkilä chippasi Eaglen simulaattorilla! Eagle syntyi Scottsdalen kuuluisalla par 4 17. väylällä.

Kuusamo Golf onnittelee Elmeriä hienosta onnistumisesta!

Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille kesän kilpailuja varten! Simulaattori palvelee torikeskuksen alakerrassa ja lisätietoa pelaamisesta saat Alpo Leinoselta alpo2804@gmail.com tai 0400 587660.

Yst,

Kuusamo Golf ry

Viestintä

Vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi!

Kesän 2022 keskiviikkokisailijat kokoontuivat tiistaina 7.2.2023 yhteiselle aterialle Ravintola Talonpöytään. Ateria oli Talonpöydän tapaan maittava eikä tutussa seurassakaan ollut valittamista. Jukka Tarjanne toivotti läsnäolleet tervetulleiksi todeten mm, että ”tilaisuus voi hyvinkin olla viimeinen, missä toimin senioritilaisuuden vetäjänä”. Kesän 2023 pelaamisesta ei Jukalle ollut mitään uutta kerrottavaa, joten vahva usko on edelleenkin, että Petäjäkankaan kentällä pelataan!

Jukka julkisti myös toimikunnan yksimielisen päätöksen, että vuoden 2022 senioriksi on valittu Kyösti Tammi. Kyösti sai sitten taputusten säestämänä vuodesta 2011 alkaen jaetun kiertopalkinnon, jonka jalustaan hän lupasi perinteiseen tapaan kaivertaa voittajan nimen – tällä kertaa siis omansa.

Kuusamon Golf ry onnittelee Kyöstiä hienosta saavutuksesta!

 

Terveisin,

Kuusamo Golf ry

Viestintä

Holari simulaattorilla 5.2.2023

Viime sunnuntaina 5.2.2023 Markku Kajava teki Hole in One lyönnin simulaattorilla par 3 väylällä.

Kuusamo Golf ry onnittelee Markkua hienosta lyönnistä ja onnistumisesta!

Tervetuloa harjoittelemaan simulaattorille torikeskuksen alakertaan.

 

Terveisin,

Kuusamo Golf ry

Viestintä

Puheenjohtajan terveiset 12.1.2023

Hei hyvä Kuusamo Golf ry:n ystävä.

Toivotan kaikille rauhallista ja antoisaa alkanutta vuotta 2023.

Golf talvikaudestamme on nyt kulunut noin puolet. Toivottavasti kevät suosii Kuusamoa ja saamme kenttämme taas auki kesäkuun alkupäiville. Ulkokautta odotellessamme on meillä onneksi käytössämme simulaattorimme. Simulaattorin avustuksella voimme harjoitella ja jopa kehittää lyöntitekniikkaamme. Samalla pelitilamme mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisemme pelitovereittemme kanssa. Kotisivuiltamme löydät lisätietoa simulaattoriin liittyen.

Odotamme kaikki kiinnostuneina Kuusamon Kaupungin ja Holiday Club Resortin välisen kentän vuokraamiseen liittyvän esisopimuksen edistymistä lopulliseksi sopimukseksi. Kenttätoiminnan vastuun siirtyminen HCR:lle sisältää moninaisen määrän neuvotellen sovittavia yksityiskohtia. Tietojemme mukaan HCR käy vakavin mielin ja perinpohjaisesti näitä neuvotteluja ja selvityksiä asiaan liittyvien eri tahojen kanssa. Kuusamo Golf ry:n johtokuntana toivomme, että kenttätoiminnan uudet järjestelyt selviävät alkuvuoden kuluessa. Tarpeen vaatiessa, suhtaudumme kuitenkin avoimin mielin myös siihen vaihtoehtoon, että kenttätoiminnan operatiivinen vastuu jatkuu vielä ensi pelikautena ennallaan. Tärkeintä on kuitenkin, se, että Kuusamossa on toiminnassa Petäjäkankaan kaunis ja hyväkuntoinen arvostettu täysimittainen Golfkenttä palveluineen.

Terveisin: 

Markus Virmasalo

Kuusamo Golf ry. Pj.

Jäsentiedote 11.1.2023, Ilmoittaudu Kannattajaksi!

Kuusamon Golf ry / juniorit on päässyt mukaan Koillismaan Osuuskaupan kannustettaviin vuodella 2023!

 

Ilmoittaudu Kannustajaksi !

Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon paikallinen seura saa Koillismaan Osuuskaupan 25.000 euron tukipotista.

Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2023 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin.

Näin ilmoittaudut:

 1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.
 2. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi tunnus.
 3. Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta.
 4. Valitse tuettavien yhteisöjen / seurojen listasta seura, jolle maksettavaa tukea sinä haluat Kannustajana kasvattaa.
 5. Klikkaa ”Päivitä tiedot” -painiketta.

Vuoden 2023 kannatusjakso on 1.1.– 31.12.

Kannustajaksi voit ilmoittautua, jos olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen.

Tässä linkki sivustolle:

https://koillismaanosuuskauppa.fi/kannustajat

 

Golfterveisin

Alpo Leinonen

Toiminnanjohtaja

Kuusamo Golf Ry

Kylpyläntie 4

93600 Kuusamo

0400 587660

www.kuusamogolf.fi

Jäsentiedote 29.12.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
välitän tässä ja nyt Kuusamo Golf ry:n johtokunnan terveiset ja Uuden Vuoden 2023 menestystoivotukset.

Tulevan kesän pelaamisesta ei vielä ole mitään uutta kerrottavaa, neuvottelutkin ovat olleet joulutauolla.


Simulaattorikausi on nyt vaihtumassa ja johtokunta on päättänyt uudesta kevätkautta 2023 koskevasta hinnastosta. Se on nähtävissä sekä kotisivuillamme (ei kuitenkaan vielä johtuen teknisistä ongelmista) että simulaattoritilassa. Mitään uutta ja ihmeellistä ei ohjeistuksessa ole. Hinnastokin on sama kuin keväällä 2022. Otan tähän vain muutaman tiedon:
– kausikortti (1.1.-31.5.) aikuinen: 250 euroa
– kausikortti (1.4.-31.5.) aikuinen: 160 euroa
– kuukausikortti (60 peräkkäistä päivää) aikuinen: 160 euroa
– kuukausikortti (30 peräkkäistä päivää) aikuinen: 90 euroa
– juniorit alle 18v ja opiskelijat 18-25 v: 90 pv – 40 euroa, 60 pv – 30 euroa ja 30 pv – 20 euroa
– tuntihinta 10 euroa / tunti / henkilö

Korttien lunastamisesta ja maksamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa (0400 587660 tai alpo2804@gmail.com).

Peliaikojen varaaminen tapahtuu kesäiseen tapaan NexGolfin kautta.

Simulaattoriterveisin
Jukka
tiedottaja evp
0405282819, jukkatar41@gmail.com

Jäsentiedote 29.10.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 27.10.2022 Ravintola Talonpöydän tilausravintolan tiloissa osoitteessa Joukamontie 30. Paikalla oli 29 jäsentä.

Tilaisuus alkoi maittavalla seuran kustantamalla aterialla, jonka jälkeen jaettiin seuranmestaruuskilpailujen mestaruusmitalit ja arvottiin yksi kausipelioikeus kaudelle 2023 kaikkien mestaruuskilpailuviikonvaihteeseen pe-la-su 5.-7.8.2022 osallistuneiden kesken.
 

Tämän jälkeen aloitettiin varsinainen syyskokous.

1. Järjestäytymisen jälkeen kuultiin toiminnanjohtaja Alpo Leinosen katsaus pelikauteen 2022 ja tilannekatsaus tulevan kauden pelijärjestelyihin.

Mitään varsinaista uutta ei Alpolla ollut kerrottavana: Kaupunki on päättänyt ostaa kentän kenttäyhtiön konkurssipesältä, mutta tästä päätöksestä on valitettu. Näin ollen eivät myöskään HCR:n ja seuran väliset neuvottelut koskien pelikauden 2023 toimintoja ole voineet edistyä, valitettavasti. Kuusamon kaupunki on tehnyt HCR:n kanssa esisopimuksen , jonka mukaan HCR vuokraa golfkentän pitkäaikaisella vuokrasopimuksella 1.1.2023 alkaen.
 

2. Tämän jälkeen kuultiin puheenjohtaja Markus Virmasalon esittämänä johtokunnan esitys toimintasuunnitelmaksi sekä Alpon esittämänä talousarvioesitys alkavalla toimintakaudelle. Kummankin osalta todettiin, että ne tarkentuvat, kunhan neuvottelut HCR:n kanssa saadaan suoritettua loppuun. Tarvittaessa niihin palataan helmikuun kevätkokouksessa ja mahdollisesti tarvittavassa ylimääräisessä kokouksessa. Molemmat esitykset hyväksyttiin muutoksitta.
– Jäsenmaksut kaudella 2023 ovat siis:
   — aikuiset: 110 €
   — juniorit alle 18 v: 10 €
   — opiskelijat 18-29v: 50 € (aiemmin ikärajat olivat 18-25v)
   — kannatusjäsen: 110 €
 

3. Seuraavana kohtana olivat aina mielenkiintoa herättävät henkilövalinnat.
– Johtokunnassa jatkavat viime vuonna 2-vuotiskaudelle valitut Markus Virmasalo (puheenjohtaja) sekä Tuulikki Aho, Liisa Pitkänen ja Jani Jaakkola. Erovuorossa olleet Jarmo Bergbacka, Aki Karjalainen, Alpo Leinonen ja Mikko Luikku valittiin jatkamaan uudella 2-vuotiskaudella. Yleisvarajäsenenä 1-vuoden mandaatilla jatkaa Kari Määttä ja hänen kanssaan uutena valittu Jussi Holopainen.
– Tilintarkastajana valittiin jatkamaan rovaniemeläinen KPMG ja vastuutarkastajana Juha Väärälä.

Kokous sujui allekirjoittaneen johdolla sujuvasti kiitos hyvän kokousvalmistelun ja asiallisen kokousväen.

Ja lopuksi:
Olen ilmoittanut johtokunnalle, että ”työurani” Kuusamo Golfin erilaisissa tehtävissä on tullut päätökseen. Mennyt vuosi oli jo hieman kevennetty, koska en ollut mukana johtokunnan toiminnassa, joskin hoidin parin toimikunnan jäsenenä ns. juoksevia asioita.
Haluan näin kirjallisesti kiittää kaikkia seuran jäseniä hyvästä yhteistyöstä kuluneiden vuosien aikana. Pelaamista en toki aio lopettaa, olenhan monessa yhteydessä ilmoittanut päämääränäni olevan pelata golfia vielä 90-vuotiaana! Mutta tiedottaminen, kilpailutoimintaan liittyvät eräät tehtävät ja senioritoiminnan vetäminen siirtyvät nuoremmille. Voitaneen sanoa ”jo on aikakin”! Johtokunta on varmasti kiitollinen vapaaehtoisiksi ilmoittautuville, joten….

Golfterveisin ja näkemisiin simulaattorilla ja kentällä
Hymyillään kun tavataan
Jukka Tarjanne

Syyskokous 27.10.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
aiempien ilmoitusten mukaisesti järjestetään seuran syyskokous 27.10.2022 alkaen klo 18.00. Paikka on Ravintola Talonpöydän kokoustila osoitteessa Joukamontie 30, Kuusamo.

Tilaisuus aloitetaan ruokailulla, johon ilmoittautuminen tapahtuu 23.10. mennessä seuran sihteerille liisap2212@gmail.com.

Ruokailun jälkeen, jonka kustannuksista vastaa seura, jaetaan kauden mestaruuskilpailun palkinnot. Tämän jälkeen alkaa varsinainen kokous.

Kokouskutsu on julkaistu KoillisSanomien numerossa 19.10.2022 sivun 17 seuratoimintapalstalla. Kokouksessa käsitellään syyskokoukselle sääntömääräisesti kuuluvat asiat ja lisäksi valtuuksien antaminen johtokunnalle kauden 2023 toimintaan liittyvien neuvottelujen käymiseen.

Golfterveisin ja tapaamisiin
Jukka

Kenttä -ja syyskokoustiedote 17.10.2022

SYYSKOKOUS 27.10.2022
Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 27.10.2022 klo 18.00 Ravintola Talonpöydän kokoussalissa, osoite Joukamontie 30.
Tilaisuus aloitetaan ruokailulla ja jatketaan mestaruuspalkintojen jaolla, tämän jälkeen pidetään syyskokous.

Ruokailuun tulee ilmoittautua, jotta tiedetään varata ruokaa tarvittava määrä. Ilmoittautuminen sähköpostiin liisap2212@gmail.com 23.10.2022 mennessä.

KENTTÄ on suljettu 18.10.2022 alkaen talven ajaksi.

SIMULAATTORI on ollut käytettävissä keskiviikosta 5.10.2022 klo 07.00 alkaen.
– Varaukset tehdään entiseen tapaan nexgolfin kautta
– Pelaaminen on mahdollista maanantaista lauantaihin klo 07.00 – 21.00 ja sunnuntaina / pyhäpäivisin klo 09.00 – 21.00. Simulaattoritilaan saa mennä aikaisintaan 15 min ennen aamun aloitusaikaa ja sieltä on poistuttava viimeistään 15 minuutin kuluttua illan loputusajan jälkeen. Muuten aiheutat hälytyksen. HUOM: Tunnin pituinen aikaistava muutos keväisiin ilta-aikoihin johtuen yläkerran liiketilojen aikaisemmasta sulkemisesta.

Pelaaminen edellyttää tietenkin maksamista ja sen sopimisesta Alpo Leinosen kanssa (0400-587660 tai alpo2804@gmail.com):
– aikuisten kausikortti syyskaudelta (5.10.-31.12.2022) maksaa 150 euroa ja 30 päivän kortti (30 peräkkäistä päivää) 75 euroa
– juniorit alle 18 v ja opiskelijat 18-25 maksavat kausikortista 75 euroa ja 30 päivän kortista 40 euroa0
– tuntihinnalla pelattaessa on maksu 10 euroa /hlö/tunti.

Kausi- ja 30 päivän korteista ja tuntipelaamisesta on sovittava Alpo Leinosen kanssa. Alpo antaa tarvittavat avaimet/ohjeet.
– Järjestely on sellainen, että Alpolta saa koodinumeron, jolla saa auki Torikeskuksen kirkon puolella olevan lastauslaiturilla sijaitsevan oven vieressä olevan avainboksin. Boksissa on avain, jolla ulko-ovi aukeaa. Avain on välittömästi laitettava takaisin boksiin seuraavaa käyttäjää varten.
– Kausipelaajat saavat Alpolta avaimen, joka sopii rakennuksen sisällä portaitten alapäässä olevan simulaattoritilan oveen ja myös WC-tilojen oveen.
– Tuntipelaajat löytävät saman avaimen em avainboxista, jonne avain on palautettava pelaamisen päätyttyä.

Kaikki em. ohjeet samoin kuin laitteiston käyttöohjeet löytyvät simulaattoritilasta ja myös kotisivuiltamme polusta PALVELUT -> SIMULAATTORI

Tervemenoa pelaamaan, se on kivaa ja opettavaista. Se tarjoaa myös pehmeän siirtymisen kesästä talveen.

Muistathan että on olemassa virtuaalipelaaja, jonka jäsennumero on 11111. Jos haluat vain harjoitella (ei pelata tiettyä kenttää), voit varata itsesi lisäksi peliajan tälle Ahkera Harjoittelu -nimisellä pelaajalle. Silloin muut tietävät harjoittelusta eivätkä varaa itselleen peliaikaa Sinun kanssasi kysymättä Sinulta lupaa.

Palataan asioihin tarpeen vaatiessa ja tilaisuuden salliessa.

Terveisin
Jukka