Toiminta Kuusamon Golfkentällä jatkuu edellisvuosien tapaan.

HEI HYVÄ KUUSAMO GOLFIN JÄSEN JA KENTÄLLÄ PELAAMISESTA KIINNOSTUNUT.

ODOTAMME MALTTAMATTOMANA GOLFKENTTÄMME AUKEAMISTA. TOIMINTA KENTÄLLÄ JATKUU EDELLISVUOSIEN TAPAAN.

Kuusamo on lumista seutua, joten kenttämme saadaan pelikuntoon hiukan myöhemmin, kuin pohjoisen muut kentät. Aukeneminen lähestyy kuitenkin päivä päivältä. Voipi olla, että pääsemme korkkaamaan kenttämme kesäkuun ensiviikolla. Nyt on kalkitus tehty. Kenttähenkilökunta ja koneet ovat valmiudessa lähteä liikkeelle, heti kun toiminnanjohtajamme Alpo arvioi hetken tulleen.

Kentän siivoustalkoot pidetään tuttuun tapaan, ja kutsu tähän tulee lyhyellä varoitusajalla – toivottavasti meistä mahdollisimman moni pääsee taas tapaamaan toisiaan kentällä pitkän hiljaiselon jälkeen.

Alkava kausi pelataan kentällä entiseen malliin ja seura vastaa kentän kunnossapidosta. Alpo on palkattu kenttätoiminnasta vastaavaksi toiminnanjohtajaksi myös tälle pelikaudelle. Kentän kunto näyttää ainakin Greenien osalta selvästi paremmalta kuin esimerkiksi viimevuonna. Jääpoltetta ei ole ilmennyt. Tämä on ilouutinen. Kentän kastelujärjestelmään tulee korjaus, jonka seurauksena kastelukapasiteetti tullee vastaamaan kastelutarvetta.

Nyt on hyvä hetki käydä hiomassa lyöntitekniikkaa simulaattorissamme. Ulkopelikauden alettua laitamme simulaattorin kesälomalle.

Olemme pitkään eläneet epävarmuudessa Kuusamon golfkentän tulevaisuuden suhteen. Helpottuneena olemme ottaneet vastaan tiedon siitä, että Kuusamon kaupunki ja HCR (Holiday Club Resorts) ovat päässeet sopuun kentän vuokraamisesta. Kentän hoito siirtyy HCR:lle pelikaudesta 2023.

Toivotan johtokunnan nimissä kaikille jäsenillemme ja muille Kuusamon golfkentällä pelaaville hyviä lyöntejä, iloista pelimieltä ja rentouttavaa yhdessäoloa Golfin parissa.

 

Markus Virmasalo

Puheenjohtaja

Kuusamo Golf ry