Viikkotiedote 19.-25.9.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tässä taas jo perinteentapaiseksi muodostunut viikkotiedote, joita on tarkoitus jatkaa Petäjäkankaan kentän talvilepoon asti. Tämän viestin ehkäpä tärkein asia on viimeisenä ja on Alpon käsialaa. 
 

1. GALLAWAY SUPER SOFT -palloja Kuusamo Golfin logolla
– Breikin automaatista: 3 pallon pakkaus / 8 euroa
– toimjoht Alpo Leinoselta: 12 pallon laatikko / 30 euroa

2. Tavalliset viikkotapahtumat ovat jääneet seniorien Keskiviikkokisailujen varaan, joskin kurssitoiminta ja tutustumiset lajiin jatkuvat tarpeiden ja ennakkoon tehtävien tiedustelujen perusteella.
 

3. Mennyttä: Syyskauden ja ehkäpä koko pelikaudenkin huipputapaus eli Ruska Scramble vietiin läpi lauantaina märissä olosuhteissa. Mukaan tuli eräistä peruutuksista huolimatta ilmoittautunut 30 joukkuetta eli 90 pelaajaa, joista ns. vieraspelaajia oli 51 ja omaa väkeä 39. Mukana olivat mm. kahden edellisvuoden voittajat: 2021 Three Monkeys (Kytösalmi, Parkkinen, Väisänen) ja 2020 Team PA (Joro, Komulainen, Westerholm). Samoin kokonaisena joukkueena oli mukana myös vuoden 2017 voittajajoukkue Soini, Soini ja Levón. Tilastoja tarkasteltaessa voidaan löytää useita muitakin joukkueita, jotka ovat olleet mukana monena vuonna. Vuodesta 2018 alkaen voittajan tulos aina ollut alle 60 lyöntiä, niin nytkin.
 

Voittajaksi selvisi tänä vuonna kotiseuraa edustanut trio Droppaajat (Mikko Heikkala, Harri Kämäräinen, Kari Määttä), joka voitti Ruska Paletin (Mikko Hiltula HCGOLF, Alpo Leinonen KuuG, Antti Nieminen KuuG) yhdellä lyönnillä tuloksin 59 – 60.  Tuohon 60 lyöntiin pääsivät myös edellä mainitut edellisvuosien voittajat Three Monkeys ja Team PA tuossa järjestyksessä. Todettakoon vielä, että myös scratch-tuloksissa Droppaajat oli paras joukkue tuloksella 62 lyöntiä seuraavien kahden joukkueen jäädessä 3 lyönnin päähän! 
 

4. Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa:

19.9. maanantai klo 17.00: Alkeiskurssi / green card -kurssi alkaen klo 17. Ennakkoilmoittautuminen toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
21.9. keskiviikko klo 11.45: Seniorien Keskiviikkokisailu normaaliin tapaan
22.9. torstai klo 18.00: Avoin kenttä, tutustumista lajiin. Ennakkoilmoittautumiset toimisto@kuusamogolf.fi tai 0400-215552
24.9. lauantai klo 11.00: Pelikauden 2022 päättäjäiskilpailu, joka pelataan 2 pelaajan scramblena. Ilmoittautumiset vakiotapaan viimeistään edellisenä päivänä klo 18:00 mennessä.
 

5. Lisäksi on syytä huomata tämä:
Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lokakuun loppuun mennessä, joten sekin tärkeä päivämäärä ja tapahtuma lähenee vääjäämättä.
 

Golfterveisin
Jukka

JA LOPUKSI TÄMÄ
 

Alustavia syystöitä aloitellaan ensi viikolla, niistä tiedotetaan kun tarkentuu toimenpiteet ja aikataulu.

Ensi viikon loppupuolella on suunnitelmissa aloittaa myös huoltohallin ja Pienen Petäjälammen ensilumenladun pumppaamon välisen maakaapelin asennus samoin kuin pumppaamon runkolinjan ja golfkentän runkolinjan yhdistäminen 18 väylän lyöntipaikan ja pururadan välisellä alueella Asennuksista ei pitäisi aiheutua isompaa haittaa pelaamiselle.

Kuitenkin on hyvä pelaajien huomioida kentällä liikkuvia työntekijöitä / – koneita.

Golfterveisin
Alpo Leinonen
Toiminnanjohtaja
Kuusamo Golf Ry