Viikkotiedote 26.9.-2.10.2022

Hyvä KuuG:n jäsen,
tämä saattaa hyvinkin olla kauden viimeinen tai ainakin eräs viimeisistä viikkotiedotteista. Tässä on paljon tärkeätä tietoa pelaamisesti Petäjäkankaan kentällä ja vähän muutakin.
 

1. GALLAWAY SUPER SOFT -palloja Kuusamo Golfin logolla
– Breikin automaatista: 3 pallon pakkaus / 8 euroa
– toimjoht Alpo Leinoselta: 12 pallon laatikko / 30 euroa

2. Tavalliset viikkotapahtumat ovat jääneet seniorien Keskiviikkokisailujen varaan.

3. Mennyttä: Viikonvaihteessa pelattiin lauantaina 24.9. PäättäjäisScramble, jonka kolme parasta joukkuetta saivat kukin 45 bogipistettä. Parhaimmaksi selvisi duo Elmi ja Jouni Hakala ennen parivaljakkoja Reijo Vuosalmi + Kari Pahkala ja Marja-Leena Aikkila + Hannu Korhonen. Palkintojenjakoon osallistui 22 kaikkiaan 28:sta kilpailuun osallistuneesta. Mahtoi olla suurin prosentuaalinen määrä ikinä. Ja kaikki palkittiin arpajaisissa. Mahtoivatko porkkanana olleet kolme joulukinkkua vaikuttaa asiaan?

4. Alkavan viikon ohjelmasta Kuusamossa seuraavaa: Seniorit jatkavat Keskiviikkokisailujaan keskiviikkona klo 12.00 alkaen, muuta ei taida olla ohjelmassa.

5. Lisäksi on syytä huomata tämä: Pelaamisesta Petäjäkankaan kentällä on informoitu ja informoidaan edelleen tilanteen mukaan kotisivuilla, kentällä ja jäsentiedotteissa. Tilanteen mukaisesti muutoksiakin alla mainittuihin tietoihin saattaa tulla, mutta niistäkin tiedotetaan tarpeen vaatiessa. Tässä pääkohdat
– Pelikausi jatkuu lokakuulle niin kauan kun pelikelejä riittää eli kenttä pysyy sulana.
– Jäisellä / kuuraisella kentällä ei saa pelata.
– Maanantaista 26.9. alkaen siirrytään kentän lopulliseen huoltokauteen: Takaysi suljetaan huoltotöitä varten ja pelaaminen on sallittu vain etuysillä
– Kun takaysin työt on saatu valmiiksi muutaman päivän jälkeen, siirtyvät huoltotyöt etuysille, jolla pelaaminen ei ole sallittu. Vain takaysin käyttö pelaamiseen on sallittu.
– Kulloinkin pelattava puolisko ilmoitetaan kentällä, kotisivuilla ja tiedotteella.
– Ajanvaraus tapahtuu normaalilla tavalla, mutta pelaaminen alkaa ja tapahtuu kulloinkin ilmoitetulla puoliskolla.
– Caddiemaster-toiminta loppuu 30.9. illalla. Tämän jälkeen greenfee-pelaajan on varattava ja maksettava pelinsä Teetime.fi:ssä.
– Breikin kahvi- ja kioskiautomaatit ovat 30.9. asti käytössä päivittäin klo 08-22.
– Breikin WC:t ovat avoinna pelikauden loppuun asti päivittäin klo 08-22.

Kuusamo Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lokakuun loppuun mennessä, joten sekin tärkeä päivämäärä ja tapahtuma lähenee vääjäämättä. Kokouksessa saatetaan tehdä tärkeitä päätöksiä koskien seuran osuutta ensi kesän pelitoiminnassa! Seuratkaa ilmoittelua ja osallistukaa!

Golfterveisin
Jukka