Viikkotiedote 3.-9.10.2022

Hyvä golfari,
olemme siirtynet lokakuulle, mikä on tuonut uusia jokavuotisia piirteitä pelaamiseen Petäjäkankaan kentällä.

– Pelaaminen kentällä jatkuu aiempien ilmoitusten mukaisesti kunnes toisin ilmoitetaan.
– Caddiemastertoiminta on päättynyt.
– GF-pelaajien on varattava ja maksettava pelinsä teetime-fi -sovelluksessa.
– Kausipelioikeuden omaavat ja kymppikorttilaiset voivat jatkaa pelaamista vanhaan tapaan: varaus ja sen vahvistus ennen pelaamista!

Kentän huoltomiehet jatkavat töitään, joten heidän töitään ei saa edelleenkään saa häiritä. Seuraa kentällä olevia ohjetauluja.

Toisaalta pelaaminen on nyt entistä vapaampaa:
– Tiiausalueilla ei enää näy tiipalikoita: voit vapaasti valita lyöntipaikkasi, vaikkakin alueilla on kyllä merkitty punaisella spreiauksella tiettyjä vihjeitä
– Väylillä on runsaasti ilmastuskoloista irronneita maakappaleita, jotka voi vapaasti siirtää sivuun tai olla siirtämättä.
–  Greenit on poistettu käytöstä ja liput on siirretty greenien läheisyyteen. Pelaajan / pelaajaryhmän vapaassa valinnassa on käyttääkö tangon läheisyydessä putteria vai jotain muuta mailaa, esim draiveria. Samoin voidaan vapaasti päättää pitääkö tankoon osua pallolla, vai noudatetaanko periaatetta ”mailan mitasta yhdellä kuppiin”. Ja vielä: Mikä maila?


Vakioista viikkotapahtumista on jäljellä vain senioreiden Keskiviikkokisailu, joka toteutetaan säiden salliessa.

Pelaaminen on nyt melko tavalla erilaista kuin kesällä, mutta se on siltä hyvää liikuntaa ja tuo kokemusperäisesti uusi mukavia piirteitä pelaamiseen!

Tarvittaessa lisätietoa antaa toiminnanjohtaja Alpo Leinonen (puh 044 215552, toimisto@kuusamogolf.fi)

Golfterveisin
Jukka